eşim benimle sadece söz verdiği için evlendiğini pişman olduğunu söyledi

ozge_91

BOY:156 B.T:15/10/2016 B.K:85.6 G.K:83.2 HEDEF:55
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
148
138
303
bugün çok saçma bir sebepten tartıştık ve tartışırken defalarca kolumu sıktı hatta büktü ona sakinleştikten sonra bir daha bu davranışlarını tekrarlamamasını tekrarladığı takdirde evliliğimizin biteceğini söyledim oda bana benimle evlendiği için pişman olduğunu ve sadece söz verdiği için evlendiğini söyledi inşallah ayrılırız da kurtulurum dedi hiç bir şeyini eksik etmemeye çalıştım her şeyi düzgün olsun temiz gezsin lezzetli yemekler yesin diye işten yorgun argın gelip birde bu işlerle uğraştım gerçekten moralim çok bozuldu psikolojik olarak çöktüm akşamdan beri ağlıyorum birden garip bir şey oldu onu sanki bir yabancı gibi görmeye başladım aynı evi paylaşmak bile bana bir acayip geliyor son bir saattir maalesef maaşım bittiği ve şuan param olmadığı için pazartesi gününe kadar burada farklı bir odada kalıcam pazartesi günü ayın 15i o gün bu evi ve onu terk edicem her şey onun olsun yeter ki beni rahat bıraksın yeter ki artık benim kalbim kırılmasın lanet olsun herşeye

Evi terketmeden bir avukatla görüşün. İnsan şokla yangın yerinden kaçmaya çalışıyor. Sakin olun. Beyefendinin doğru yerde konuşmamış olmasından zarar gördünüz .Maden o zaman susmuş ,ömür boyu sussaymış.

Her tartışmadan sonra ayrılıyorum deyip ayrılsaydı insanlar evli cift kalmazdı yeryüzünde inan..
O kadar kolay değil ayrılıp gitmek!
O söylenen acı sözler tartışma sırasında ve gercekten acıtmak icin söyleniyor. Keşke hic söylenmese o başka..

Evi niye sen terkediyorsun ki birak o gitsin.merakliymis zaten bosanmaya.hakliyken haksiz duruma dusersin.
Once iyi bir avukat bulup danis.
Allah yardimcin olsun.

cok zor bi durum soz verdigi icin evlenmis cok gurur kirici ama sinir aninda soylenmis sozler telafisi olmaz cunku gonul yaralanmistir bi kere hakkinizda hayirlisi olsun

insan sinirli anında çok kırıcı olabiliyor.bence yarını bekleyin ve ikinizde sakinken bu konuyu konuşmayı deneyin...ona göre de kararınızı verin.ayrıca arkadaşlara katılıyorum.evi neden siz terk ediyorsunuz ki,bırakın o gitsin.:KK12:

Ben erkekleri anlayamiyorum, bu sevmeden evlenen erkek/kadin sayisi o kadar artti ki.
Ya da benim tum tanidiklarim boyle.

Ee kardesim, sevmiyorsan ayril, sevdigine git. Yok evleniyorsan da o zaman durumu kabul etmissin demektir , ceneni kapa, edepli davran. Evlilik bu, cocuk oyuncagi mi?

Benim de bir arkadasim, evlenmeden once her gun yakinirdi, sozler verdim, evlenmek zorundayim, bu saatten sonra donemem, yariyolda birakamam vs vs diyip. Sonra isyerinde birinden hoslanmaya basladi, b sefer de o yuzden kafa utuledi. Ayril, ona git dedik olmaz dedi. Neyse snra gitti evlendi, her gun mizmizlanmaya devam, mutlu degilim sevmiyorum diye. Derdin ne kardesim o zaman diyemiyorum tabi, seviyorum cocugu , liseden arkadasim. Ben bu kafayi anlayamiyorum artik.

Şu anda sinirlisin biraz ayrı uzak dur kafanı toparla. Tartışmalarda neler söylenmiyorki

neden evlendiniz? yani eşiniz neden kendini mecbur hissetti?
Açıkçası ben sevdiğim için evlendim onun neden kendini mecbur hissettiğiyle ilgili de inanın hiç bir fikrim yok 3 aylık evliyiz düğünümüzde falan da çok mutlu görünüyordu ama tuttu pat diye bana böyle bişey dedi bugün bende şok oldum

Size ilerde senle evlencem diye söz mü verdi
Söz falan vermedi aslında bizim 5 yıllık bir flört dönemimiz oldu ve bu süreç bizi evliliğe götürdü ben çok severek evlendim ama anlayamadığım bir şekilde o bana bugün böyle bir şey dedi

Söz falan vermedi aslında bizim 5 yıllık bir flört dönemimiz oldu ve bu süreç bizi evliliğe götürdü ben çok severek evlendim ama anlayamadığım bir şekilde o bana bugün böyle bir şey dedi
sinirlendiği için öyle söylemiş olabilir mı.....neden bugün kolunuzu acıtarak size tepki vermiş olabilir....

Sen haklida olsan bir daha olursa evlilik biter dedigin icin cani yanmis ve oda o sozlerle senin canini yakmak istemis gibi geldi bana..Bence sakinlesmeyi bekleyin, evi de terk etmeyin.Bosansaniz bile zararli cikabilirsin evi terkettigin icin.

Barisirsaniz da oturup sakin ve guzelce konusun bir daha da bosanmayi dile getirmeyin.Tehdit yerine soruna odaklanip konusmaya calisin tabii sinirli iken ve tartisma aninda degil.Erkeklerin coguna hatali bile olsalar ozellikle sinirli iken suclayici ve tehditkar konusunca onlarda can yakmak icin sacma seyler soyleyebiliyorlar.Onun yerine ben soyle hissettim kendimi gibi konusmak lazim.Bana duzelirsiniz gibi geldi.Hayirlisi olsun..

bugün çok saçma bir sebepten tartıştık ve tartışırken defalarca kolumu sıktı hatta büktü ona sakinleştikten sonra bir daha bu davranışlarını tekrarlamamasını tekrarladığı takdirde evliliğimizin biteceğini söyledim oda bana benimle evlendiği için pişman olduğunu ve sadece söz verdiği için evlendiğini söyledi inşallah ayrılırız da kurtulurum dedi hiç bir şeyini eksik etmemeye çalıştım her şeyi düzgün olsun temiz gezsin lezzetli yemekler yesin diye işten yorgun argın gelip birde bu işlerle uğraştım gerçekten moralim çok bozuldu psikolojik olarak çöktüm akşamdan beri ağlıyorum birden garip bir şey oldu onu sanki bir yabancı gibi görmeye başladım aynı evi paylaşmak bile bana bir acayip geliyor son bir saattir maalesef maaşım bittiği ve şuan param olmadığı için pazartesi gününe kadar burada farklı bir odada kalıcam pazartesi günü ayın 15i o gün bu evi ve onu terk edicem her şey onun olsun yeter ki beni rahat bıraksın yeter ki artık benim kalbim kırılmasın lanet olsun herşeye
anaaa kavgada bile söylenmez

neyse ne kadarlık evlisiniz

bu kızgınlıkla soylenecek birsey degil icinde tuttugunu dısa vurmus zaten basta tartısırken kolunu bukmesi canını yakması bile dogru degil bunu herkes yasıyormu evliliginde normal mi degil bence..

Ben erkekleri anlayamiyorum, bu sevmeden evlenen erkek/kadin sayisi o kadar artti ki.
Ya da benim tum tanidiklarim boyle.

Ee kardesim, sevmiyorsan ayril, sevdigine git. Yok evleniyorsan da o zaman durumu kabul etmissin demektir , ceneni kapa, edepli davran. Evlilik bu, cocuk oyuncagi mi?

Benim de bir arkadasim, evlenmeden once her gun yakinirdi, sozler verdim, evlenmek zorundayim, bu saatten sonra donemem, yariyolda birakamam vs vs diyip. Sonra isyerinde birinden hoslanmaya basladi, b sefer de o yuzden kafa utuledi. Ayril, ona git dedik olmaz dedi. Neyse snra gitti evlendi, her gun mizmizlanmaya devam, mutlu degilim sevmiyorum diye. Derdin ne kardesim o zaman diyemiyorum tabi, seviyorum cocugu , liseden arkadasim. Ben bu kafayi anlayamiyorum artik.

Canim onlarin kafa bir gidiyor, bir geliyor.Muhtemelen soz verdigi vakit baska yerlere gitmis kafa,geldiginde de yoook demistir erkek adam sozunun eri olmali.Ulen madem sozunu bir omur tut, soz verdigin gibi adam ol kaydirma gozunu gonlunu bi o tarafa bi bu tarafa dimi ama.hiiih :63:

Açıkçası ben sevdiğim için evlendim onun neden kendini mecbur hissettiğiyle ilgili de inanın hiç bir fikrim yok 3 aylık evliyiz düğünümüzde falan da çok mutlu görünüyordu ama tuttu pat diye bana böyle bişey dedi bugün bende şok oldum

Sakin olun... Evi falan da terk etmeyin.. Sakinleşince sabah evden ise cikarken esinize onu zorla bu evde tutmadiginizi sevmiyor ve istermiyorsa hemen çekip gidebilecegini söyleyin ama bagirmadan ne.kadar kirildiginizi ve ciddi oldgnuzu anlasin ve kapiyi kapatip isinize gidin..

Ben de sinirlendigimde aslında hic hissetmedigim şeyleri sirf can acitmak için söylerim... Bence esin de boyle bir durumda..

al birini vur ötekine bu erkek milleti nikahlanınca menapoza giriyor heralde
ne kadarlık evlisiniz diye bu yüzden sordum zaten yazmışsınız. uzun çıkıp evlenince heleki sorumluluk ağırsa evliliğin il ayları hatta yılları hiç iyi geçmiyor ilişki yıpranıyor.
bence sakinleşin üstüne düşmeyin ya depresyondadır yada fazla ilgidn bunalmıştır. öyle herşeyini hazır etmeyin sizi kazanması için fırsat verin azcık uzak durunki bazı hisleri tazelemeye fırsat olsun.
birde şu var bence bizim için evlilik yeni bir sayfa yeni bir başlangıç yani ne var ne yok vermişiz adama, ama erkekler açısındanda alabileceğinin en güzelini almış heyecan bitmiş daha alıcak ne kaldı. yani bizim için başladığı yerde onlar için bitiyor sanki.
tabi çok tartıştıysanız canınızı yakmak içinde söylemiş olabilir, yani 5 yıl oyaladım minnet borcumu ödedim demeye getirmiş, tabi kim borçlu kim alacaklı belli diğil, offf offff ani kararlar vermemeye çalışın.

Back
X