- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi ironman_2020
-
Aklıma gelmedi değil.kızıştırır mıyım dedim ortalığı ama bilemedm.Eşini kendi istediğin kıvama getirene kadar bence evet
Gitmezsen sorun çıkaran gelin olacaksın
Kocanla yanıp dön sürekli
Hatta Kv ve kp ile aran çok iyiyse
Kocanın senin aileni çok saymadığını dertleşir gibi laf arasında söyleyebilirsin
Buna çok üzüldüğünü falan
Kp ile Kv belki oğullarını uyarırlar
Ona göre abartıyorum.umarım bir gün beni anlar.bende alışamadım buarada. Çok zor geliyyor.daha çok konum olur gibiEvliliğe alışamamış ANLAŞILAN eşiniz konuşarak anlaşmanız Lazım
Bende okurdum hep. İlk başta azcık sezsem baştan konuşurdum ama hiç sezmedim.inşallah teşekkür ederimMaalesef bir fikrim yok ama yazmadan da duramadım. Bu aileye düşkün adam konuları beni sinir ediyor. Artık siz ikiniz aile değil misiniz? Aile deyince sizi anlaması gerekmiyor mu? Bir yol bulursunuz inşallah.
Aklıma gelmedi değil.kızıştırır mıyım dedim ortalığı ama bilemedm.
Biraz zaman ver konu sahibiOna göre abartıyorum.umarım bir gün beni anlar.bende alışamadım buarada. Çok zor geliyyor.daha çok konum olur gibi
Bende okurdum hep. İlk başta azcık sezsem baştan konuşurdum ama hiç sezmedim.inşallah teşekkür ederim
Anladım kuzumŞikayet eder gibi değil
Dertleşir gibi hafifçe söylersen belki uyarırlar
Eşin ailesine bu kadar düşkünse fikirlerine de önem verir sonuçta
Yine de eşini sen daha iyi tanırsın
Sanırım biraz zamanBiraz zaman ver konu sahibi
Mutlaka öyle ama biraz da sen yönetsen mesela şimdiden söyle bu hafta sonu sinema bileti aldım deSanırım biraz zamanherşey hemen olsun istiyo insan
Sanırım daha önce sana yazmıstımDaha öncede konu açtım ama artık dayanamıyorum.eşimle aile konusunu konuşmamıza rağmen hala aynı şekilde ailesine çok fazla düşkün. Neredeyse her haftasonu onlara gitmek istiyor.gittiğimizde sıkıntı yaşamıyorum ama artık bunaldım.kendi ailesinin hep ona ihtiyacı var ona göre.ne olsa koştura koştura gidiyoruz.ve ben daha yeni evliyim. Benim gelmek istemediğim zamanlarda seni zorlamıyorum ister gel ister elme diyor.ama ben bu şekilde bir aile olduğumuzu hissedemiyorum.ona bunu söylediğimde nasıl aileyiz işte diyor.dırdır ettiğimi düşünüyor. Babam aradı bugün haftasonu oraya gidecektik.erkenden gelseniz olurmu bahçede işler var yardım eder misiniz dedi? Sorarım baba geliriz tabi dedim. Ki zaten gidecektik adam pazar değilde cumartesi gelseniz olurmu diyor.bu kadar.ki kaç aydır onun ailesine yardıma gidiyoruz zaten.söyledim eşime babam böyle böyle siyoe dedim.evde işlerim vardı benim dedi.kaç aydır evdeki işleri yapmayan adamın şimdi yapası geldi.buarada aralarında hiç sıkıntı yok.benimde çıldırasım geliyor.babamın ihtiyacı varmış ilk defa istedi adam dedim bakarız dedi.kendi babası arasa koştur koştur.
Yalvarırım akıl verin.nasıl davrancam? Nasıl bağlıcam kendime? Bağırsam çağırsam ağlasam hiçbiişe yaramıyor abartıyor oluyorum.nası davranacağımı bilmiyorum.
Napmalıyım öyleyse. Napsam olmuyor. İyi davranıyorum kendimi onun ailesinin yanında buluyorum.kötü davransam benimkilere gelmiyor.
yazmıştınız evet.sanırım benim daha çok konum olur..Sanırım daha önce sana yazmıstım
Değişmez
Ben 4 yıl mücadele ettim ve sonunda onu ailesine komple yolladım
istemsiz bi şekilde...bende de hep aile olamadık düşüncesi.alışmaya çalışacağım.Kelin merhemi benimki yıllardır uğraşıyorum milim yol alamadım. Aynı şekilde ben istediğini hep yapayım ailesiyle içli dışlı olayım o uzak dursun hatta gelmesin istiyor çözüm yok. Bu davranışı yüzünden ayrılık var kafamın hep bi köşesinde..
o da olmuyor şu süreçte ipleri kopartmak gibi oluyor.ama ilerdeki halim bu kesinlikle.Sizin yerinizde olsam hiç kavga etmem. Ctesi den giderim esiniz gelmezse gelmesin
Bahçede çay kahve piknik keyfi yaparım çok da mutlu olurum whatsa da fotolar koyarım
en mantıklısı bu sanırım ama bazen cidden dayanamıyorum.kavga çıkartınca da suçlu konumuna düşüyorum.az sakin kalabilsem harika olacak.Bu konuda ona baskı yapmayı bırakın. Çok rahat davranın. Umursamıyormuş gibi. Mesela o hafta sonu gitmek istedi hayatım ben bu hafta gelmeyeceğim plan yaptım gezmek istiyorum deyin. Ama kızmadan tartışmadan yapın bunları. O sizin ailenize gelmek istemedi mi siz gidin ona bakmayın. Sen kendi başına hareket ediyorsun derse ben bunun doğal olduğunu düşündüm sen de yapıyorsun sorun olacağını düşünmedim dersiniz :)
ama yılda bir kere istemekle her hafta gel oğlum demek farklı.gelmeyeceğim deyince de peki madem biz yaparız bu yaşta diye trip gibi davranmak da ayrı.bir de hepsini geçtim ben zaten her akşam göremiyorum eşimi bi haftasonları var.dokunuyor insana.Ben ilk konunuzda da soyledim. Bagirip cagirip aglayacak kadar abartmiyor gitme durumunu esiniz. Haftada 1 cok normal.
Babaniza da pazar gideceginiz icin cumartesini kendine ayarlamis olabilir. Ama yardim bekleyen insana bi cevao vermek lazim. Bakariz demek benide sinir ederdi.
Sunu da soylemek istiyorum. Demek ki bahcede gercekten is olabiliyor. Babaniz bile damadindan yardim isteyebiliyorsa, kayinpederiniz tabi ki ister.
sanırım ilk başta aileci tavrını göremememden bunlar.yani hiç ailesine bağlı durmuyordu.ben de çok bağlı değilimdir.alışmak zorundayım sanırım.Bir de ailesine sevgisinin bitmesini beklemeyin. Kimse ailesini sevmekten vazgeçmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?