eşim benimle sıkılıyor

suheylaylmz

karışık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
1.080
170
93
Evet kızlar eşim benimle sıkılıyor sürekli kendi ailesine gitmek istiyor halbuki evde de oturuyo orda da sevmiyor artık belki beni üstelik 50 günlük bebeğim var bugün babası yarın uzak bi ilçeye gidecegini söyledi ailecek bu da bizde gelelim dedi bana sormadan bebeğim çok huysuz şuradan şuraya giderken ağlıyor durmuyor bi pantolon almaya gittik rezil etti beni ağladı susmadi ki yolda hiç durmaz dün bayram gezmesinde de çok huzursuz oldu akşam durmadan ağladı eşim bunu bildiği halde beden böyle yapıyor hakaret etti bide yok bizimkiler le bi yere gitmiyorsun aptal gerizekalı vs hepsine sustum kızım uyuyordu yoksa tepelerdim onu çok üzülüyorum madem sıklcakti neden evlendi kalaydi babasının evinde!!!

Kendisi sıkıldığını söyledi mi yoksa bu sizin çıkarımınız mı?

bayram dolayısıyla mı yoksa hep böle mi?

benimde evde canım sıkıldı.

belki sıkılmıştır ama sizden olmaya bilir.belki siz ailesinden uzak durunca o da kendi gidiyor.çocugunuzun huzursuz oluşu size olumsuzu yansıyor siz böyle br şeyler kuruyor olabilirsiniz.eşinize sorun neden böylesin diye?

Evet kızlar eşim benimle sıkılıyor sürekli kendi ailesine gitmek istiyor halbuki evde de oturuyo orda da sevmiyor artık belki beni üstelik 50 günlük bebeğim var bugün babası yarın uzak bi ilçeye gidecegini söyledi ailecek bu da bizde gelelim dedi bana sormadan bebeğim çok huysuz şuradan şuraya giderken ağlıyor durmuyor bi pantolon almaya gittik rezil etti beni ağladı susmadi ki yolda hiç durmaz dün bayram gezmesinde de çok huzursuz oldu akşam durmadan ağladı eşim bunu bildiği halde beden böyle yapıyor hakaret etti bide yok bizimkiler le bi yere gitmiyorsun aptal gerizekalı vs hepsine sustum kızım uyuyordu yoksa tepelerdim onu çok üzülüyorum madem sıklcakti neden evlendi kalaydi babasının evinde!!!
Arabayı sen sür, o ilgilensin bebekle.

Benim de bebeğim huzursuzdu ama gerken ortamı sağlayınca ha evde ha dışarda. Farketmiyor. Teşkilatlı olmak lazım. Şimdi iki tane oldular biri 15 aylık biri 27 günlük teyzesi. İnan bana teşkilatlı oldun mu her yere gidiliyo. Tatile de gittik ev gezmesine de alışverişe de... İş sende bitiyo stres yapma

Benim de bebeğim huzursuzdu ama gerken ortamı sağlayınca ha evde ha dışarda. Farketmiyor. Teşkilatlı olmak lazım. Şimdi iki tane oldular biri 15 aylık biri 27 günlük teyzesi. İnan bana teşkilatlı oldun mu her yere gidiliyo. Tatile de gittik ev gezmesine de alışverişe de... İş sende bitiyo stres yapma

Valla arkadasim bebek huysuzsa

Ister teskilat kur ister kurumsal calis

Hiiic fayda etmiyor

eşin çok bencil, otursun kendi baksın o zaman bebeğe, uyanınca kendi uyutsun, huysuzlanınca kendi sakinleştirsin görsün bakalım nasıl oluyormuş, hiç bir bebek değişikliği sevmez, insan biraz anlayışlı olur en azından bi kaç yaşına gelene kadar, gezme tozma kaçmıyor ya, hakaretleri de cabası
kadınlarda hep acaba neden canı sıkkın acaba bu dönem onu sarsmış olabilir mi acaba psikolojisi nasıl diye düşünsün dursun, ama lohusa kadını kimse düşünmesin
sinirlendim valla başıma gelmiş gibi, evde panayır kurcak halin yok beyfendi sıkılmasın diye

Bebek gelince hep boyke bir bocalama oluyor,erkek ayni duzeni kalsin istiyor .bebege gore duzen kurmakta biraz zorlaniyorlar ama zamanla duzeliyor
Benden bir ornek veriyim;gorumcem cok cook guzel yemek yapar yeni dogum yaptigimda bize geldi ve bikac cesit yemek yapti.esim aksam yedi o yemekten sonra gece oglum icin kalktigimda esimde uyandi bana;o yemegi k yapti dedi benim yapmadigimi ogrenince bundan sonra yemekleri sen yap dedi:KK53::KK53:
Bebek gelince erkekler unutuldugunu onemsenmedigini yada dislandigini dusunuyor herhalde ki bunlarda bir dinir bir stres sorma gitsin.
Sana tavsiyem babasinin bebekle vajit gecirmesini sagla.bebek uyanikken wcye gidicem de ona ver.birakip bakkala markete git esinde anlasin nasil zorlandigini
Bunlar hep boyle zaten evlenirler bekarligi ararlar cocuk olur bi tuhaf olurlar bence srn cok takma kafana
Bu arada bebeginiz hayirli,ssglikli uzun omurlu olsun insallah:nazar::nazar:

Bence bu kadar bozma moralini geçecek bugunler erkekler lahusaligi görünce korkuyor kadin htp böyle kalacak diye

ben esimde bocalamisti kizim dogdugunda.aldim karsima dedimki.artik yemegin camasirn utun her istedign eskisi gibi aninda olmick bana destek olman lazim bana yardimci olman lazim yetisemiyorm artik yoruluyrm bana sen yardimci olmazsan bana kimse anlamaz dedim.sessizce dinledi sonra o kaprisli lohusa sendromlu adam gitti yerine anlayisli es ilgili baba geldi.kocanla acik acik konus sıkıntini yoksa erkekler odun anlamiyo arada yontmak gerikiyo bacim uzme kendini otur konus

Back
X