- 20 Ocak 2010
- 47.197
- 175.216
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi laleileleva
Daha alıntı bile yapamıyor
yavrum sen derdine yan ben kocam sapık mı diye korkmuyorum senin gibi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi öncelikle aklıma bi kaç birşey takılıyor eşimin başka birisinden tahrik olduğu fikrini düşününce moralim bozuluyor her erkek başka kadından tahrik olurmu ?ortak arkadaşımız var ve onunda eşi var kilolu bir bayan ne giyerse giysin heryeri belli oluyor ve insanda ister istemez kızıyor ve kafasında böyle şeyler oluşuyor sizce erkek cinsel doyum yaşadığı bir evlilikte başkasından tahrik olurmu ?
Kocanız ortak arkadaşınızın karısına hallenecek kadar çirkin zihniyete sahip bir adam mı ? Kadın hakkında tuhaf fikirleriniz varsa neden hala kocasıyla arkadaşlık ediyorsunuz ?Tabi çıplaklık normallin olduğu için siz yadırgarsınız normal alışmışsınız çünkü
Oluyor tabi neden bizim bunlar aklımiza gelmiyorda hep bunların geliyor?sen gri esofman giymis mali meydanda gezen adamlardan tahrik oluyor musun?
hürrem ben alaka hfghdvghvKilolu kadınlı, doyuma ulaştırmalı, hurremli, çıplaklı ilginç bir konu oluyor
Kocası tombiş seviyordur belki.Sen kadına gıcık olmuşsun. Etrafta milyonlarca güzel, bakımlı, fit, güzel giyinen kadın var. Senin zihniyetine göre kocan onlardan da tahrik olur. Bir kadın olarak sen de bir erkekten tahrik olabilirsin. Öyle olduğu zaman o erkeğin üstüne mi atlıyorsun? Ayrıca tahrik olmak derken neyi kastediyorsun? Adam o anda etekte olup 31 mi çekecek sence? Öyle olduğunu düşünüyorsan hiç durma boşan bence.
rica ederim ne demek ihtiyaç duyarsan yaz çekinmeKomiksin teşekkür ederim
Ama biz sana gülmedik okurken yüzümüz böyle olduKomiksin teşekkür ederim
Yuh diyorum ciddenŞimdi öncelikle aklıma bi kaç birşey takılıyor eşimin başka birisinden tahrik olduğu fikrini düşününce moralim bozuluyor her erkek başka kadından tahrik olurmu ?ortak arkadaşımız var ve onunda eşi var kilolu bir bayan ne giyerse giysin heryeri belli oluyor ve insanda ister istemez kızıyor ve kafasında böyle şeyler oluşuyor sizce erkek cinsel doyum yaşadığı bir evlilikte başkasından tahrik olurmu ?
Gri olması şart.sen gri esofman giymis mali meydanda gezen adamlardan tahrik oluyor musun?
Tövbe estağfurullah.Milletin giyim tarzından size ne neye kızıyorsunuz onu anlayamadımŞimdi öncelikle aklıma bi kaç birşey takılıyor eşimin başka birisinden tahrik olduğu fikrini düşününce moralim bozuluyor her erkek başka kadından tahrik olurmu ?ortak arkadaşımız var ve onunda eşi var kilolu bir bayan ne giyerse giysin heryeri belli oluyor ve insanda ister istemez kızıyor ve kafasında böyle şeyler oluşuyor sizce erkek cinsel doyum yaşadığı bir evlilikte başkasından tahrik olurmu ?
Gri haşortman tahrik olunanlar listesinde 1.sirada degil miydi yahu?sen gri esofman giymis mali meydanda gezen adamlardan tahrik oluyor musun?
Çok iyisen gri esofman giymis mali meydanda gezen adamlardan tahrik oluyor musun?
Ay simdi dalyan gibi delikanlida dogru camasirla giysin yahu, 2.arkadasida saklamayi biliyorsa neden olmasin, gri hasortman yakisana candir.Çok iyiAksine itici gelir bana.
Saklayabiliyorsa giysinAy simdi dalyan gibi delikanlida dogru camasirla giysin yahu, 2.arkadasida saklamayi biliyorsa neden olmasin, gri hasortman yakisana candir.