Ailem onun ve ailesinin sayesinde ogrendi herseyi yuvami kurtarmam icin cok destek veriyorlar ve karari bana birakiyorlar ayrilsamda arkamdalar,ama onun ailesinde cok dengesiz davranislari var bir bakiyorsunuz ikiimizin yanindalar bide bakmissiniz ogullarinin yaninda, ailemin yanina gitmek istedigimi soyledim biraz ayri kalalim dedim gidersen kizimizi goturemessin dedi izin vermedi bende asla kizimi birakip gidemem,zaten elimi kolumu baglayan meslegimin olmayisi ve ailemin yanimda olmayisi,evet gercekten benim bir cevre edinmeme izin vermiyor,bu sorunlar yuzunden psikologa basladim ama inanin oraya bile gitmemi istemiyor gidip geldigim zaman kavga cikariyor neden gidiyormusum ne gerek varmis,ama o istedigi zaman disari cikmak istesin nreye gidiyorsun diye soramiyorum hesap vermek zorunda degilmis,telefonuna sifre koyar asla ben elime alamam,bu yaptigi davranistan sonra dogru olmasada bir gun gizlice sifresini tahmin edip baktim, bir suru kadin numaralari sordum, sonra dedim kim bunlar dememe kalmadan bagirdi kizdi sen nasil benim tlfonumu kurcalarsin hepsi is arkadaslarim tabiki nmaralari bende olacak is icin ve bide gitti ailesine soyledi aileside bana kizdi sen kocana guvenmiyormusunda falan filan uzerime geldilerbende dedim neden boyle yapiyor tlfonuna sifre koyuyor nere gitse evin icinde yaninda,yaptigim guzel bir davranis degil ama o bu supheyi verdi ama dedim ama dinleyen kim sonra kocam dedimya yalan soylemeyi iyi beceririz benim karim kiskanc, tlfonumda kadin is arkadaslarimi gorse soracak bu kim o kim kiskanacak tartisma cikacak onun icin boyle yapiyorum dedi her zamanki sacma sapan yalanlari ve bu yalanlara inanan onun gibi olan ailesi,yani anlayacaginiz hakliyken haksiz oldum..