eşim benimle sadece söz verdiği için evlendiğini pişman olduğunu söyledi

3 AYLIK evlilermiş henüz....

evi terk etmeyin.
zorla tutmuyorsunuz ya çeker gider istemiyorsa.
TAHMİN ETMİŞTİM DAHA YENİ EVLİLER OLUR BÖYLE TARTIŞMALAR , BİZ DE İLK ZAMANLAR BÖYLE SAÇMA SAPAN KAVGALAR ETTİK ÇÜNKÜ YENİ EVLİSİN VE DAHA EVLİLİĞİ KABULLENEMİYORSUN :KK11:

bugün çok saçma bir sebepten tartıştık ve tartışırken defalarca kolumu sıktı hatta büktü ona sakinleştikten sonra bir daha bu davranışlarını tekrarlamamasını tekrarladığı takdirde evliliğimizin biteceğini söyledim oda bana benimle evlendiği için pişman olduğunu ve sadece söz verdiği için evlendiğini söyledi inşallah ayrılırız da kurtulurum dedi hiç bir şeyini eksik etmemeye çalıştım her şeyi düzgün olsun temiz gezsin lezzetli yemekler yesin diye işten yorgun argın gelip birde bu işlerle uğraştım gerçekten moralim çok bozuldu psikolojik olarak çöktüm akşamdan beri ağlıyorum birden garip bir şey oldu onu sanki bir yabancı gibi görmeye başladım aynı evi paylaşmak bile bana bir acayip geliyor son bir saattir maalesef maaşım bittiği ve şuan param olmadığı için pazartesi gününe kadar burada farklı bir odada kalıcam pazartesi günü ayın 15i o gün bu evi ve onu terk edicem her şey onun olsun yeter ki beni rahat bıraksın yeter ki artık benim kalbim kırılmasın lanet olsun herşeye

Evliliğin daha başındasınız. İlk zamanlarda biz de çok kavga ettik. Ama şimdi birbirimizin huyunu öğrendik. Sen eşinin sana öyle demesine küsme. Ben geçen 1,5 yılda bunu öğrendim. Ne derse desin küsmüyorum. Çünkü biliyorum ki seviyor. Sende deseydin, söz verdin evlendin benden kurtulmak o kadarda kolay değil geçti artık falan deseydin. Bırakıp gitmek çözüm değil ki. Lütfen evini de terketme. Hatta dimdik dur. Bir yola çıktıysan arkasında duracaksın daha 3 ay, inşallah ayrılırız diyemezsin, sen benim kocamsın bende senin karınım, bu böyle diye çek restini. Eşin sözleriyle seni mutsuzluk kapanına sıkıştırmış ama sende onu cesaretliliğinle evlilik kapanına sıkıştır ;)

Bence biraz sakin olmaya çalış. Evet hiç ama hiç hoş bir durum değil ama belki gerçekten öyle düşündüğü için söylememiştir yani ani karar verme. Ne kadardır evlisiniz ve aşık olarak mı evlendiniz yoksa görücü usulü mu?

Yani bu sırf can acıtmak için söylenecek söz mü? O zaman eşin çok acımasızmış kusura bakma. Vr burda bazı akıllar varki evliyiz artık hiçbir yere gidemezsin gibi şeyler söylemeni bekleyen onlara da uyma bence o zaman gerçeği anlaman uzun sürer. Evden de gitme madem düşüncen bu kapı orda de. Ciddi değilse görürsün neler yapacak

canım üzüldüm demicem sevindim senin adına,güçlüsün yeni bir hayat kurmak için çabalayacaksın,Allah yardımcın olsun öncelikle.
Hayır şimdi 7 sülalesine küfretsen bu adamın hiç ayıp olmaz bence,çocuk oyuncağımı evlilik nasıl bi fikir nasıl bir zihniyet var bu insanlarda.
Arkana bile bakma ama sen gittikten sonra anlar neyin ne olduğunu,ben Allah'ın adaletine güveniyorum,her neyin peşindeyse gitsin bulsun belasını.

Eşim de bana kavga ettiğimiz zamanlar "böyle olduğunu bilseydim evlenmezdim" dedi kaç kere.
Böyleden kastı da bana anlatmadığı evlenmeden önce yaptığı borçlara kafayı takmam ve onların bir türlü ödenmemesine kızıyor olmam ve tartışmam.
Bence evi terk etmeyin, ama muhatap da olmayın bir süre.

Ben de olsam sizin gibi yapardım :KK43: Konuşmazdım da...

Benim anlamadigim neden bizim bayanlarimiz evi terk ediyo ...

Gidecek biri varsa , oda Erkektir sen degilsin .
Bence bir avukatla konus oyle hareket et.
  1. evet ben hep kavga edince buraso benim evim sen git derim. halbuki bu ev benden uzun yıllar önce alınmış. Onun:KK53:

bazen insan sırf can acıtmak için böyle konusur. zamanla düzelirsiniz. ama düzelince söyle sinirliyken bile evliliği sarsacak swylwe aöylemesin.
istemediği kimseyle de kimse evlenmez merak etmeyin..

Yahu siz neden evi terk ediyorsunuz?
memnun olmayan biri varsa o gitsin.

benım tek dıecegım bu adamla barıssanda hemen cocuk dusunme zıra dıger konunda cocuk dusundugnu yazmıssın

kime neden söz vermiş anlamadım ama evi terk etme istiyorsa o gitsin kafanızı toplayın düzelir bence benimde arkadaslarım var çocuğu olduğu halde çocuğumu alır giderim diyorlardı şimdi hepsi mutlu yaşıyo eşlerin birbirlerini tanıma evresinde oluyormuş böyle şeyler kırıcı ama unutulur inşallah :KK66:

Belki sen sakinleştiğini zannediyordun ama hala sinirleri yatışmamış olabilir mi o cümleyi söylerken ?
5 sene süresince fiziksel olarak benzer davranışları oldu mu , ya da sinirlendiğinde ne söylediğini bilmeyen , fevri davranan insanlardan mıdır eşin ?
Yaptıkları da , söyledikleri de çok kötü ama biraz zaman tanıyın . Umarım hatasını anlar ve sizi incittiği için gönlünüzü alır . Evi terketmeyin bu arada .

Bu arada bugün neler oldu ? Konuştunuz mu ?

bence yanlış yapıyorsun..bir konuş bakalım önce..bazen sinirlenince insanlar istemedikleri şeyleri söyleyebilirler..hemen bu şekilde karar verme..

bugün çok saçma bir sebepten tartıştık ve tartışırken defalarca kolumu sıktı hatta büktü ona sakinleştikten sonra bir daha bu davranışlarını tekrarlamamasını tekrarladığı takdirde evliliğimizin biteceğini söyledim oda bana benimle evlendiği için pişman olduğunu ve sadece söz verdiği için evlendiğini söyledi inşallah ayrılırız da kurtulurum dedi hiç bir şeyini eksik etmemeye çalıştım her şeyi düzgün olsun temiz gezsin lezzetli yemekler yesin diye işten yorgun argın gelip birde bu işlerle uğraştım gerçekten moralim çok bozuldu psikolojik olarak çöktüm akşamdan beri ağlıyorum birden garip bir şey oldu onu sanki bir yabancı gibi görmeye başladım aynı evi paylaşmak bile bana bir acayip geliyor son bir saattir maalesef maaşım bittiği ve şuan param olmadığı için pazartesi gününe kadar burada farklı bir odada kalıcam pazartesi günü ayın 15i o gün bu evi ve onu terk edicem her şey onun olsun yeter ki beni rahat bıraksın yeter ki artık benim kalbim kırılmasın lanet olsun herşeye

bir insana nekadar fedakarlık yaparsanız okadar çok canınızı yakar..
özellikle evlilikte bu durum böyle..
erkekler kıymet bilmez...
kendinizi hayatınızın merkezine koyun ve herşeyinizi, özellikle de mutluluğunuzu sadece ona bina etmeyin..
onun bi boşboğazlığı yüzünden de boşanmayı düşünmeyin..
ama o lafı söylediği için de kibarca burnundan getirin..
adam olup doğru düzgün konuşmayı öğretin, çünkü boşanmak da sizi mutlu etmicek..oyüzden boşanmayı hemen düşünmeyin..
gelelim bu duruma.......bence ya kısa bi not yazın ya da tek cümleyle vicdanına seslenin..
"ben en zor anımızda bile böyle bir cümle kullanmazdım, içim çok acıyo..beni istemiyorsan bitirelim sana da eziyet olmasın bu evlilik" gibi suçlamadan empati kurmasını sağlayın..eşşek değilse anlar hatasını..
hala yüzsüzlüğe devam ederse önlem alın, çünkü iş ciddiye binmiş demektir..
ama bana bi anlık patavatsızlık gibi geldi..
pişman olursa da "bir daha konu ne olursa olsun bu tarz cümleler kurmayalım hayatım" deyin...
o ona ders olur...

çok ağır konuşmuş, üstelik bunu ortalık sakinledikten sonra konuşmuş, gerçi kavga da bile söylenmez, ne denir bilmiyorum, fiziksel şiddetde var ve ilerde boyutu artabilir... Bence doğru düşünmüşsün

"Sakinleştikten sonra" burada anahtar kelime bence.
Eğer sakinleştikten sonra söyleyebildiyse bu sözleri, "sinirliyken söylenen sözler" kategorisine girmiyor ne yazık ki.
Sinir krizinin ardından insana tıpkı sarhoşkenki gibi bir 'cesaret' geliyor, ve çoğu zaman itiraflar o noktada yapılıyor.

Bir de, konu sahibini tenzih ederek yazıyorum ama, biz kadınların pişmanlık aşamasında kocalarımız / partnerlerimiz için yaptıklarımızı sayarken hep "tertemiz giydirdim, yedirdim yorgun argın yemek yaptım" falan diyor olmamız daha bi içler acısı bence.
Kadınlık bundan ibaretmişçesine sanki.
Halbuki önce insanız ya hani.
Ben mesela pişman olsam yemek yaptım çamaşır yıkadım'lardan önce "İğrenç esprilerine güldüm sırf ortam bozulmasın diye" falan derdim.

Bence asıl içler acısı olan ne kadar çok seversek sevelim kendimizden çok sevmemiz.
Kendimizi unutarak sevmemiz.

Yorgun argın halimle işten gelip kocam için kendimi mutfakta paralamıyorum.
Bugünün menüsü. Ispanak üzerine yoğurttu:)
Yedi, ellerine sağlık dedi. Afiyet olsun dedim.
Başka ne var gibi bir soru sorsaydı. Ertesi gün hiç bir şey yapmazdım.:63:

Temizlik yapcam diye de kendimi yerden yere atıp parçalamıyorum.

Eşime kızdığımda, herhangi bir kavgamızda pişmanlığım; onun için yemekler yaptım, yorgun halimle hiç bir şeyini eksik etmedim, dört dörtlük bir kadın oldum olmuyor.

B.k vardı da evlendim tek ve daim pişmanlığım olur. Hiç değişmez cümlem :KK48::KK48: O bile yetiyor bana kötü hissettirmeye zaten..:KK14:

Konu sahibi arkadaşım sinirle söylediyse eğer ciddiye alma.
Ama burnundan fitil fitil getir.
Benim gibi bir ev hanımı ol yeter o ceza ona:KK49:

Back
X