evet özguvenim eksik. kilolu bir bayanim.dogum yaptim. esim ise zayiftir ve zayif olmami ister. buda bende takinti haline geldi. beni cirkin görüp baskasina bakacak diyeÖzgüveninizmi eksik eşinizmi çapkın
Kac tl biliyomusun o oteller? Sanki arsa satin aliyo gibisin. Degmez insani somuruyolar resmen.İslami oteller var.
Ama insanın gözüne bağ vuramazsın ki bakmayacak karakteri var ise çokta takma.
ozaman gitmeyiverjn :) yada İslami oteller var oraları tercih edin oh mis.
evet biliyorum ama bizim gidecegimiz sehirde yani mersinde yok antalya bodrum uzak bize esimin o kadar direksiyon kabiliyeti yok.İslami oteller var.
Ama insanın gözüne bağ vuramazsın ki bakmayacak karakteri var ise çokta takma.
6 senelik evliyim bu sene aldik daha. esimin ailesinin evindede yoktu. adam gormemis birsey simid tv de gorunce icine düşüyo beni yok sayip bayanlara iltifat ediyo sırf ben sinirleneyim diyeTelevizyon yokmu evinizde ?
evet kizlar
konunun özeti başlıkta anlasildigi gibi. bayram tatili için deniz olan bi sehre gidecez. daha dogurusu konusuyoruz daha. ikinci günü cikmayi planliyoruz.
ama ben hic gitmek istemiyorum. kapalı bi bayanim. biz genelde tatillerimizi termal otellerde yapiyoduk. pek açık bayan olmuyodu.cok korkuyorum bikinili bayanlara bakacak diye. ve aptal gibi bu korkumu dile getirdim. az önce gitmesek mi acaba dedim. niye dedi. dedim şimdi orda acik coktur bakarsin sende. oda büyük bir gururla güzele bakmak sevaptir ne yapalim dedi.ya ne yapayim şimdi ben bu adami
O zaman bakabilir,6 senelik evliyim bu sene aldik daha. esimin ailesinin evindede yoktu. adam gormemis birsey simid tv de gorunce icine düşüyo beni yok sayip bayanlara iltifat ediyo sırf ben sinirleneyim diye
Son cumleye kadar tepkini asiri buluyordum ama son cumlede anladim ki guvensizliginin temelinde kocanin okuzlugu var. Kolay gelsin. Kiloyu verirsin zamanla kocan dogursaydi nasil olurdu acaba... Kendine yuklenme boyle. Bu tatil sana zehir olur. Gitme bence de.evet kizlar
konunun özeti başlıkta anlasildigi gibi. bayram tatili için deniz olan bi sehre gidecez. daha dogurusu konusuyoruz daha. ikinci günü cikmayi planliyoruz.
ama ben hic gitmek istemiyorum. kapalı bi bayanim. biz genelde tatillerimizi termal otellerde yapiyoduk. pek açık bayan olmuyodu.cok korkuyorum bikinili bayanlara bakacak diye. ve aptal gibi bu korkumu dile getirdim. az önce gitmesek mi acaba dedim. niye dedi. dedim şimdi orda acik coktur bakarsin sende. oda büyük bir gururla güzele bakmak sevaptir ne yapalim dedi.ya ne yapayim şimdi ben bu adami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?