Eşim benle konuşmuyor.:(

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Arkadaşlar,
Ben 3 senedeir kayınvaldemle oturuyorum. Çalıştığım için bize destek veriyor sağolsun, çocuğuma bakıyor. Ancak bazen eşimle yalnız kalmayı özlüyorum, huysuzluk çıkarıyorum. Her defasında birdaha yapmayacağım desemde bir an geliyor yine bozuyorum moralleri.
Eşime istemiyorum diyorum, o da napalım gitsin ozaman vs. diyor. Bu defa çok kızdı ve benle konuşmamaya başladı. 4 gündür ağzını bıçak açmıyor. Ben ne yapmalıyım şimdi bu küskünlüğü gidermek için? Konuşmaya çalıtım ama istemiyor, özür de diledim ama olmadı. Daha üstne gitmeyeyim dedim konuşmadım ama daha uzaklaştık. Çok beter bir durumdayım. Siz olsanız ne yapardınız?

E birarada olmuyor demek ki
Herkes ayrı mutsuz, ayrı kırılıyor

Kayınvalidesiz neden yaşamıyorsunuz ki

Çocuğunuz kaç yaşında? Kreşe gidemeyecek kadar küçük mü?

çocuğum 9 yaşında. şimdilik başka seçeneğimiz yok.

canım şimdilik başka çare yok. belki seneye çalışmama gerek kalmayacak sabrediyorum.

Haftasonu kaçamaklar yapabilirsiniz yakın yerlere kovanızla başbaşa.

Kayınvalidenizin evi yakınsa size git gel yapabilir
Uzaksa onun evini size yakına yaşıyın, gündüz çocuğunuza bakar, gece kendi evine gider.

O da olmazsa bakıcı tutun, akşamları başbaşa kalmış olursunuz.

Yaşı büyükse kreşe verin çocuğunuzu.

Eşinize istemiyorum demişsiniz, eşiniz de napalım o zaman gitsin demiş. Burda sorun ne? Neden kavga ettiniz? Eşiniz gitsin derken giderse ne yaparız mı demek istiyor? Sen söyle de gitsin mi demek istiyor? Eşiniz memnun mu halinden yoksa o da mı rahatsız?

Aaaaa düzeltme yapıyorum, kreş mreş diyorum ben de, 9 yaşındaymış meğer.
Etüde yazdırın çocuğunuzu, okuldan önce veya sonra etüde gitsin.

Eşimizle başbaşa kalmayı özlemeniz de gayet normal
Kayınvalide ile beraber yaşamak pek normal değil.

3 senedir beraber yaşıyormuşsunuz. Öncesinde ne yapıyordunuz çocuğunuzun bakımı ile ilgili?

9 yaşındaki cocuk yalniz kalabilir ama eğer için rahat etmeyecekse ve maddi durumun yeterliyse ogleden sonra etute falan verebilirsin. Hem derslerine katkisi olur hem de yalniz kalmamış olur

okuldan karşılamaya biri gerekiyor, ve okula göndermeye.

3 senedir beraber yaşıyormuşsunuz. Öncesinde ne yapıyordunuz çocuğunuzun bakımı ile ilgili?[/QUOTE]

öncesinde babamlara yakın oturuyorduk. onlardan destek alabiliyordum. taşınınca

Kayınvalidesiz neden yaşamıyorsunuz ki[/QUOTE]

evde birinin bulunması gerekiyor işte..

9 yaşındaki cocuk yalniz kalabilir ama eğer için rahat etmeyecekse ve maddi durumun yeterliyse ogleden sonra etute falan verebilirsin. Hem derslerine katkisi olur hem de yalniz kalmamış olur

etüde gidiyor zaten. 3 de evde oluyor. ben 7 de.

Canim yanlış anlama ama benim de hem annem hem babam çalışıyordu ve ben evde yalniz kalıyordum. Annem yemegi yapiyordu.Ben gelince anneme haber veriyordum yemegimi yiyip odevlerimi bitiriyordum. Oglun cok küçük degil bazi şeylerin sorumlulugunu alabilir ama tabii ki evinin çocuğunun duzenini en iyi sen bilirsin

aynen öyle. annesi giderse başka seçenek yok demek istiyor. ve gerçekten öyle.
etüde gidiyor zaten. kayınvaldem ankarada oturuyor biz istanbulda.
nasıl bir çıkmaz bu yahu...
1 sene dayanmam lazım . sonra çalışmayacağım zaten. o bir sene bana bir ömür gibi şimdi. evimde hergün biri var sonuçta

canım bunuda düşündük. ama etrafımız pek tekin değil. güvenemiyoruzki. bende eşimde sık sık mesaiye kalıyoruz üstelik. özel şirketler malum.

canım bunuda düşündük. ama etrafımız pek tekin değil. güvenemiyoruzki. bende eşimde sık sık mesaiye kalıyoruz üstelik. özel şirketler malum.
Guvendiginiz bir komsu? Es? Dost? Yok mu onlarda? Su durumda iki seceneginiz var. Ya kayinvalide ile pek muhattap olmayip saygı çerçevesinde 1 yılı dolduracaksiniz yada daha uzun saatleri olan bir etüt bulup halledeceksiniz.

Guvendiginiz bir komsu? Es? Dost? Yok mu onlarda? Su durumda iki seceneginiz var. Ya kayinvalide ile pek muhattap olmayip saygı çerçevesinde 1 yılı dolduracaksiniz yada daha uzun saatleri olan bir etüt bulup halledeceksiniz.

gerçekten birileri ile konuşmak bu ortamdada olsa iyi geliyor. sağolun arkadaşlar.
eşim halen benle mecbur kalmadıkça konuşmuyor. bende dargınlığı hiç sevmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…