- Konu Sahibi justtmarried
Lmn
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu adamın cıkarı nekı bu dukkandan esını kurtarmakmı
anladıgım kadarıyla bu dukkadnan gelecek paraya ıhtıyacı yok?
bir insan ne kadar iyi olursa olsun çıkarı olmadan bir iş yapmaz. Kaldı ki bu çocuk işini bilen birisi.Çok dikkatli olmanız lazım . Ortak çok sakıncalı olabilir. çok iyi düşünün ama bence bu işin altında bir iş var. Bu çocuğa 29 000 borcu olan birine kötü olmaktansa getirme demesi garip geldi. kim kimin bu zamanda 29 000 tl borcunu siler ki hiç düşünmeden.
babamın vardı böyle bi hikayesi, babam emekli olmak üzereydi, ama başka bi iş yeri açıp çalışmak istiyodu, bi arkadaşıda sanayide çalışıyo, para iyi kazanıyo ama zehirin içinde, bıkmış, bende dedi sana ortak olayım, iyi peki ol, babam bi gaz evimizi sattı dükkan aldı, market açıcaklardı bu arada, sonra diğer şahıs sütlerin yoğurtalrın tarihleriyle oynarız vs gibi laflar edince babam anladı ki bu iş olmıcak, diğer kişide caydı sonra, babam evi sattığıyla kaldı, sonra tabi başka iş kurdu herşey düzeldi ama böylede bi iş başımıza geldi
adam hibe mi ediyo size anlamadım ben, ya çoooooooook iyi biri ya da açılan yeri paravan olarak kullanıcak
Siz anlarmısınız ortaklıklardan. Ne yapmamız lazım mesela. Nelere dikkat etmemiz lazım.
babamın vardı böyle bi hikayesi, babam emekli olmak üzereydi, ama başka bi iş yeri açıp çalışmak istiyodu, bi arkadaşıda sanayide çalışıyo, para iyi kazanıyo ama zehirin içinde, bıkmış, bende dedi sana ortak olayım, iyi peki ol, babam bi gaz evimizi sattı dükkan aldı, market açıcaklardı bu arada, sonra diğer şahıs sütlerin yoğurtalrın tarihleriyle oynarız vs gibi laflar edince babam anladı ki bu iş olmıcak, diğer kişide caydı sonra, babam evi sattığıyla kaldı, sonra tabi başka iş kurdu herşey düzeldi ama böylede bi iş başımıza geldi
benim eniştem de ortakla çalışıyor ama onlar yıllardır tanıyorlar birbirlerini kaldı ki herkes aynı olmuyor t. Bir de şunu düşün bu adam ben karışmam diyor ama neden karışmasın bir de dükkanı açtıktan sonra patron gibi davranmaya başlarsa. madem altınları satmak gibi bir düşünce var. bence tek başınıza böyle bir işe kalkışabilirsiniz biraz da kredi çekebilrseniz daha iyi olur. Sonuçta eşiniz o adamı ne kadar iyi tanıyor ki.
neden başka bir iş yapmıyorsunuz. Bence kuaförden daha iyi para kazandıracak bir iş seçebilirsiniz o paraya. hiçte az para değil ki![]()