çocuğum 9 yaşında. şimdilik başka seçeneğimiz yok.
9 yaşındaki cocuk yalniz kalabilir ama eğer için rahat etmeyecekse ve maddi durumun yeterliyse ogleden sonra etute falan verebilirsin. Hem derslerine katkisi olur hem de yalniz kalmamış olur
9 yaşındaki cocuk yalniz kalabilir ama eğer için rahat etmeyecekse ve maddi durumun yeterliyse ogleden sonra etute falan verebilirsin. Hem derslerine katkisi olur hem de yalniz kalmamış olur
Haftasonu kaçamaklar yapabilirsiniz yakın yerlere kovanızla başbaşa.
Kayınvalidenizin evi yakınsa size git gel yapabilir
Uzaksa onun evini size yakına yaşıyın, gündüz çocuğunuza bakar, gece kendi evine gider.
O da olmazsa bakıcı tutun, akşamları başbaşa kalmış olursunuz.
Yaşı büyükse kreşe verin çocuğunuzu.
Eşinize istemiyorum demişsiniz, eşiniz de napalım o zaman gitsin demiş. Burda sorun ne? Neden kavga ettiniz? Eşiniz gitsin derken giderse ne yaparız mı demek istiyor? Sen söyle de gitsin mi demek istiyor? Eşiniz memnun mu halinden yoksa o da mı rahatsız?
Aaaaa düzeltme yapıyorum, kreş mreş diyorum ben de, 9 yaşındaymış meğer.
Etüde yazdırın çocuğunuzu, okuldan önce veya sonra etüde gitsin.
canım bunuda düşündük. ama etrafımız pek tekin değil. güvenemiyoruzki. bende eşimde sık sık mesaiye kalıyoruz üstelik. özel şirketler malum.Canim yanlış anlama ama benim de hem annem hem babam çalışıyordu ve ben evde yalniz kalıyordum. Annem yemegi yapiyordu.Ben gelince anneme haber veriyordum yemegimi yiyip odevlerimi bitiriyordum. Oglun cok küçük degil bazi şeylerin sorumlulugunu alabilir ama tabii ki evinin çocuğunun duzenini en iyi sen bilirsin
Guvendiginiz bir komsu? Es? Dost? Yok mu onlarda? Su durumda iki seceneginiz var. Ya kayinvalide ile pek muhattap olmayip saygı çerçevesinde 1 yılı dolduracaksiniz yada daha uzun saatleri olan bir etüt bulup halledeceksiniz.canım bunuda düşündük. ama etrafımız pek tekin değil. güvenemiyoruzki. bende eşimde sık sık mesaiye kalıyoruz üstelik. özel şirketler malum.
Guvendiginiz bir komsu? Es? Dost? Yok mu onlarda? Su durumda iki seceneginiz var. Ya kayinvalide ile pek muhattap olmayip saygı çerçevesinde 1 yılı dolduracaksiniz yada daha uzun saatleri olan bir etüt bulup halledeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?