Eşim, bitmek bilmeyen aile sevgisi

ironman_2020

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
1.510
1.008
133
Daha öncede konu açtım ama artık dayanamıyorum.eşimle aile konusunu konuşmamıza rağmen hala aynı şekilde ailesine çok fazla düşkün. Neredeyse her haftasonu onlara gitmek istiyor.gittiğimizde sıkıntı yaşamıyorum ama artık bunaldım.kendi ailesinin hep ona ihtiyacı var ona göre.ne olsa koştura koştura gidiyoruz.ve ben daha yeni evliyim. Benim gelmek istemediğim zamanlarda seni zorlamıyorum ister gel ister elme diyor.ama ben bu şekilde bir aile olduğumuzu hissedemiyorum.ona bunu söylediğimde nasıl aileyiz işte diyor.dırdır ettiğimi düşünüyor. Babam aradı bugün haftasonu oraya gidecektik.erkenden gelseniz olurmu bahçede işler var yardım eder misiniz dedi? Sorarım baba geliriz tabi dedim. Ki zaten gidecektik adam pazar değilde cumartesi gelseniz olurmu diyor.bu kadar.ki kaç aydır onun ailesine yardıma gidiyoruz zaten.söyledim eşime babam böyle böyle siyoe dedim.evde işlerim vardı benim dedi.kaç aydır evdeki işleri yapmayan adamın şimdi yapası geldi.buarada aralarında hiç sıkıntı yok.benimde çıldırasım geliyor.babamın ihtiyacı varmış ilk defa istedi adam dedim bakarız dedi.kendi babası arasa koştur koştur.
Yalvarırım akıl verin.nasıl davrancam? Nasıl bağlıcam kendime? Bağırsam çağırsam ağlasam hiçbiişe yaramıyor abartıyor oluyorum.nası davranacağımı bilmiyorum.

Gerçekten sinir edici bi durum. Ama vericek akıl yok bende. Siz de onun ailesinde iş yapmasanız yangına körükle gitmek olur olay büyür, bişey yok gibi davransanız ekmeğine yağ sürülür.. bilemedim

Ne kadarlik evlisiniz biraz zaman ver benim eşimde öyleydi şimdi ben bazen diyorum annenlere git diye

Gerçekten sinir edici bi durum. Ama vericek akıl yok bende. Siz de onun ailesinde iş yapmasanız yangına körükle gitmek olur olay büyür, bişey yok gibi davransanız ekmeğine yağ sürülür.. bilemedim
Tamam bende gitmiyorum o zaman deyince al bahanen hazır diyor.iki ucu... bilmiyorum bende

Isin zor gercekten senin istedigin kivama gelmesi icin cok sabretmen lazim, bagirip cagirarak olmaz bikmadan sabirla her defasinda Aile nasil olunur ikinizinde Anne babanizin hakkinin Eşit oldugunu anlatman lazim, Sabir diliyorum size

Olmuyor , olmaz sen bak hayatım aile olmamız lazım dedikçe o onlara yapışır. Kendi haline bıraksan bu kadar düşkün olması kafayı yedirir sana seni susturmuş olur durum bu aile düşkünü adam iki dünya bir araya gelsin . DEĞİŞMİYOR.!

Daha çok zamanın var senin ama çok sancılı süreçler takma kafana kocanıda sıkma iyice ailesine itersin
Çok sancılı. Evlenecek biri değildim. Gezer tozar keyfime bakardım.şimdi çıldırasım geliyor. Tartıştıkca itiyorum evet ama her dediğini yapıp gitmek de mantıklı gelmiyor. Benim babam çağırmış ilk defa kaç aydır.ya tabi gideriz bile diyemiyor.

Isin zor gercekten senin istedigin kivama gelmesi icin cok sabretmen lazim, bagirip cagirarak olmaz bikmadan sabirla her defasinda Aile nasil olunur ikinizinde Anne babanizin hakkinin Eşit oldugunu anlatman lazim, Sabir diliyorum size
Aile nasıl olunurki aileyiz işte diyor.ben öyle hissetmiyorum.ailem de öyle karışan insanlar değildir sıkıntı da yok aralarında.ama neden böyle yapıyor anlamıyorum.

Napmalıyım öyleyse. Napsam olmuyor. İyi davranıyorum kendimi onun ailesinin yanında buluyorum.kötü davransam benimkilere gelmiyor.

Aile nasıl olunurki aileyiz işte diyor.ben öyle hissetmiyorum.ailem de öyle karışan insanlar değildir sıkıntı da yok aralarında.ama neden böyle yapıyor anlamıyorum.

Esinizin oyle demesine bakmayin siz, ornekler vererek sakince anlatin
Evlenmekle aile olmak kavramlari cok farkli
Sizin ailenize gitmekle Kendi Ailesine haksizlik yaptigini mi dusunuyor acaba
Sizin kv ve kp ile Araniz nasil

Evet haklısınız eşiniz ısrar etmiyorsa siz gitmeyin kendisi gitsin

Esinizin oyle demesine bakmayin siz, ornekler vererek sakince anlatin
Evlenmekle aile olmak kavramlari cok farkli
Sizin ailenize gitmekle Kendi Ailesine haksizlik yaptigini mi dusunuyor acaba
Sizin kv ve kp ile Araniz nasil
Gayet iyi.onun da benim ailemle arası iyi.sıkı tı yok.oraya gidince de surat asmam asla.ama işte onun ailesinin sürekli ona ihtiyacı olduğunu düşünüyr.anneside ona çok düşkün buarada.her dönüşte yine gelirsiniz dimi diyor

Ailesi ile arani bozma, eşine onun ailesine gösterdiğin özeni, eşinin de senin ailene göstermesini istediğini söyle. Kolay gelsin aileye düşkün kocayı hizaya getirmek zor iş

Her gittiğinde gitmeli miyim peki ?

Eşini kendi istediğin kıvama getirene kadar bence evet
Gitmezsen sorun çıkaran gelin olacaksın
Kocanla yanıp dön sürekli
Hatta Kv ve kp ile aran çok iyiyse
Kocanın senin aileni çok saymadığını dertleşir gibi laf arasında söyleyebilirsin
Buna çok üzüldüğünü falan
Kp ile Kv belki oğullarını uyarırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…