Eşim benimle konuşmuyor

mavigeceler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
3
0
1
39
Geçen gün işten erken çıktık ve iş akradaslarimla bir kadeh bir şey içmeye gittik. Eşim aramış duymadım, haliyle merak etmiş. Eve geldim benimle konuşmuyor. Yalan söylemişim gibi davranıyor ve o günden beri ne telefonlarimi açıyor ne de evde konuşuyor. pandemiden ötürü işinden çıkartılmıştı ve 1 ay önce ise girdi. 7 aydır evin geçimi, kira falan hep bendeydi. O zaman aramız çok iyiydi sorun yoktu. Şimdi para kazanmaya başladı biraz değişti gibi geliyor. Sanki artık bana ihtiyacı yokmuş gibi böyle küçük bir durumda konuşmayı kesebiliyor. özür diledim telefona cevap vermediğim için ama uzatmanın ne manası var, anlamıyorum. Ben uzatmazdim onun yerinde olsam.

Geçen gün işten erken çıktık ve iş akradaslarimla bir kadeh bir şey içmeye gittik. Eşim aramış duymadım, haliyle merak etmiş. Eve geldim benimle konuşmuyor. Yalan söylemişim gibi davranıyor ve o günden beri ne telefonlarimi açıyor ne de evde konuşuyor. pandemiden ötürü işinden çıkartılmıştı ve 1 ay önce ise girdi. 7 aydır evin geçimi, kira falan hep bendeydi. O zaman aramız çok iyiydi sorun yoktu. Şimdi para kazanmaya başladı biraz değişti gibi geliyor. Sanki artık bana ihtiyacı yokmuş gibi böyle küçük bir durumda konuşmayı kesebiliyor. özür diledim telefona cevap vermediğim için ama uzatmanın ne manası var, anlamıyorum. Ben uzatmazdim onun yerinde olsam.
Adam para yüzünden değişmemiş bence senin sorumsuz olduğunu düşündüğü için böyle davranıyor.

Çocukça bi davranış yapıyo eşiniz madem konuşmuyo sizde konuşmayın napacak

Aranızda tartışma mı çıktı yada bir olay mı oldu durduk yerde böylesi davranması ilginç

eşiniz büyümemiş heralde küstüm konuşmuyorum mu oynuyor belki tepki gösterme biçimi budur ama hiç mantıklı değil

evet ben de konusmuyorum zaten. iki ayri odada oturuyoruz bakalim ne zaman cani isteyecek ve konusacak. sanki ilkokul cocuklariyiz, olacak is degil.

Benim anlamadığım her yer kapalı nasıl arkadaşlarınızla bir şeyler içmeye gittiniz? Birde insanlar arkadaşlarıyla bir yerlere gider oturur bu gayet normal ama eşinize haber vermemişsiniz merak etmiş telefonlarınıda duymamışsınız sinirlenmesi normal ama uzatması saçma çocukça bir davranış. Ve kocanız için para kazanınca değişti ifadesi biraz kötü olmuş

Haber vermediniz diye endişelenmiş olması normal ama küsmek nedir yahu çok saçma.
Ben duramaz sorardım derdin ne diye. Ayrıca konu nasıl ve neden para kazanmaya geldi anlamadım🙄

Ben işten erken çıksam eşimi arayıp söylerim yada bişiler içmeye gitsem yine arar haber veririm. Eşinizi adam yerine koymuyorsunuz gibi hissettim. İzin almayın ama haberdar edin adam sizi nerde bulacak başınıza bişi gelse

Benim anlamadığım her yer kapalı nasıl arkadaşlarınızla bir şeyler içmeye gittiniz? Birde insanlar arkadaşlarıyla bir yerlere gider oturur bu gayet normal ama eşinize haber vermemişsiniz merak etmiş telefonlarınıda duymamışsınız sinirlenmesi normal ama uzatması saçma çocukça bir davranış. Ve kocanız için para kazanınca değişti ifadesi biraz kötü olmuş
Aynılarını yazacaktım ya, gidecek yer mi var😂

Acaba erkek mi diye dusundurdu. Ise girince bana ihtiyaci kalmadi falan degisik.

Bilemedim valla kadında olabilir çünkü bu tarz konuşmaları erkekler kadar kadınlarda da diyenler var🤔 ama artık bana ihtiyacı yokmuş cümlesi biraz düşündürücü :KK64:

Valla gecen burada bir konu gormustum yine bu yasaklarda birinin kocasi boyle gitmisti. Para kazanmaya basladi bana ihtiyaci kalmadi cumlesi de bu dusuncemi destekledi. Yoksa bu yasaklarda nereye gidecek. Hikaye yazmiyorsa erkek olma ihtimali cok yuksek geldi bana.

Valla gecen burada bir konu gormustum yine bu yasaklarda birinin kocasi boyle gitmisti. Para kazanmaya basladi bana ihtiyaci kalmadi cumlesi de bu dusuncemi destekledi. Yoksa bu yasaklarda nereye gidecek. Hikaye yazmiyorsa erkek olma ihtimali cok yuksek geldi bana.
Mantıklı çünkü her yer kapalı erkek olabilir arkadaşının evinde toplanıp bir şeyler içmiş olma ihtimali yüksek

Bende oraya takıldım. Alıp parkta filan oturdular herhalde...

Back
X