Eşim bir işmi karıştırıyor?

Çok fena tespit yaparım :)

Benim konumla ne alakası var la,bir ben mi farkedemedim? Kadın net bir şekilde sormuş konuşmalar nerde diye adam yanlış anlarsın diye sildim demis,kadında inanmis.
Benim konumda ise ben sormadım hala daha ortada bir açıklama yok kimle yazistigi bile belli degil bu konuyla bir tutuluyor vay anasına tespit tespit olsa bariii olsa bariii,Bursa olay var gidişat var Sonuc,bende hepten bilinmezlik neyse gerilmeyeyim zira sinirlerimi burda harcıyorum adama bır şey kalmiyor. Hayırlı akşamlar efenim kendinize iyi bakın.
Sorsaydın o zaman.. Watsap ta ç. İçi diye ahali aldatılıyorum koşun yetiştin vah tüh kele demeyin o zaman :) :) :)
Ikizler burcu falanmisiniz?? Bir sakin bir atarli tepki veriyorsunuz. Neyse..

Bana da aynı şekilde yazdı önce kale almadım şimdi tiye alıyorum

Ben bir şey olduğunu sanmıyorum.

Ama içinizi çok gıcıkladıysa bu durum takip edin madem. Yalnız cidden kendinizi eşinize karşı da doldurmayın. Mutluluklar dilerim :)

Oy,ne diyim konu sahibi Allah benim belamı versin nerden yazdım bilmem,hakkını helal et gerçekten helal et ama valla gerginim bugün yazmış gecmisim kırdıysam affet.

Size gelince size ne oluyor?Yukarılarda özür diledim tamam dedim yazmışım dedim dün ki konumu okuduysaniz dün uzak geçmiş değil hala var bir gerginlik anlamanız gerekirdi ki konumdan haberiniz varmis,hayırdır gülüm napayım pankart mı açayım öküzüm ben diye üstüme geliyorlar diye aglayacam ama ağlamam ağlamak bana göre deel
benm yorumumu alıntılayınca bende doğal olarak cvp verdim size ;) ordan burdan toparlyıp size laf sokmaya gelmedim..
çokta önemli bir mevzu değil allah korusun diyorum.

Ayakta alkışlıyorum..

Sorsaydın o zaman.. Watsap ta ç. İçi diye ahali aldatılıyorum koşun yetiştin vah tüh kele demeyin o zaman :) :) :)

Sormam,soranları goruyoruz,inanıyorlar yetinmeyip akıl istiyorlar buradaki Lee hayır öyle değil bu işte bir iş var deseler inanmakta vazgecer,Allah muhafaza.

Tuttum bunu kale almadım tiye aldım oo yeah,oldu o zaman bana müsaade daha konum aktif Ban yemeyeyim bir de hakkaten özür dilerim dalga geçenlere kizarken ben yapmışım farkında olmadan,affınıza sığınarak konunuzdada çıkıyorum kapıya kadar eşlik etmenize gerek yok,ben giderim hayırlı akşamlar efenim. Diğer yorumlarim alıntıların içinde kalmış sana zahmet oraya giriver.

çok özür diliyorum ama konuşma şeklinize kahkaha attım :D :D samimi ortamda bende böyle kouşurum

Back
X