eşim... biraz kabadır kendileri (!)

evliliğin başında olur böyle tartışmalar..
hemen küsüp susma aksine savun kendini...
erkekler öyledir zaten biz küsünce onlar daha çok küser haklı çıkmak için...

efendim kendileri surat asılmasından nefret ederlermiş, trip görmekten de öyle. zaten benim gülüşüme hasta olmuşlarmış. mışmışmış... sanki ben çok mutlu oluorm surat asınca. surat asmakla üzülmek arasındaki orantıyı ters kuruyor.

O zaman sizin suratınızı astıracak kelimeler etmesinmiş
Hem suçlu hem güçlü olmasınmış
Herkes her zaman gülecek diye bir kaide yokmuş

Bunları öğrenmeli..

Gecen işden eve döndüğümde benim taze kovacağım uyuyordu. Yemeklerin hepsini bilmem, neyse pasta ( makarna ) hasladim, birde yorgunluktan oluyorum neyse, ben yanına sökülüp öptüm sarıldım bu nazlandi, kifirinip yatmaya devam etti. AsagiyA indim sos için beyfendiye hazırlık yapıyorum. Seslendim, seslendim tık yok. Ben bu tepem attı:@
Zavallı askım neye uğradığını şaşırdı, maniak maniak bir seyler geveledim. O da niye bağırıyorsun öyle kedi gibi dedi ve ben kızdım odaya çekildim.
Canımın ici birde gelip arkamdan sarılıp, öpüp özür diledi:'(

Hiç affetmeyeceğim kendimi:d

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen akşam öğrencilere verilen kıyafet serbestliğiyle ilgili bir konu açtı eşim. Beni doğrudan ilgilendiriyor bu konu mesleğim icabı. Ben de konuşurken heyecan yaptım galiba sinirlendim. Bana dedi ki ''Tamam bağırma başım ağrıyor zaten. Seni kim ezdi küçükken böyle bilmiyorum ki. '' Bu söz üzerine kızdım ben de konuşmadım. Ona kızdım surat astım küstüm diye o da bana kızdı. Cuma akşamdan beri konuşmuyoruz. Bu normal mi sizce? Ben kırılıyorum suratım asılıyor istemdışı. Kırılıyorum diye adam da bana kızıyor nasıl iş anlamadım :S

Aynı benim koca öyle sinir oluyorm ki boğasim geliyo:) suçlu olsa bile kendisi surat asar çünkü ben surat astigim için ya insan gelir sarılır özür diler yada ilk adımi atar yok her zaman ilk adımi ben atarım tabi istısnalar dışında canı gece için birşeyler çekerse ancak öyle gönlümü alır ki.........

arada mesajlaştık tabi 2 gündür konuşmasak da... neymiş efendim ben her şeyi tam istiyormuşum ama kendim öyle miymişim, istediğim olmayınca hemen surat asıyormuşum da... daha önce de hep oldu böyle şeyler ama bu sonuncusu çok ağırıma gitti. ben mi abartıyorum anlamadım. Bu zamaan kadar çok mükemmel bir hanım olamamışımdır kabul eleştiriye açığım. ama bu sonuncusunda kesinlikle haklı görüyorum kendimi.

anam aynı benim duyduğum sözler.erkek milletine doğarken kulaklarına fısıldanıyo ve ezberletiliyor sanırım bu sözler.benim eşim de ben kırıldım diye kızar bana,istediğin olmayınca surat asıyorsun der.aynı ya aynı..

bizim de cocugumuz yok ikimiz de egitim camiasından değiliz ama benzer konu yuzunden biz de eşimle birbirimize girdik.

Konu uzadıkca uzadı öyle ki yaklasık 3 gün boyunca kimin haklı kimin haksız oldugunu tartıstık durduk.

Netice itibari ile kırılmanız ve kırılınca surat asmanız dogal, bende birine kızınca 32 diş gülemediğimden.

Evliliğiniz yeni, korkmayın hani eşiniz daha kötüye gitmez.

bizim de cocugumuz yok ikimiz de egitim camiasından değiliz ama benzer konu yuzunden biz de eşimle birbirimize girdik.

Konu uzadıkca uzadı öyle ki yaklasık 3 gün boyunca kimin haklı kimin haksız oldugunu tartıstık durduk.

Netice itibari ile kırılmanız ve kırılınca surat asmanız dogal, bende birine kızınca 32 diş gülemediğimden.

Evliliğiniz yeni, korkmayın hani eşiniz daha kötüye gitmez.

valla daha kötüye gitmemesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum :)))))) geçen akşam hiçbir şey olmamış gibi konuşmak istedi. ben yüz vermeyince ilerleyen vakitlerde benden özür diledi. ben de mutsuzsan git dava aç, nefret ettim senden gibi kendisini yaralayan ifadeler kullandığım için ondan özür diledim. iki gündür iyiyiz bakalım :)

size ne oluyor evaris yani sınıflara girdiğiniz yok, okula giden bebeniz yok :)

Geçen akşam öğrencilere verilen kıyafet serbestliğiyle ilgili bir konu açtı eşim. Beni doğrudan ilgilendiriyor bu konu mesleğim icabı. Ben de konuşurken heyecan yaptım galiba sinirlendim. Bana dedi ki ''Tamam bağırma başım ağrıyor zaten. Seni kim ezdi küçükken böyle bilmiyorum ki. '' Bu söz üzerine kızdım ben de konuşmadım. Ona kızdım surat astım küstüm diye o da bana kızdı. Cuma akşamdan beri konuşmuyoruz. Bu normal mi sizce? Ben kırılıyorum suratım asılıyor istemdışı. Kırılıyorum diye adam da bana kızıyor nasıl iş anlamadım :S

bana tartışmanızdan ziyade konuşma tarzı ve seçtiği cümleler ilginç geldi. " seni kim ezdi küçükken?" demesi..olayı derinlerştiriyor. psikolojik kısma bağlama yapıyor.

bana tartışmanızdan ziyade konuşma tarzı ve seçtiği cümleler ilginç geldi. " seni kim ezdi küçükken?" demesi..olayı derinlerştiriyor. psikolojik kısma bağlama yapıyor.

psikolojik kısma bağlama derken ??? :) evet yani böyle abartmasına kızdım zaten ben de. sessizce konuyu kapat işte.

ama eşinin kaba oldunu belirtmişssin başta zaten bunu biliosunn demekki o an kafası götrmedi adamın , tabi sende üzüldün suratın düştü bu normal ama eşinin buna kızması tuhaf:) olur böle ufak şeyler bunda pek bişi yok bence o knşmuosa sen laf at :1:

Malesef butun erkekler ayni demekki...patavatsizca konussunlar,karsindaki kirilirmi gucenirmi ,,,sonra kirilip kusunce bide hakliymis gibi sinirlensinler.....oh ne guzel

Back
X