iste guzel giyinemiyorum malesef tunik giymeme izin vermiyo ferace veya kab giyiyorum.Bakmak var bakmak var sizin yanınızda gözünü alamazsa tâbi rahatsız olursunuz.Siz güzel giyinin gururlu durun kıskanıyorum demeyin ve umursamayin en doğrusu bu.Siz soyledikce duzelmez
Bence boşuna sıkıntı yapıyorsunuz mersini biliyorum çok açık giyinenler var hatırladığım kadarıyla, baksa onlarada bakar bence gidin ve tatilin keyfini çıkarınevet özguvenim eksik. kilolu bir bayanim.dogum yaptim. esim ise zayiftir ve zayif olmami ister. buda bende takinti haline geldi. beni cirkin görüp baskasina bakacak diye
teşekkürler msjiniz icinBu kadar kıskanç,özgüvensiz olmayın ezdirmeyin kendinizi!
Bakarsa baksın ne var bunda?
Sizin yanınızda kadına saldıracak hali yok tövbe tövbe!
Erkekleri bırak güzel alımlı bir bayan geçtiğinde kadınlar bile bakıyor bikinili olmasına gerek yok!
Ayrıca biz o bikinileri başkaları baksın diye giymiyoruz!
6 senelik evliyim bu sene aldik daha. esimin ailesinin evindede yoktu. adam gormemis birsey simid tv de gorunce icine düşüyo beni yok sayip bayanlara iltifat ediyo sırf ben sinirleneyim diye
sadece akrabalarina gidince izlermis. babasi almamis. aynen pek yarari olmadigi icin almadi. ama ben cok istiyordum.bu sene birazdaha yumusadi ve dogum hediyesi olarak aldi. ama almaz olaydi. surekli tv ye bakiyo. bayanlara bakiyo ve yorum yapiyonasil yani ? 6sene sonrami TV aldınız hiç bişey görmemiş içine düşüyor derken hiç TV izlememismi?
hani bizim evdede yok ama bir yararı olmadığını düşündüğümüz için sizde niye yoktu ? simdi niye aldınız?
şu kadarcık bile güvenmediğin adamla ne diye evlendiniz onu düşünün benceevet kizlar
konunun özeti başlıkta anlasildigi gibi. bayram tatili için deniz olan bi sehre gidecez. daha dogurusu konusuyoruz daha. ikinci günü cikmayi planliyoruz.
ama ben hic gitmek istemiyorum. kapalı bi bayanim. biz genelde tatillerimizi termal otellerde yapiyoduk. pek açık bayan olmuyodu.cok korkuyorum bikinili bayanlara bakacak diye. ve aptal gibi bu korkumu dile getirdim. az önce gitmesek mi acaba dedim. niye dedi. dedim şimdi orda acik coktur bakarsin sende. oda büyük bir gururla güzele bakmak sevaptir ne yapalim dedi.ya ne yapayim şimdi ben bu adami
iste guzel giyinemiyorum malesef tunik giymeme izin vermiyo ferace veya kab giyiyorum.
sadece akrabalarina gidince izlermis. babasi almamis. aynen pek yarari olmadigi icin almadi. ama ben cok istiyordum.bu sene birazdaha yumusadi ve dogum hediyesi olarak aldi. ama almaz olaydi. surekli tv ye bakiyo. bayanlara bakiyo ve yorum yapiyo[/Q
hmmm anladım ozaman tekrar kapıya koy tvyi niye attın derse sıkıldım falan dersin :-D
Valla bilmiyorum. Henüz gitmekte nasip olmadı. Ne bileyim kocamın başka kadınlara bakacağı da aklıma gelmedi hiç.Kac tl biliyomusun o oteller? Sanki arsa satin aliyo gibisin. Degmez insani somuruyolar resmen.
Buarada sende erkeklere bak alsin agzinin payini
Valla cok ucuk rakamlar.. oraya gidene kadar gitmem yani :)Valla bilmiyorum. Henüz gitmekte nasip olmadı. Ne bileyim kocamın başka kadınlara bakacağı da aklıma gelmedi hiç.
Ayy daha neler ya kusura bakmada bacım siz çok yüz göz olmuşsunuz , sende aç televizyonu ne yakışıklı adamlar var kaslı adamlar var vs diye geç karşısına sinir et bakalım nasıl tepki verecek , çok saçma bir durum içindesiniz evlilikte olmaması gereken ..6 senelik evliyim bu sene aldik daha. esimin ailesinin evindede yoktu. adam gormemis birsey simid tv de gorunce icine düşüyo beni yok sayip bayanlara iltifat ediyo sırf ben sinirleneyim diye
cnm bizim memlekette pek acik giyinen yok. bu yuzden gormemis.Hadi sen kıskançlık yaptın doğum yapmışsın fazla kiloların varmış falanda seni kızdırmak için bile olsa yada şaka olarak soylesede benim eşim güzele bakmak sevaptır vs cümle kursa abartısız söylüyorum ipleri koparirdim . Herkes haddini bilicek , o nasıl bir laftır ya bide bunu karısına söylüyor üstelik yeni doğum yapmış . Esinle ya çok yuzgoz olmuşsun yada haddini bildirememssin. Ayrıca bakacak adam sadece bikinili deniz kenarında bakmaz dışarda Dar mini giyinenler vs daha seksi olabiliyor onlardandami koruyacaksn , bakacak adam içinde olan her türlü bakar yani . Sen bian önce zayıflamaya bak güzel giyin o seni korumaya çalışsın , bakan eden olursa da baksınlar Kocacim güzele bakmak sevaptır dersin.
Bakacak erkek giyinik guzel bir bayanada bakar. Onemli olan adamin ici. Ben bile guzel bir bayan gordugumde bakiyorum erkek nasil bakmasin ki..evet kizlar
konunun özeti başlıkta anlasildigi gibi. bayram tatili için deniz olan bi sehre gidecez. daha dogurusu konusuyoruz daha. ikinci günü cikmayi planliyoruz.
ama ben hic gitmek istemiyorum. kapalı bi bayanim. biz genelde tatillerimizi termal otellerde yapiyoduk. pek açık bayan olmuyodu.cok korkuyorum bikinili bayanlara bakacak diye. ve aptal gibi bu korkumu dile getirdim. az önce gitmesek mi acaba dedim. niye dedi. dedim şimdi orda acik coktur bakarsin sende. oda büyük bir gururla güzele bakmak sevaptir ne yapalim dedi.ya ne yapayim şimdi ben bu adami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?