Hanımefendi kendi dugunumu ve yasadiklarimi anlatayim belki hikaye size de tanisik gelir. Konunuzu okuyunca aklima ilk gelen bu oldu.
Muhafazakâr yapida bir ailem var ve bize yakin olduğunu düşündüğümüz icin esimle evlilik yoluna girdim. Tabiki baska konulardaki uyumumuza da baktik.
Ama dugun günü bile aramizda ne kadar fark olduğunu anladik. Ailelerin giyimi, yaklasimlari, birbiri ile ilişkilerinin ne kadar farkli oldugu kalabalik iken daha cok belli oldu. Hayatımız boyunca benim ailem olarak dans edilen bir düğün yapacagimiz aklimiza gelmemisken düğünde dans edildi. Esim bizim yobaz oldugumuzu biz de esimi ve ailesini hic taniyamadigimizi dusunduk. 5 yildir evliyim. Hala düğünde yasadigim o çatışma anini unutamiyorum. Aslinda bizim esimle karsilikli aile yapılarımızla ilgili sorunumuz yok sorun bunlarin bizr surpriz olmasi.
Esiniz de akrabalarınızın giyimine, birbiriyle tokalasip opusmesine, dugunde oynamalarina vs takilmis ve farkli bir aileye karistigini ilk defa o an hissetmis olabilir. Zamanla gececektir merak etmeyin...