eşim benimle ilgilenmiyor

emel_bora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
113
32
38
38
Artık eskisi gibi degil, bu cok belli. 3,5 yıllık evliyiz, 1,5 yaşında bir oğlumuz var. Bana 'Oglumun annesi' diyr hitap etmeye basladi,daha once kızım derdi. Isten geldiginde sadece yemekle bi de oglumuzla ilgileniyor, beni ne baktigi ne de gordugu var. Ben yaklasmaya calistigimda da isim var, sen yat ben birazdan yatarım diyor. Geceleri de gunduzleri de cok ilgisiz, nedenini sordugumda ssna öyle geliyor diyor yokmus birşey. Nasil davranmaliyim sizce ?

evli olmadigim icin bilemiyorum evlenince ilgi azalir mi azalmaz mi ama bence evliyken de flort edin.. nasil diyceksiniz aramak yerine mesaj atin mesela.. imkaniniz varsa supriz yapip is yerine gidin.. seni gormek icin geldim cok ozledim diyin.. ne bileyim yemek yapin kirmizi elbise giyin suslenin puslenin cilve yapin.. alismisligin disinda bir seyler yapin..

evli olmadigim icin bilemiyorum evlenince ilgi azalir mi azalmaz mi ama bence evliyken de flort edin.. nasil diyceksiniz aramak yerine mesaj atin mesela.. imkaniniz varsa supriz yapip is yerine gidin.. seni gormek icin geldim cok ozledim diyin.. ne bileyim yemek yapin kirmizi elbise giyin suslenin puslenin cilve yapin.. alismisligin disinda bir seyler yapin..
Haklisiniz, keske herşey flört doneminde oldugu gibi kalsa. Simdi telefon acsam is saatlerinde telefon yuzume kapaniyor meşgulmuş , gerci bi sure sonra geri ariyor ama artik soyleyeceklerimin onemi kalmiyor

Daha önce kizim diyormus , Simdi oglumun annesi , bence oglumun annesi daha guzel kizim demesinden..

Ilgisizliginin sebebini acikca ve ciddi bir sekilde sorgulayin.
Cok can SIKICI bir durum...
Insan sebebsizce ilgisizlestimi , karsi taraf bin sey dusunuyor boylelikle.

Artık eskisi gibi degil, bu cok belli. 3,5 yıllık evliyiz, 1,5 yaşında bir oğlumuz var. Bana 'Oglumun annesi' diyr hitap etmeye basladi,daha once kızım derdi. Isten geldiginde sadece yemekle bi de oglumuzla ilgileniyor, beni ne baktigi ne de gordugu var. Ben yaklasmaya calistigimda da isim var, sen yat ben birazdan yatarım diyor. Geceleri de gunduzleri de cok ilgisiz, nedenini sordugumda ssna öyle geliyor diyor yokmus birşey. Nasil davranmaliyim sizce ?
"Kızım" nedir ya?siz eşisiniz kızı değil..
Valla "oğlumun annesi" daha masum geldi bana..
Kızım'a alıştıysanız oğlumun annesine daha rahat alışırsınız gibi geldi bana.

Galiba bunu kabul etmek zor geliyor..yoksa aşkın ömrü gerçekten 3 yil da , bitti mi bizimki diye soruyorum bazen

3.5 yil cok uzun bir zaman degil...ama istersen ilgi cekebilirsin basit...belki sacinda bir degisiklik yap biraz iddialı bir renge boyat...dekolte mini falan giy evde....bakimli ol...guleryuzlu ol ama umursamaz ol biraz ustune dusme...bunlari yap hala degismiyorsa artik birseyler bitmustir...

Bence "oğlumun annesi" "kızım"dan bin kat daha güzel.
İlgisizliğine gelince belki daha farklı problemleri vardır konuşmayı denedin mi?

Daha önce kizim diyormus , Simdi oglumun annesi , bence oglumun annesi daha guzel kizim demesinden..

Ilgisizliginin sebebini acikca ve ciddi bir sekilde sorgulayin.
Cok can SIKICI bir durum...
Insan sebebsizce ilgisizlestimi , karsi taraf bin sey dusunuyor boylelikle.
Evet ben de sebepleri önce kendimde aramaya basladim, eski kiloma geri dondum, sac bas kiyafet bakimli olmaya calisiyorum ama yeni aldigim bir kiyafeti bile farketmedi dun. Yolda yururken elimi de tutmuyor eskiden oldugu gibi...

Haklisiniz, keske herşey flört doneminde oldugu gibi kalsa. Simdi telefon acsam is saatlerinde telefon yuzume kapaniyor meşgulmuş , gerci bi sure sonra geri ariyor ama artik soyleyeceklerimin onemi kalmiyor
anliyorum cok kotu oluyor telefonu kapatinca.. calisiyor musunuz? calismiyorsaniz gidin gezin dolanin yani evde oturmayin.. vaktinizin cogunu kendinize ve cocugunuza ayirin.. sizde ilgisizmis gibi davranin ama gozune gozune sokmadan.. yani sen ilgilenmedigin icin bende ilgilenmiyorum mesajini vermeyin..

Bence "oğlumun annesi" "kızım"dan bin kat daha güzel.
İlgisizliğine gelince belki daha farklı problemleri vardır konuşmayı denedin mi?
Is yerinde yogunluk sorunlar hep vardi bu yeni birsey degil o yuzden isi olamaz diyorum kendime. Ona sordugumda isler yogun ya oyuzden diyor. Bugun hava guzel oglumu alip gezicez dediginde ben de gelirim ev islerini sonra hallederim dedigimde hayir dedi ikisi ciktilar.. pazar gunleri evde temizlik yapmaya mecburmusum gibi davraniyor

Is yerinde yogunluk sorunlar hep vardi bu yeni birsey degil o yuzden isi olamaz diyorum kendime. Ona sordugumda isler yogun ya oyuzden diyor. Bugun hava guzel oglumu alip gezicez dediginde ben de gelirim ev islerini sonra hallederim dedigimde hayir dedi ikisi ciktilar.. pazar gunleri evde temizlik yapmaya mecburmusum gibi davraniyor
niye ki? seni yanina mi yakistirmiyor yoksa? :KK12: o oyle yapiyorsa ertesi gunde sende oglunu al cik.. calisiyor musun calismiyor musun?

3.5 yil cok uzun bir zaman degil...ama istersen ilgi cekebilirsin basit...belki sacinda bir degisiklik yap biraz iddialı bir renge boyat...dekolte mini falan giy evde....bakimli ol...guleryuzlu ol ama umursamaz ol biraz ustune dusme...bunlari yap hala degismiyorsa artik birseyler bitmustir...
Boyle ilgisiz davrandigi zaman da ben uzaklasiyorum ve aramizdaki sogukluk buyuyor. Sonra tekrar ilk adimi atan ben olunca bu boyle ilgisiz davranmaya devam ediyor ne de olsa biz yine affederiz diye

Sinirlenmeden karşına al konuş derdini söylemesini sağla derim canım.
Can sıkıcı bir durum, sen de evin hizmetçisi değilsin neticede.

Back
X