- 1 Eylül 2021
- 5.292
- 19.819
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne gibi bi tartışma mesela kiminle??Var mi benim gibi kocasının korkak tavırlarından yanında durmamasindan rahatsız olan. İnsan böyle durumlarda kocasını yanında görmek istiyor gerekirse kendisi kocasına engel olmak istiyor benim için tartışmaya girdi yapmasın diye ben çekineyim istiyorum ama nafile benimki direk yanımdan uzaklaşıyor bunu ona söyleyince de her konuda olduğu gibi beni suçluyor. Ama ben güçlü ve cesur erkek seviyorum bu kavgacı anlamında değil ama erkeğinin yanında güvende hisseden dogru yanlış her durumda yanında gören biri olmak istiyorum o sessiz uysal bu durum artık aramızı bozuyor bilmiyorum napicam hep hayat voyu asla arkamda olmayacağını bildiğim biriyle mi devam edicem
Haksız da olsanız eşiniz sizin yanınızda dursun istiyorsunuz.
Eşiniz, hakka değil de sadece kişisel ilişkiler ve menfaatlere önem verirse ; günün birinde haklı olan siz olsanız dahi, karşı taraftan daha fazla menfaati olur diye karşı tarafı desteklemesini ister misiniz ?
Var mi benim gibi kocasının korkak tavırlarından yanında durmamasindan rahatsız olan. İnsan böyle durumlarda kocasını yanında görmek istiyor gerekirse kendisi kocasına engel olmak istiyor benim için tartışmaya girdi yapmasın diye ben çekineyim istiyorum ama nafile benimki direk yanımdan uzaklaşıyor bunu ona söyleyince de her konuda olduğu gibi beni suçluyor. Ama ben güçlü ve cesur erkek seviyorum bu kavgacı anlamında değil ama erkeğinin yanında güvende hisseden dogru yanlış her durumda yanında gören biri olmak istiyorum o sessiz uysal bu durum artık aramızı bozuyor bilmiyorum napicam hep hayat voyu asla arkamda olmayacağını bildiğim biriyle mi devam edicem
İnsan böyle durumlarda kocasını yanında görmek istiyor gerekirse kendisi kocasına engel olmak istiyor benim için tartışmaya girdi yapmasın diye ben çekineyim istiyorum ama nafile benimki direk yanımdan uzaklaşıyor
bence kavgacı bi yapınız var, eşinizde tam tersi . eşim kavga etse utanır kaçarım . kavga sevemem korkaklık değil bu . ama kavga edildimide çok kötü olabilirim . zaten kavga için ciddi anlamda sıkıntı olmalı .Var mi benim gibi kocasının korkak tavırlarından yanında durmamasindan rahatsız olan. İnsan böyle durumlarda kocasını yanında görmek istiyor gerekirse kendisi kocasına engel olmak istiyor benim için tartışmaya girdi yapmasın diye ben çekineyim istiyorum ama nafile benimki direk yanımdan uzaklaşıyor bunu ona söyleyince de her konuda olduğu gibi beni suçluyor. Ama ben güçlü ve cesur erkek seviyorum bu kavgacı anlamında değil ama erkeğinin yanında güvende hisseden dogru yanlış her durumda yanında gören biri olmak istiyorum o sessiz uysal bu durum artık aramızı bozuyor bilmiyorum napicam hep hayat voyu asla arkamda olmayacağını bildiğim biriyle mi devam edicem
Beni savunsun istemem. Karışırsa kızarım. Ama eş tartışma yaşarken mekanı terketmeyi garip buldum. Eşim tartışma mesela, ben mekandan gitmem ama velisi gibi müdahil de olmam.
Sürekli eften puften şeylere kavga çıkarıyorsa eş bence utanıp mekanı terkedebilir
Var mi benim gibi kocasının korkak tavırlarından yanında durmamasindan rahatsız olan. İnsan böyle durumlarda kocasını yanında görmek istiyor gerekirse kendisi kocasına engel olmak istiyor benim için tartışmaya girdi yapmasın diye ben çekineyim istiyorum ama nafile benimki direk yanımdan uzaklaşıyor bunu ona söyleyince de her konuda olduğu gibi beni suçluyor. Ama ben güçlü ve cesur erkek seviyorum bu kavgacı anlamında değil ama erkeğinin yanında güvende hisseden dogru yanlış her durumda yanında gören biri olmak istiyorum o sessiz uysal bu durum artık aramızı bozuyor bilmiyorum napicam hep hayat voyu asla arkamda olmayacağını bildiğim biriyle mi devam edicem
Adamın karakteri buymuş demekki. Her insan bir değil sonuçta.Var mi benim gibi kocasının korkak tavırlarından yanında durmamasindan rahatsız olan. İnsan böyle durumlarda kocasını yanında görmek istiyor gerekirse kendisi kocasına engel olmak istiyor benim için tartışmaya girdi yapmasın diye ben çekineyim istiyorum ama nafile benimki direk yanımdan uzaklaşıyor bunu ona söyleyince de her konuda olduğu gibi beni suçluyor. Ama ben güçlü ve cesur erkek seviyorum bu kavgacı anlamında değil ama erkeğinin yanında güvende hisseden dogru yanlış her durumda yanında gören biri olmak istiyorum o sessiz uysal bu durum artık aramızı bozuyor bilmiyorum napicam hep hayat voyu asla arkamda olmayacağını bildiğim biriyle mi devam edicem
12 senedir eşimle birlikteyiz. 8 senedir de evliyiz. Hiç böyle bir durum yaşamadıkkiminle neden kavga edeyim yahu? O yokken bir kaç kere bebek arabasıyla beklerken asansöre zıplayan saplara laf söylemişimdir, bir de ben sırada beklerken önüme giren bir kaç mala
onun dışında tam olarak ne için kavga ediyorsunuz?
Eşim insanlarla kavga eden biri olsa inanılmaz rahatsız olurum.
Şimdi burada hangi konuda tartışma çıkıyorda sizi korumuyor oda önemli tabi. Atıyorum siz yanlış bi şey söylüyorsunuzdur utanıyordur davranışınızdan ya da üslubunuzdan ama karşı taraftan bi hoş görülmeyen tavır alıyorsanız ya da siz laf sokuluyorda susuyorsa haklısınız. Ben tartışmalarda eşlerin pek karışması taraftarı değilim özellikle de erkeklerin müdehale etmesi itici oluyor bir ara annem yan komşusuyla öyle büyük bir meselede değil bir konuda tartışıyorlardı hemen eşide girdi araya yemin ederim kadından çok konuşuyor mahallenin melahat abisiVar mi benim gibi kocasının korkak tavırlarından yanında durmamasindan rahatsız olan. İnsan böyle durumlarda kocasını yanında görmek istiyor gerekirse kendisi kocasına engel olmak istiyor benim için tartışmaya girdi yapmasın diye ben çekineyim istiyorum ama nafile benimki direk yanımdan uzaklaşıyor bunu ona söyleyince de her konuda olduğu gibi beni suçluyor. Ama ben güçlü ve cesur erkek seviyorum bu kavgacı anlamında değil ama erkeğinin yanında güvende hisseden dogru yanlış her durumda yanında gören biri olmak istiyorum o sessiz uysal bu durum artık aramızı bozuyor bilmiyorum napicam hep hayat voyu asla arkamda olmayacağını bildiğim biriyle mi devam edicem