valla canım hiç surat falan asma sen kaybedersin, tecrübeyle sabittir. sadece eşine başbaşa tatilin harika olacağını hatırlat, valla çocuk olunca çok arar eşin de bulamaz bu günleri. neyse ama k.validene surat falan da yapma. bak bu sene biz yerimi ayarladık erken rez.da bizimkini de kaynım bozdu, adam tutturdu onlar da gelecekmiş belek'e. hem de 3 görümce, 6 çocuk, k.valde-k.baba, kaynım eltim, 1 enişte. say işte kaç oldular ben sayamadım:)) ciddiyim ama valla. neyse eşim dedi bizim otel ablama annemler faln uymaz size başka otel bulalım dedi. adam dellendi, o zaman siz de iptal edin ayvalık'a gidelim aynı takım diyor. allah allah. senede 1 hafta lüksüm vardı, onu da iptal ettirdiler, ayvalık da yalan olmasa gene orda iki eğlenirdik, o da yalan oldu. kafana takma. ilk senemizde k.validem+eltim+görümceler bana geleceklerinde 1 hafta ağlamıştım neden geliyorlar daha kaç aylık evliyiz die, şimdi gelin diyom da gelmiyorlar çocuğa baktırır diye korkularından:))) hepsi zamanla geçer, sen de alışırsın. boşver. ama dediğim gibi eşini kandır tatile götür, 2 gün de olsa gidelim eğlenelim yalnız kalalım faln de:)))