eşim benimle ilgilenmiyor

Yazmiyim diyorum yazcam yine de.29 yaş bir erkeğin cinsel olarak en aktif olduğu yaşlar bence.Bu ihtiyacını sizle karşılamıyorsa başkasıyla karşılıyor olma ihtimali yüksek. Umarım yaniliyorumdur tabii
Orasi oyle zaten ben de bu ilgisizliginin nedeninibanlamsya calisiyorum hep yorgunum diyor ama benden sonra yatiyor. Aldatma ihtimali aklima gelmiyor cunku hep nerde oldugunu biliyorum. İs cikisi 2-3 saat gec geliyor ama ovsaatlerde de kendi kafemiz var orada oluyor . nezaman aldaticak ki? :(

sizde oğlumun babası dersiniz ne yapıyorsa aynısını yaparsınız.

yada tam tersi ilgisi azaldıysa ilgisini çekecek sekılde gıyınırsınız kılo sorununuz varsa kılo verıp esınız eve gelmeden guzelce gıynır hafıf makyaj yapıp ılgısını cejkebılırsınız. evlı degılım ama ben olsam 2. yolu denerdim.

Acaba internet fln görüştüğü biri mi var.siz uyuduktan sonra o kadınla internet üzerinden bir şeyler mi.yasiyor.
Ya da ben cidden çok fesat bi insanım adamın günahıni almiyorumdur umarım. Ama insan bu ilgisizligin altında somut neden arıyor

Acaba internet fln görüştüğü biri mi var.siz uyuduktan sonra o kadınla internet üzerinden bir şeyler mi.yasiyor.
Ya da ben cidden çok fesat bi insanım adamın günahıni almiyorumdur umarım. Ama insan bu ilgisizligin altında somut neden arıyor
Ya da isyerinden birileriyle mi gorusuyor suphelendigim birseyler varda konduramiyorum iste

Bence telefonunu falan bi arada derede karıştır bakalım. Gerçi bana bu şekilde telefon karıştırmalar falan tuhaf geliyor ama şüphelenseydim karıştırırdım. Facebooku falan varsa hemen hackletip yazışmalarını oku derim...

Kocanı doyur kardeşim . Oğlunu annene kayın validene falan bırak. Hiç çekinmeden utanmadan kocana hertürlü hazzı yaşat ve doyur onu . Tahminimce babalık duygusu içersinde senin kendini çocuğa adayıp artık kendine bakmadığını düşünüyordur. Bence aklını başından al derim iyi olacaktır :)

Ben önceden kızım diyor oluşuna takılmadım, üslup meselesi.
Nasıl desem, tespitiniz yerinde bence. Yani endişelenmekte haklısınız.
Acaba son dönemlerde anneliğe çok kaptırıp kişisel bakımınızı, kendinizi biraz ihmal etmiş olabilir misiniz?
Adamda bi kıvılcım azalması var sonuçta. Biraz öz eleştiri yapmakta fayda var.

Back
X