Eşim benle konuşmuyor.:(

yani oha dokuz yaşındaki çocuğa bakmak için kaynanamı gerekli

Eşinle bi karar alın çocuk yaşı müsaitse kreşe verin annene de kreşe vermeye karar verdik diyin şartlar uygun değilse yapcak bişey yok çünkü eşinin de yapacağı bişey yok kv sizde kalmamalı

Esin dini hassasiyetleri olan biri ise ona su hadisi mesaj olarak gönderebilirsin :
“Müslümanın din kardeşine üç günden fazla küs durması helal değildir. Kim Müslüman kardeşini üç günden fazla terkeder ve o hâl üzere ölürse cehenneme girer.” (Hadis-i Şerif)

Benim esim de inatcidir, bir defa çok basit bi mevzudan küsmüştü 3 gün oturma odasında kanepede yatmıştı ben de bu hadisi gönderdim o aksam hic birsey olmamış gibi geldi kendiliğinden barıştık. Sen de bi şansını dene istersen :)

yani oha dokuz yaşındaki çocuğa bakmak için kaynanamı gerekli
hayatım çocuğu okuldan al bırak için biri lazım. evin işlerinide yapıyor, yemekde yapıyor vs. benim için iyi oluyor aslında ama özel hayatımız etkileniyor işte. en az 1 sene daha idare etmem lehime olacak. ama arada bir böyle cozutuyorum işte
buda eşimin hoşuna gitmiyor. bu defa çok kızdı.
ağır abidir kendisi. kolay kolay kızmaz ama kızınca tam kızar. acayip soğık şimdi bana. bende hiç gelemem böyle şeylere yahu, barışmam lazım hemen.

Bende zannettım çocuk çok küçük 9 yaşıda hala babanesız yapamam diyorsunuz.

kesinlikle güzel fikir. teşekkür ederim nermin.

Bende zannettım çocuk çok küçük 9 yaşıda hala babanesız yapamam diyorsunuz.
canım ben aynı zamanda ms hastasıyım. bir atak geldiğinde hiç evle ilgilenemiyorum. çocuklada.
1 sene kaldı emekliliğimi hakedeceğim, ozaman herkes evine inşallah.

kesinlikle güzel fikir. teşekkür ederim nermin.

Nermin kim karıştı heralde...

Ama malesef bu koz her zaman kullanılacak bir koz değil o yüzden size uzun vadede tavsiyem eşinizin damarına basmayin. İnşallah herşey gönlünüzce olsun

Konu sahibi esimle nasil barisırim diye sormuş bombalamislar yine 9 yas cok mu büyük bebek sandık falan hangi devirdeyiz neyin kafasindalar senin kücüklûgûnde tertemizdi dûnya komsunun kocaları tecavüz ediyo kapıyı calan organ mafyasi cıkıyo napsin yanı sorunu atlamayn emirasalih tebrikler dogru yazmis konuyu anlamış

Hem cam kenarı, hem şoför yanı, hem de 25 kuruşa olsun diyorsun ama maalesef öyle bir hayat yok. Senin için iyi oluyor ve başka seçeneğin yoksa susup oturacaksın.

canım ben aynı zamanda ms hastasıyım. bir atak geldiğinde hiç evle ilgilenemiyorum. çocuklada.
1 sene kaldı emekliliğimi hakedeceğim, ozaman herkes evine inşallah.
Çok geçmiş olsun ama emekli olduğunuzdada nöbetınız gelırse yıne aynı olucak ne evle ne çocukla ilgilenmiceksiniz. Allah yardımcınız olsun hastalık söz konusu olduğu için susuyorum..

Eşinle bi karar alın çocuk yaşı müsaitse kreşe verin annene de kreşe vermeye karar verdik diyin şartlar uygun değilse yapcak bişey yok çünkü eşinin de yapacağı bişey yok kv sizde kalmamalı
1, sene dayanmalıyım kedicik. iş bu udurmdayken ben nasıl dayanmalıyım sorun orda.
kadıncağız sorunsuz bir kadın, ama özel hayat işte. zor.
eşime yansıtmadan kendi içimde halledebilsem keşke.

Çok geçmiş olsun ama emekli olduğunuzdada nöbetınız gelırse yıne aynı olucak ne evle ne çocukla ilgilenmiceksiniz. Allah yardımcınız olsun hastalık söz konusu olduğu için susuyorum..
aslında doğru diyorsun. ama emeklilik hayatına geçince artık oda evine gitmek ister. bizde rutine gireriz. benim çok yoğun mesaili bir işim varken onu göndermek istemiyorum açıkçası. rahatıma geliyor yani. eve gidiyorum tertemiz ve yemek hazır.
kendi içimde tutarsızlıklar var yani. o yüzden eşim haklı değilmi.

En güzel cevabı kendin vermişsin zaten...
Daha fazla eşini de sık boğaz etme...
Başka türlü yalnız kalmaya bak..
Ne de olsa kv yanında..
Akşamları ara da bir eşinle başbaşa yemeğe gidin sinemaya gidin vs..
Kv varken böyle değerlendirebilirsiniz..

Çok haklı hemde kayınvalıdenı sen ıstıyorsun hemde yalnız kalamıyoruz dıye adamı bunaltıyosun ..

Nermin kim karıştı heralde...

Ama malesef bu koz her zaman kullanılacak bir koz değil o yüzden size uzun vadede tavsiyem eşinizin damarına basmayin. İnşallah herşey gönlünüzce olsun
canım psrdon nermin yanlış olmuş. tavsiyeler beni rahatlatıyor teşekkür ederim.

aradığım cvp bu. var ol perikanadı. eksik olma.

Çok haklı hemde kayınvalıdenı sen ıstıyorsun hemde yalnız kalamıyoruz dıye adamı bunaltıyosun ..
peki sorun burda başlıyo işte. ben şimdi nasıl küskünlüğü gidermeliyim. konuşmak istemiyor, bunaldım diyo

peki sorun burda başlıyo işte. ben şimdi nasıl küskünlüğü gidermeliyim. konuşmak istemiyor, bunaldım diyo
Dırdır etmeyı bırak ve cumartesı pazar ızınlıysenız bıyerlere kaçın ..
Erkekler zatne bız kadınlar gıbı kıncı değiller. Hemen yelkelerı suya ındırıyolar. Çok bunaldım bende falan de . 2 Naz bi cilve okeyy barışır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…