eşim benimle yakınlaşmak istemiyor, sorun bende mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ona bu konuyu nasıl sorabilirim başka şekilde öneriniz var mı? bu konuda söylendiğim zaman küsüp annesine gidiyor kalmaya kadın da ne şeytanlık yaptın da oğlumu evden kaçırdın becerip bi çocuk bile yapamadın adam tabi durmaz evde diyor, şimdiye gebe kalmıştım 10 kere diyor. gebe kalmadığına göre o işi de beceremiyorsun belli diyor bacak açmayı da ben mi öğreteyim bu yaştan sonra sana diyor
Buraya kadar iyi gidiyordun be niye bozdun pü

ona bu konuyu nasıl sorabilirim başka şekilde öneriniz var mı? bu konuda söylendiğim zaman küsüp annesine gidiyor kalmaya kadın da ne şeytanlık yaptın da oğlumu evden kaçırdın becerip bi çocuk bile yapamadın adam tabi durmaz evde diyor, şimdiye gebe kalmıştım 10 kere diyor. gebe kalmadığına göre o işi de beceremiyorsun belli diyor bacak açmayı da ben mi öğreteyim bu yaştan sonra sana diyor
Bir anda arka arkaya yollamasaydın cümleleri baya başarılı gidiyordun. 🤣 veya parça parça sırayla 5 6 mesaja yayarak yazsaydın.

Trollüğü de biz mi öğretelim bu yaştan sonra sana(!) :D

Kapıda kanlı çarşaf da beklediler mi jdhf bi git işine bak evladım
Şimdi çarşafla sallanır Çarşamba bedduası gelecek .Bak şimdi kurt kadin kurdudur gelmezse nasıldı o kurdu kadının yurdudur yok kadın kadının elma kurdudur . Kötü kalbimde boğuluyorum ben şu anda. Yer yok başkasına burada belirteyim..Evet sonra .

kızlar biz eşimle 6 ay önce evlendik, görücü usulü tanıştık. ikimiz de biraz utangaç insanlarız, o yüzden başta her şeyin zamanla oturacağını düşündüm.
ama şöyle bir durum var ki, evlendiğimizden beri eşim bana karşı çok mesafeli. yani sarılır, öper ama iş daha ileri gitmeye gelince hep bir bahane buluyor. ya yorgun oluyor, ya işi oluyor, ya da “bugünlük böyle kalsın” diyor.
ilk zamanlar anlayış gösterdim, dedim ki alışma sürecidir. ama aradan aylar geçti, hâlâ aynı. ben bazen kendim yaklaşmaya çalışıyorum, ortam hazırlıyorum, güzel giyiniyorum falan ama sonuç değişmiyor.
en çok da şu zoruma gidiyor; bana sevgisiz davranmıyor aslında. gündüzleri gayet ilgili, halimi hatrımı sorar, dışarı çıkarır. ama konu yakınlığa gelince sanki duvar gibi oluyor.
birkaç kez konuşmayı denedim ama ya konuyu değiştiriyor ya da “her şey normal, kafana takma” diyor. ama ben takıyorum işte… insan eşi tarafından istenmek ister.
artık kendimi sorgulamaya başladım. acaba beni çekici bulmuyor mu? yoksa başka bir sorun mu var ama söyleyemiyor mu?
böyle bir durumda olan var mı aranızda? sizce üzerine gitmeli miyim yoksa zamana mı bırakayım 😔
Yine bir gay vakası.

Benimki de böyleydi valla. Hatta konum bile var 😂 hep kendimi suçladım mal gibi. Oysa ondaymış sıkıntı. Tedavi oldu. 2.yılımızda düzeldi. Şimdi 3 yıla yaklaştık normal bir evliliğimiz var. İktidarsız isteksiz olabilir. Tedaviye ikna et. Tedavisi var valla😅
ilk defa düzelen birini duydum.

Kocanızdan acil dertleriniz var gibi, kv hangi hadle sizinle bu şekilde konuşabiliyor, bu ne kadar terbiyesizlik, ağzını kulaklarına kadar yırtarım öyle insanın

kızlar biz eşimle 6 ay önce evlendik, görücü usulü tanıştık. ikimiz de biraz utangaç insanlarız, o yüzden başta her şeyin zamanla oturacağını düşündüm.
ama şöyle bir durum var ki, evlendiğimizden beri eşim bana karşı çok mesafeli. yani sarılır, öper ama iş daha ileri gitmeye gelince hep bir bahane buluyor. ya yorgun oluyor, ya işi oluyor, ya da “bugünlük böyle kalsın” diyor.
ilk zamanlar anlayış gösterdim, dedim ki alışma sürecidir. ama aradan aylar geçti, hâlâ aynı. ben bazen kendim yaklaşmaya çalışıyorum, ortam hazırlıyorum, güzel giyiniyorum falan ama sonuç değişmiyor.
en çok da şu zoruma gidiyor; bana sevgisiz davranmıyor aslında. gündüzleri gayet ilgili, halimi hatrımı sorar, dışarı çıkarır. ama konu yakınlığa gelince sanki duvar gibi oluyor.
birkaç kez konuşmayı denedim ama ya konuyu değiştiriyor ya da “her şey normal, kafana takma” diyor. ama ben takıyorum işte… insan eşi tarafından istenmek ister.
artık kendimi sorgulamaya başladım. acaba beni çekici bulmuyor mu? yoksa başka bir sorun mu var ama söyleyemiyor mu?
böyle bir durumda olan var mı aranızda? sizce üzerine gitmeli miyim yoksa zamana mı bırakayım 😔
Zamana bırakacak bişi yok alışma şu bu kadın için olabilir ama erkeklerde öyle değil seni arzulasa yerinde duramaz ya seni arzulamıyor ya asexuel ya da yönelimi farklı her şey olabilir ama seni arzulamıyor olması seni arzu edilmez bir kadın yapmaz sen çekici değilsin diye kurma kafanda ona çekici değilsin işte

Esiniz gay, annesi de bunun farkinda, yakik cevrede farkedenler olmustur, cocuk yaptirip milletin agzini kapatacak.

Normal bir durum değil eşinizin durumu.Ya başka biri var ya da sağlık problemi var.Tabi cinsel eğilimi farklı olabilir ama öyle olsa sizinle evlenmezdi.İlişki hiç mi olmadı aranızda yoksa seyrek mi oluyor cinsellik

zaten en çok da bu konu beni yıpratıyor… 6 ay oldu diye aileler iyice çocuk baskısına başladı. kaynanam da üstü kapalı kapalı “bir sorun mu var”, “sen mi istemiyorsun” gibi şeyler söylemeye başladı, hatta ima yoluyla benimle ilgili konuşuyorlar gibi hissediyorum. bu da beni çok kırıyor açıkçası…
ama kimse işin aslını bilmiyor. ortada zaten tam anlamıyla bir beraberlik yok ki… buna rağmen suçun bana yüklenmesi çok ağır geliyor.
yönelim konusu dediğiniz gibi aklıma geliyor ama bunu kesin bilmeden böyle büyük bir karar almak da beni korkutuyor. sonuçta evlilik kolay kurulmuyor, hemen bitirmek de kolay değil.😔
Esinizin isteksizligini gectim. Birbirinizi 3-4 sene tanimadan sakin cocuk yapmayin aileler istiyor die. 2-3 saglam cevap verin bir daha sormazlar . Bu ne sacmalik ya. Cocuk buyutmek dunyadaki en ozen ve emek isteyen sey. Anne babaninda iliskisinin psikolojik saglamlilik yonunden guclu olmasi lazim.

yok maalesef en başından beri böyle diyebilirim… yani evliliğin ilk günlerinden itibaren hep bir mesafe vardı. arada yaklaşır gibi oluyor ama devamı gelmiyor. o yüzden bunun geçici mi yoksa genel bir durum mu olduğunu anlayamıyorum artık 😔
O zaman adam vajinismus olabilir 😀

Ay yol yakinken don bacim. Ota boka anasina siginan adamdan es ve baba olmaz. Daha kendi sorunlarinin sorumlulugunu alamiyor.

Telefonunu , bilgisayarini karistir, sosyal medya hesaplarina bak. X de bile cok rezil hesaplar var

Dışarıya çıkarması ne büyük bi lütuf ama. Anladıgım kadarıyla kapalı çevrede biraz baskılı büyüyen birisiniz zaten görücü usulu hiç tamımadan evlenmiş olmanızdan anladım. Görücü usulu evlılık guzel ama farklı sürprizleri oluyor boyle bazen. Kocanızda ereksiyon problemi var gibi duruyor.

Ay oğlu belki de gay çok konuşmasın. Hadsiz.
ya şöyle cazgır bi kız olsa "senin oğlun beceremiyor" diye yapıştırır cevabı ama her nasılsa hep söylemeye utanan kızlar denk geliyor bunlara

sonunu okudum editi : konu zırt

Son düzenleme:
söz konusu kaynana :

s-5d2868eaf5aef0ed414c35cbcb3bfe7857c3e021.webp

Bazen bazı kadınları evire çevire dövüp kendine getiresim geliyor. Arkadaşım adam ya gay ya sağlık sorunları var. Bunu bile bile seninle evlenmiş. Sözde evlisiniz 6 aydır birliktelik yaşamıyorsunuz. Her fırsatta küsüp anasına kaçıyor, anası da gelip bacak açmayı sana ben mi öğreteyim gibi hadsizce konuşuyor. Sağda solda gelinimin sorunları var, çocuğu olmuyor diye de konuşuyordur bu kadın. Hayatın mahvolmuş haberin yok. Hala sorun bende mi acaba diyorsun. Evet çok büyük sorunların var ama senin düşündüğün konularda değil.

Tamam inandık 👍🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X