Eşim benimle ve çocuğumuzla ilgilenmiyor

dunya82

Guru
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2011
22
0
286
Diğer
Kocamin gozu bilgisayardan baska bir sey gormuyor benimle ve cocugumla ilgilenmiyor,kadinlarla konustugunuda gordum ve konustum her seferinde bir yalan yok okul arkadaslarim yok is arkadaslarim biraz daha uzerine gitsem ayrilalim diyor ama benim bir cocugum var ve yuvami dagitmak istemiyorum ama onu vazgeciremiyorum boylede yasamak istemiyorum ne yapacam bilemiyorum yaridm edin lutfen..

canım ya üzülme dur bakalım.farklı farklı kadınlarlamı konuşuyor.yoksa tek bir kadınmı?

Kocamin gozu bilgisayardan baska bir sey gormuyor benimle ve cocugumla ilgilenmiyor,kadinlarla konustugunuda gordum ve konustum her seferinde bir yalan yok okul arkadaslarim yok is arkadaslarim biraz daha uzerine gitsem ayrilalim diyor ama benim bir cocugum var ve yuvami dagitmak istemiyorum ama onu vazgeciremiyorum boylede yasamak istemiyorum ne yapacam bilemiyorum yaridm edin lutfen..

Ne kadar zamandır evlisiniz?Eşiniz kaç yaşında?Bu problem ne kadar zamandır var?

farkli farkli kadinlarla konusuyor,9 yillik evliyiz birde cocugumuz var kendisi 37 yasinda ve narsist kisilik bozuklugu olan biri

çalışıyormusun?
ayrılmak istemiyorsun galiba,hiçkimse istemez tabii ama bir gözünü korkutsanız.

çalışıyormusun?
ayrılmak istemiyorsun galiba,hiçkimse istemez tabii ama bir gözünü korkutsanız.

hayir calismiyorum isin kotusu birde yurt disinda olmam ve hic kimsemin burda olmamasi onun ailesi burda onlarla konustugum zaman bana abartiyorsun diyorlar oyle bir sey yapmaz diyorlar inanmiyorlar onu korkutmak gibi bir imkanim yok o zaten ben uzerine gidince ayrilmak istiyor

Mrb,

ben evli degilim ama acaba esinizin dikkatinizi kendinize dogru cekseniz? mesela disari cikin gezmeye, veya kendinizi degistirin, ust bas, suslenin puslenin.. tecrubem yok ama genelde evliliklerde hep kadinin "mutfak-temizlik" kostumunden sikayetci olur erkekler ve dolayisiyla cogu aldatiyor.. benim sadece bir fikir ama tabi aranizda ki sorunu siz daha iyi bilirsiniz

yurt disinda neredesin?

ya bide nasil öyle hemen ayrilalim diyor :20:
icimden cook sey geciyorda neyse ....

Mrb,

ben evli degilim ama acaba esinizin dikkatinizi kendinize dogru cekseniz? mesela disari cikin gezmeye, veya kendinizi degistirin, ust bas, suslenin puslenin.. tecrubem yok ama genelde evliliklerde hep kadinin "mutfak-temizlik" kostumunden sikayetci olur erkekler ve dolayisiyla cogu aldatiyor.. benim sadece bir fikir ama tabi aranizda ki sorunu siz daha iyi bilirsiniz

elimdne geldiginc eyapmaya calisiyorum ama hic gozu gormuyor,gezme konusuna gelince bir yerlere gidelim cocugumuzu gezdirelim dedigimde bazen cok israrla goturur bazende benim gelmemmi gerek cocugunu al cik gez gezdir der,basbasa cikalim desem yine ayni,ve bizim sorunumuz tek internet degil onda narsist kisilik bozuklugu olmasi hep kendini hakli gormesi hep karsidakini suclamasi onun icin ne yapsamda onu mutlu edemiyorum evlilik terepisi oneriyorum onuda kabul etmiyor bende sorun yokki diyor gitmem gereksin

senın kocan amma kurnazmıs anladı senın ayrılmak ıstemedıgını ından vazgecmek ıstemedıgını ustune gıdınce hemen ayrılalım dıyp agzını kapatıyor ayy boyle ın sanlara dayanamıyorum yapman gereken taktık değiştirmek ustune gıtme sende gızemlı dawran sende takıl bılgısayara ayrılırsak ölmem mesajı wer. o cok rahat suan sende rahat ol kendıne işkence etme

canımcım çok üzüldüm durumuna inanki.acımak değil yanlış anlama.ama biz kadınların ortak bir sorunu bu tür olaylar.erkek daha baskındır ailede.kadın ona oranla daha pasiftir.ataerkil toplum anlayışı bu.sen bilmesende hemen hemen bütün erkekler böyle.ha kimisi vardır çoluğu çocuğuyla ilgilendir fakat aldatır.kimisi aldatmaz ama evinlede ilgilenmez.öncelikle buradan bazı tavsiyeler veriyoruz fakat ne kadar başarılı olunur orası şüpheli.çünkü burada genellikle o anki duygularımızla bir sinirle aslında sana yapmaman gereken şeyleride söyleyebiliriz.sende çaresiz kaldığın için her şeyi uygulayabilir,bu dahada kötüye gidebilir.ha demiyorum ki bizler kötüyüz.asla..hepimiz paylaşım için buradayız.kadını en iyi kadın anlar nihayetinde.bir evlilik danışmanından destek alsan.çok evlilikler kurtuluyor onlar sayesinde?...inan şuan çok kötü oldum.evlilik kutsal bir o kadar erkeğe egemen....:18:

yurt disinda neredesin?

ya bide nasil öyle hemen ayrilalim diyor :20:
cook sey geciyorda neyse ...icimden

Hollandadayim,onun bu kararini hastaligina bagliyorum cunku narsist kisilik problemi olan kisiler belli bir zaman sonra evlilikten sIkIlirlar cunku sorumluluk duygusu yok,ama yinede ben ona yardimci olmak istiyorum psikologa gidiyorum destek aliyorum onuda goturmek istiyorum ama ikna edemiyorum,bir defasinda psikologum aradi onu gelmesi icin bir defa geldi psikologum o konusmada onda narsist kisilik problemi oldugunu soyledi bana ama o son oldu bir dahah gelmedi,sadece interneete konustiuklarini gordum ciddi bir iliskisinin oldugunu sanmiyorum cunku sosyal sitesinde 100 lerce kadin var ve hepsiyle ayni cumleleir kurup konusmus ve hep sordugumda hepsi is ve okul arkadasim ne yapsam da hatasini kabul etmiyor ettirememde buu kisilikte olan bir insana ama boylede yasnamiyo,ve bu gorduklerimin hesabinini sorunca ben suclu oluyorum sen kiskanclik yapiyorsun olamazmi eski okul arkadasimla konusamammi onlar benim arkadaslarim ama bu sekilmi konusulur diyorum opucuk gondermeler,unutma beni demeler,tanidigin arkadsinsa ilk basladigin cumle neden gercek fotograftaki senmisin oluyor diyorum diyor saka amacli hem hollandalilarla boyle konusmalr normal diyor sen yanlis anliyorsun diyor iste boyle bas edemiyorum ne yapacam bilmiyorum psikolojim bozuldu artik

yahu tamamda bu nasıl psikolog yada psikiyatri.o gelmiyorsa sen onun ayağına gideceksin.yani eve gelesin demiyorum.size tavsiyelerde bulunsun.sonuçda o bu işin uzmanı.iyileşilir bir hastalıkmıdır yoksa tedavi hükmündemidir.nedir yani bu nedir?..size açıklamalarda bulunsun.sizde ona göre yolunuzu çizersiniz.bilemedin ayrılırsınız.öyle insanlara yaşanmaz demeden edemeyeceğm.ne kadar zor yau evlilik denen şey.ne saçma.yok hollandada normalmiş bilmem ne.o bir hollanda asılı değil ki.o bir müslüman yada türk erkeği.nasıl olurda evlilikler bu hale geliyor akıl kanaat gelmiyor doğrusu.zaten türkiyede kadınların bu tarz erkekleri kabullenip namusum vs. dediği için bu hale gelmiyorlarmı.neden kadınlarda bu yok.çok saçma geliyor bana vallahi.kimse kimseyi çekmek zorunda değil.sizde insansınız nihayetinde.

canımcım çok üzüldüm durumuna inanki.acımak değil yanlış anlama.ama biz kadınların ortak bir sorunu bu tür olaylar.erkek daha baskındır ailede.kadın ona oranla daha pasiftir.ataerkil toplum anlayışı bu.sen bilmesende hemen hemen bütün erkekler böyle.ha kimisi vardır çoluğu çocuğuyla ilgilendir fakat aldatır.kimisi aldatmaz ama evinlede ilgilenmez.öncelikle buradan bazı tavsiyeler veriyoruz fakat ne kadar başarılı olunur orası şüpheli.çünkü burada genellikle o anki duygularımızla bir sinirle aslında sana yapmaman gereken şeyleride söyleyebiliriz.sende çaresiz kaldığın için her şeyi uygulayabilir,bu dahada kötüye gidebilir.ha demiyorum ki bizler kötüyüz.asla..hepimiz paylaşım için buradayız.kadını en iyi kadın anlar nihayetinde.bir evlilik danışmanından destek alsan.çok evlilikler kurtuluyor onlar sayesinde?...inan şuan çok kötü oldum.evlilik kutsal bir o kadar erkeğe egemen....:18:

evet biz kadinlarin ortak sorunu,istemeskte yuvamiz icin eziliyoruz,ve benim en buyuk talihsizligimin ailemin burda olmayisi belki ozaman bazi seyler daha kolay olurdu,ben zaten psikiloga gidiyorum ama esim bir defa geldi oda psikologumun sayesinde zorla psilkologum onun narsist kisilik bozuklugu oldugunu soyledi. kendinde sorun gormuyor butun meselede bu zaten,keske ailesi beni anlasa onun rahatsiz oldugunu kabullense benim yanimd aolsalar

Son düzenleme:
yahu tamamda bu nasıl psikolog yada psikiyatri.o gelmiyorsa sen onun ayağına gideceksin.yani eve gelesin demiyorum.size tavsiyelerde bulunsun.sonuçda o bu işin uzmanı.iyileşilir bir hastalıkmıdır yoksa tedavi hükmündemidir.nedir yani bu nedir?..size açıklamalarda bulunsun.sizde ona göre yolunuzu çizersiniz.bilemedin ayrılırsınız.öyle insanlara yaşanmaz demeden edemeyeceğm.ne kadar zor yau evlilik denen şey.ne saçma.yok hollandada normalmiş bilmem ne.o bir hollanda asılı değil ki.o bir müslüman yada türk erkeği.nasıl olurda evlilikler bu hale geliyor akıl kanaat gelmiyor doğrusu.zaten türkiyede kadınların bu tarz erkekleri kabullenip namusum vs. dediği için bu hale gelmiyorlarmı.neden kadınlarda bu yok.çok saçma geliyor bana vallahi.kimse kimseyi çekmek zorunda değil.sizde insansınız nihayetinde.[/QUOTE

psikologum cok cabaladi onu getirmek icin ve kariniz icin sizi burda gormek istiyorum bahanesiyle zor ikna etti ve geldi ve o konusma dan sonra bana kocaniz da narsist kisilik bozuklugu oldugunu soyledi ve tedavisinin cok zorl oldugunu cunku kendini mukemmel gordugu icin onun hasta oldugunu kabullendirmemiz zor dedi ve onunla yasamanda cok zor dedi ve karari bana birakti

senın kocan amma kurnazmıs anladı senın ayrılmak ıstemedıgını ından vazgecmek ıstemedıgını ustune gıdınce hemen ayrılalım dıyp agzını kapatıyor ayy boyle ın sanlara dayanamıyorum yapman gereken taktık değiştirmek ustune gıtme sende gızemlı dawran sende takıl bılgısayara ayrılırsak ölmem mesajı wer. o cok rahat suan sende rahat ol kendıne işkence etme

evet psikologumda oyle diyor boyle insanlar cok kurnaz olurmus ve karsidakinin zayif noktasini yakaladigi zaman cok iyi kullanirlarmis,elimden geldigince belli ettirmesemde yine bize karsi ilgisi ayni ve biliyorum degismiyecek ve bir karar ermem lazim ya onla hic bir beklentiye girmeyip yasmak buda cok zor benimde duygularim var yada kizmla beraber yeni bir hayat kurmak her ikiside cok zor Allahim kimseyi caresiz birakmasin

o halde ya biraz sabır edeceksiniz tedavisi zorda olsa münkünse...yada bir süre ayrı kalmayı deneyin.iyileşince o da anlayacaktır hatasını.şu an anlayamayabilir...aile yapınız ne kadar müsait bilemiyorum bu tarz şeylere.yani ayrı kalmaya falan.ailenizide ikna etmeye çalışın bnce.bir müddet ayrı kalın.hem o zaman zarfında sizde üzülmemiş olursunuz.baktınız düzelmiyor hiç tamamen ayrılmayı göze alıyorsanız terkedersiniz.bunlar normal şeyler.hayatta her şey münkün sonuçda.evlenmek kadar boşanmakda normal.diye düşünüyorum.tabiki gerisi sizin görüşünüze kalmı.sevgiler...

o halde ya biraz sabır edeceksiniz tedavisi zorda olsa münkünse...yada bir süre ayrı kalmayı deneyin.iyileşince o da anlayacaktır hatasını.şu an anlayamayabilir...aile yapınız ne kadar müsait bilemiyorum bu tarz şeylere.yani ayrı kalmaya falan.ailenizide ikna etmeye çalışın bnce.bir müddet ayrı kalın.hem o zaman zarfında sizde üzülmemiş olursunuz.baktınız düzelmiyor hiç tamamen ayrılmayı göze alıyorsanız terkedersiniz.bunlar normal şeyler.hayatta her şey münkün sonuçda.evlenmek kadar boşanmakda normal.diye düşünüyorum.tabiki gerisi sizin görüşünüze kalmı.sevgiler...

tsk.edrim cevaplariniz icin,evet bu dediginizi defalarca soyledim ayri kalalim dedim hayir o sorun cozmek degilmis,yani anlayacaginiz n ecozum sunsamda yanasmiyor buda kendinde sorun gormedigi iicin,intertten de arastirdim bu kisilik bozuklugunun tedavisi imkansiz degismezlermis,evet hayatta insan her seyle karsilasabiliyor,kendi ruh sagligim ve kizim icin birkarar vermem lazim.

kesinlikle katiliyorum cindy e bencede hiiic orali olma ol ama olma ! yani caktirma hic kesinlikle canin gezmekmi istiyo al cocugunu ben cikiyorum de cik birak o seni merak etsin o gelsin pesinden
yokmu arkadaslarin git onlarla biryerlere
evdeykende öyle yine yemegini yap evinin isini yap aksam oldumu demle cayini otur keyfini yap hic ona deme kalk pc basindan felan diye hatta gerekmezse konusma bile ama suratta yapma
bir hobi bul kendine onunla ugras canim
birak o desin ne oluyo buna nereye gidiyo neden konusmuyo
ama bak sakin surat yapma bagirip cagirma
ayrilalim ozaman diyecek duruma getirme onu sakin amaaa dersede öyle cok korkmus asla istemiyormus gibi yapma

güven kendine !!

Back
X