- 9 Temmuz 2012
- 347
- 530
- 53
Ben çalışıyorum
Ama çalışmasam ve eşim sadece üç kuruş bırakıp ( parası varken ) evin eksiklerini gidermezse bende sorun ederim
Para her şey değil ama zorunlu ihtiyaçları giderecek kadar olmalı en azından
Sorun bence sadece para değil, konu sahibi çalışsa bile yine senin benim olacak. Beni rahatsız eden bu kısım
Herkes kendi maaşının sıkıp suyunu içecekse niye evleniliyo ?
Çocuk olunca ne olacak, bezin %50 sini anne %50 sini baba mı alacak ?
Kpss çok az kaldı ve işe girersem düzenim bozulacak. 80 üstü almam lazım.alım az. Oturup sadece ona odaklanmam gerekiyor.:-(
eşine annesi gibi davranmaktan vazgeçValla ne yazdığını hiç anlamadım.
Cebinde parası oluyor ama tasarruflu davranmıyor.Çoğu zaman parası bitiyor.yanımda harçlığım varsa onu bile veriyorum.Ben evde parasız kalıyorum.Tasarruflu olmayı öğrenirse parası gayet de kalıyo
valla siz dik birisiniz belli yani.
para mevzunu sündüre sündüre bir hal oldunuz.
işinize gelse çalışmak için izin verip vermemesini beklemezsiniz.
kusura bakmayın direkt söyledim. çünkü sıktı bu para konunuz.. ne amaaşmış bize bile dert oldu adamın 3 kuruşluk maaşı.
Onları görmedim de ben böyle düşündümyok sorun para para diğer konularını oku. okurken darlandım sigara içtim
Aman ne ii yaptınyok sorun para para diğer konularını oku. okurken darlandım sigara içtim
Onu da yaparız nolcakOnları görmedim de ben böyle düşündüm
Yani sanki konu sahibi çalışsa bile herkes benim maaşım deyip kavanoza koyup saklayacak, elletmeyecek
Siz bilirsinizOnu da yaparız nolcak
Onları görmedim de ben böyle düşündüm
Yani sanki konu sahibi çalışsa bile herkes benim maaşım deyip kavanoza koyup saklayacak, elletmeyecek
Bazı insanları anlamakta zorlanıyorum koca değil de sevgili gibi davranmamı bekliyorlarÇalışıyorum. Iyi bir gelirim var. 1 yyıl çalışmadım. Asıl çalışanların bu ozguveni ne oluyorCuteMom . Ne olsun ezik mi olsun çalışmadığı için? Hiç söz hakkı olmasın mi ? Bu cumleniz oldukça ağır.
Onlar hayat arkadaşı, oda arkadaşı değil.
...
Konu sahibi asla annenize demeyin ,asla. Aranıza uçurum koyarsınız. Annenlede araları bozulur.
Biraz bekleyin , ortalık duyulduğunda tekrar konuşursunuz.
Öyle bir konuşun ki bir daha size " git diyemesin"
Ben üstüne gittiğinizi dusunmuyoru, ancak yanlış taktik. Istediğinde verecektiniz.
Madem o borcun sorumluluğunu yaşayacağına inanıyor , deneyecektiniz. Belki de yerine gerçekten koyacakti.
Kaç yıllık evlisiniz? Ailesiyle olan ilişkisine şimdilik karışmayın.
Sizde çalışmaya başlayınca ev, araba borclanirsiniz. Zaten geldiği gibi gider para. Verecek para kalmaz.
Çalışın, daha çok hazırlanın. Hayırlısıyla kpss yi kazanın. Sonra ikinizde rahatlarsiniz insaallah.
Konumu dağıtmasanız çok mutlu olacağımiyi niyetlisin işte
tedavülden kalkana kadar para biriktiren büyük teyzemiz vardı onu hatırladımkadında sarı kuruş para bile vardı, yemenisinin arasında tutup açar açar sayardı, nerdedir acaba şimdi
Aman ne ii yaptın
Bi de keşke daha da dertlendireceğine çözüm önerileri sunsaydınız.
Farkındaysanız davranışlarım için pişman olduğumu ve bundan böyle orta yolu bulabilmenin çözümü peşindeyim. Bi de iyi okusanız
asıl eşine çocuk gibi davranan sensin, hala nasıl davranayım diyorsun.diyeceğin biraz üzerine gittim haklısın,evi geçindiren sensin bundan sonra karışmayacağım çok fazla,sen nasıl yapacağını bilirsin.hadi şimdi evin ihtiyaçlarını alalım diyeceksinBazı insanları anlamakta zorlanıyorum koca değil de sevgili gibi davranmamı bekliyorlar
1.5 yıllık evliyim canım.pişman oldum zaten onu sık boğaz ettiğim için.muhakkak konuşacağız. Ama artık sen karışma derse yine nasıl tepki vereyim bilmiyorum :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?