Eşim bir işmi karıştırıyor?

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.992
5.203
398
Merhaba hanımlar,
Kafama takılan bir olay var. Eşim arabamızı satmak için ilan verdi bir internet sitesine bir bayan mesaj atmış
Bayan:aranın km si kaç?
Eşim:160km
Bayan:numara versem görüşebilrmyz?
Eşim:tabi görüşebiliriz
Bayan:05........

Sonra eşim aramış bayan açmamış watsap tan msj atmış 'şuan mesaideyim ben arıycam tarzı bişey yazmış..
(bu kısmı eşim anlattı bunları silmiş)

Öğlen aradı gevşek gevşek konustu inanın abartmıyorum araba kaç km diyor oysaki sordu özellikleri yazıyor tekrar soruyor falan filan üst üste susuyor tamam diyor soruyor eşim de tek tek cevap verip kapadı teli..

Buraya kadar sorun yok sorun şu ki eşim watsap tan gelen mesajı ve kadını aradığı arama kaydını silmiş.
Hemen a.eadan baktım konuşma yok.. Ama neden sildi madem
Çok sinirlendim surat asıp niye sildiğini sordum sen yanlış anlarsın diye sildim watsap tan yazdı arama var sorun çıkmasın diye sildim dedi inandım mu evet çünkü konusulmamış ama sizden fikir almak istedim

Bence adam siz yanlış anlamayasiniz diye silmistir. Aynı şekilde siz ilan verseniz bir adam bu şekilde saçma sapan sizi arasa sağdan soldan yazsa siz de silersiniz. Ben de letgo dan kullanmadığım eşyalarımı satıyorum gereksiz muhabbetler olursa siliyorum. Eşim yanlış anlamasın diye. Zaten kesinlikle aldatmam ama yanlış anlaşılmaya kurban gitmek de istemem

bizde kisa zaman önce interneey uzerinden arabamizi sattik evet cok arayan oluyo. Ama esinizin tavri onemli. Bana bi şey karistiriyo gibi gelmedi. Siz yanlış anlamayin diye silmistir

İnandiniz ama fikir istiyorsunuz yinede,boşanın madem. Hayırlı işler bol kazançlar.

Bunu diyen sizmisiniz? Dün aldatılıyorum yetişin ahali diye konuştu açıp konu ile başlığın alakası olmayan yazınızı okudum siz iyi iş yaptınız demekki..

Aynı yatakta yattığın adamın söylediğine inanmıyorsun.
Bizi tanımıyorsun aldatıyor desek inanacak mısın?

Edit: ben de adama inandim

Bunu diyen sizmisiniz? Dün aldatılıyorum yetişin ahali diye konuştu açıp konu ile başlığın alakası olmayan yazınızı okudum siz iyi iş yaptınız demekki..
Yapamadim: (( ama sinirlenmeden bir okuyun konunuzu sizin başlıkla konu alakalı fakat kendiniz inanmissiniz ne diyeyim bilemedim hemen bir celallenme bir parlama,bende sikintiliyim ben de dertliyim saldiriyom mu ben : ((

hiç tanımadığı insanlarla laubali laubali konuşan rahatlıkta tipler var, kadını erkeği farketmeksizin.
bana da eşiniz bunu anlayıp bir sorun çıkmasın aranızda diye silmiş gibi geldi.Eşinizin bir şey karıştırdıgını düşünmedim.
Ama bu tabi bu konuya özgü sadece. eşinizin daha önce vukuatları oldu mu ondan mı tedirginsiniz onu bilemem.

Merhaba hanımlar,
Kafama takılan bir olay var. Eşim arabamızı satmak için ilan verdi bir internet sitesine bir bayan mesaj atmış

Sonra eşim aramış bayan açmamış watsap tan msj atmış 'şuan mesaideyim ben arıycam tarzı bişey yazmış..

Öğlen aradı gevşek gevşek konustu inanın abartmıyorum araba kaç km diyor oysaki sordu özellikleri yazıyor tekrar soruyor falan filan üst üste susuyor tamam diyor soruyor eşim de tek tek cevap verip kapadı teli..

Buraya kadar sorun yok sorun şu ki eşim watsap tan gelen mesajı ve kadını aradığı arama kaydını silmiş.
Çok sinirlendim surat asıp niye sildiğini sordum sen yanlış anlarsın diye sildim watsap tan yazdı arama var sorun çıkmasın diye sildim dedi inandım mu evet çünkü konusulmamış ama sizden fikir almak istedim
lüzumsuzsa ben de silerim.
eşinin şimdiye kadar hatası yoksa hiç takılma.

Bu sitelerde bulunan ilanları gorup farklı amaçla arayan insanlar olduğunu biliyorum, evet. Ama bu noktada kimsenin değil eşinizin duruşu önemli. Şuanda şüphe yaratan bir şey göremedim, içinizi sıkmayın:)

Merhaba hanımlar,

Sizi tAnıdıgı için korkudan silmiş
Aralarında birsey olacek değil

Sen yanlış anlama diye silmiştir
Eşim benim numaranla sahibindene ilan vermişti
Kadının biri whatsaptan böyle saçma sapan sırnaşık sırnaşık sorular sordu
Sakince cevapladım ne olacak diye
Sonunda ağzındaki baklayı çıkardı tanışabilirmiyiz vs diye
Ordan böyle lüks arabalara falan bakıp whatsap tan ekleyip tanışma amacı güden karaktersiz kadınlarda var
Eşinin birşey karıştırdığını düşünmüyorum kadın laubali bi şekilde konuşmuşsa sorun çıkmasın diye silmiştir sendende gizlememiş zaten

Çok kıskançlık yapıyorsan gerçekten çekinmiş olabilir eşiniz. Kavga etmek istememiştir durduk yere

Şimdi şöyle düşünün bir insan para biriktiriyor araba alacak bunun için ince eleyip sık dokuması lazım. O yüzden tekrar tekrar sormuştur kadın.
Altında bir şey aramayın, ha silmesine ben de uyuz olurdum ama demekki görseniz arıza çıkaracak bir yapınız var.

Back
X