Ama Cute eşi ev hanımı diye evin eksiklerini bile gidermemekte haklı mı eşi ?Hatırladım konunuzu
ama bence bıraz fazla ileri gidiyorsunuz
siz nasıl olurda adamın maaşına elime üç kuruş paramı verecek diyerek göz dikiyorsunuz?
Sabah yat on karış akşam kalk yirmi karış.
Herkes kendi calıstıgından sorumludur siz kocanızın eline bakıyorsunuz bu ne özgüven?
Madem para çok önemli sıkın poponuzu çalışın.
Tabiki doğru değil ama madem konu sahibi çok önemsedi konuyu , ayrılağa kadar götürecek para yüzünden değermi seviyor parayı belli çalışsın kendi düdüğünü kendi öttürsün.Ama Cute eşi ev hanımı diye evin eksiklerini bile gidermemekte haklı mı eşi ?
Ben çalışıyorumTabiki doğru değil ama madem konu sahibi çok önemsedi konuyu , ayrılağa kadar götürecek para yüzünden değermi seviyor parayı belli çalışsın kendi düdüğünü kendi öttürsün.
İstemedi canım çalışmamı.daha öncede söyledim çalışmayan bayanların bu tarz sorunları daha fazla oluyor gözlemlediğim kadarıyla.
elbette ki para ikinizin ama bir süre sonra eşinin beynine direkt ben kazanıyorum istediğimi yaparım mesajı gidiyor olabilir.
ailesinin yaptığı düpedüz terbiyesizlik olsa bile çalışmadığınız ve o parada emeğiniz olmadığı için onun gözünde haksız durumdasınız.
tavsiyem bi işe girin az da olsa para kazanın.
şahsen ben çalışmıyor olsam eşime ailene para veremezsin maaşını bana ver ben saklıcam falan asla diyemem..
birde eş ile böyle para mevzuları yüzünden kafanı ezerim falan bana biraz büyük büyük tepkiler gibi geldi.. umarım daha fazla büyümez mevzu.
Cok sert konuştunuz kadın zaten sıkıntılıHatırladım konunuzu
ama bence bıraz fazla ileri gidiyorsunuz
siz nasıl olurda adamın maaşına elime üç kuruş paramı verecek diyerek göz dikiyorsunuz?
Sabah yat on karış akşam kalk yirmi karış.
Herkes kendi calıstıgından sorumludur siz kocanızın eline bakıyorsunuz bu ne özgüven?
Madem para çok önemli sıkın poponuzu çalışın.
Ben çalışıyorum
Ama çalışmasam ve eşim sadece üç kuruş bırakıp ( parası varken ) evin eksiklerini gidermezse bende sorun ederim
Para her şey değil ama zorunlu ihtiyaçları giderecek kadar olmalı en azından
Sorun bence sadece para değil, konu sahibi çalışsa bile yine senin benim olacak. Beni rahatsız eden bu kısım
Herkes kendi maaşının sıkıp suyunu içecekse niye evleniliyo ?
Çocuk olunca ne olacak, bezin %50 sini anne %50 sini baba mı alacak ?
Çalıştığında senin maaşını da ben alacağım sen hiç bir şeye karışmayacaksın yoksa istemiyorsan devam etme benimle dedi.çok sinirlenince saçmalar bazen.yumuşadığında orta yolu buluruz hep.Ama bu sefer bi farklı tepki verdi.yemin ettim ddiBen çalışıyorum
Ama çalışmasam ve eşim sadece üç kuruş bırakıp ( parası varken ) evin eksiklerini gidermezse bende sorun ederim
Para her şey değil ama zorunlu ihtiyaçları giderecek kadar olmalı en azından
Sorun bence sadece para değil, konu sahibi çalışsa bile yine senin benim olacak. Beni rahatsız eden bu kısım
Herkes kendi maaşının sıkıp suyunu içecekse niye evleniliyo ?
Çocuk olunca ne olacak, bezin %50 sini anne %50 sini baba mı alacak ?
Çalışmama izin vermiyor ve çalıştığımda da maaşıma el koyacakmış beyefendiKpss hazırlana kadar yada hazırlanırkende girip bi işe çalılabilirsiniz.
Hem çalış hem ev işi demeyin haftada 1 temizlikçi alırsınız ayda 400 lira yapar.
Akşamda aperatif şeyler yaparsınız.
Siz şuan rahatınızı düşünüyosunuz hemde eşinize karışıyosunuz. Sizde çalışsanız ailesine para vermesine karışmanıza hak verirdim zira ben boşa mı çalışıyorum olurdu.
Ama şuan karışamazsınız
Çalışmama izin vermiyor kiiTabiki doğru değil ama madem konu sahibi çok önemsedi konuyu , ayrılağa kadar götürecek para yüzünden değermi seviyor parayı belli çalışsın kendi düdüğünü kendi öttürsün.
Çalışmama izin vermiyor ve çalıştığımda da maaşıma el koyacakmış beyefendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?