eşim bikinili bayanlara bakmasın diye tatile gitmek istemiyorum

maize

İki güzel kız annesi
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
379
111
323
evet kizlar
konunun özeti başlıkta anlasildigi gibi. bayram tatili için deniz olan bi sehre gidecez. daha dogurusu konusuyoruz daha. ikinci günü cikmayi planliyoruz.
ama ben hic gitmek istemiyorum. kapalı bi bayanim. biz genelde tatillerimizi termal otellerde yapiyoduk. pek açık bayan olmuyodu.cok korkuyorum bikinili bayanlara bakacak diye. ve aptal gibi bu korkumu dile getirdim. az önce gitmesek mi acaba dedim. niye dedi. dedim şimdi orda acik coktur bakarsin sende. oda büyük bir gururla güzele bakmak sevaptir ne yapalim dedi.ya ne yapayim şimdi ben bu adami

Valla bende kapalı bir bayanım. Bu sene Ölüdenize gittik.her türlü giyineni hatta üstsüzü bile vardı.
Ortam onu gerektiriyor deniz çünkü.
Biraz kendinize güvenmenizi tavsiye ederim.
Bikinili kadınlar da bana başkaları baksın diye giymiyor onu.
Vallahi siz erken yaşlanırsınız

Bakmak var bakmak var sizin yanınızda gözünü alamazsa tâbi rahatsız olursunuz.Siz güzel giyinin gururlu durun kıskanıyorum demeyin ve umursamayin en doğrusu bu.Siz soyledikce duzelmez

İslami oteller var.
Ama insanın gözüne bağ vuramazsın ki bakmayacak karakteri var ise çokta takma.
Kac tl biliyomusun o oteller? Sanki arsa satin aliyo gibisin. Degmez insani somuruyolar resmen.

Buarada sende erkeklere bak alsin agzinin payini

Televizyon yokmu evinizde ?
6 senelik evliyim bu sene aldik daha. esimin ailesinin evindede yoktu. adam gormemis birsey simid tv de gorunce icine düşüyo beni yok sayip bayanlara iltifat ediyo sırf ben sinirleneyim diye

Bu kadar kıskanç,özgüvensiz olmayın ezdirmeyin kendinizi!
Bakarsa baksın ne var bunda?
Sizin yanınızda kadına saldıracak hali yok tövbe tövbe!
Erkekleri bırak güzel alımlı bir bayan geçtiğinde kadınlar bile bakıyor bikinili olmasına gerek yok!
Ayrıca biz o bikinileri başkaları baksın diye giymiyoruz!

Son cumleye kadar tepkini asiri buluyordum ama son cumlede anladim ki guvensizliginin temelinde kocanin okuzlugu var. Kolay gelsin. Kiloyu verirsin zamanla kocan dogursaydi nasil olurdu acaba... Kendine yuklenme boyle. Bu tatil sana zehir olur. Gitme bence de.

Bende eşimle ilk defa bir tatil köyüne gitmiştim hiç kafama takmadım bile benimde o zamanlar kilo problemim vardı.İnanırmısınız eşim bakmadı bile belki sizin gıcıklıgınıza söylüyordur.Niye tatili zehir edesiniz ki bakacak olan her yerde bakar.Bizim burda yazları bikini giyenler halt etmiş ona bakarsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…