yurt disinda neredesin?
ya bide nasil öyle hemen ayrilalim diyor

cook sey geciyorda neyse ...icimden
Hollandadayim,onun bu kararini hastaligina bagliyorum cunku narsist kisilik problemi olan kisiler belli bir zaman sonra evlilikten sIkIlirlar cunku sorumluluk duygusu yok,ama yinede ben ona yardimci olmak istiyorum psikologa gidiyorum destek aliyorum onuda goturmek istiyorum ama ikna edemiyorum,bir defasinda psikologum aradi onu gelmesi icin bir defa geldi psikologum o konusmada onda narsist kisilik problemi oldugunu soyledi bana ama o son oldu bir dahah gelmedi,sadece interneete konustiuklarini gordum ciddi bir iliskisinin oldugunu sanmiyorum cunku sosyal sitesinde 100 lerce kadin var ve hepsiyle ayni cumleleir kurup konusmus ve hep sordugumda hepsi is ve okul arkadasim ne yapsam da hatasini kabul etmiyor ettirememde buu kisilikte olan bir insana ama boylede yasnamiyo,ve bu gorduklerimin hesabinini sorunca ben suclu oluyorum sen kiskanclik yapiyorsun olamazmi eski okul arkadasimla konusamammi onlar benim arkadaslarim ama bu sekilmi konusulur diyorum opucuk gondermeler,unutma beni demeler,tanidigin arkadsinsa ilk basladigin cumle neden gercek fotograftaki senmisin oluyor diyorum diyor saka amacli hem hollandalilarla boyle konusmalr normal diyor sen yanlis anliyorsun diyor iste boyle bas edemiyorum ne yapacam bilmiyorum psikolojim bozuldu artik