• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bombayı patlattı GİDİYORUZ :(

Git gez ya ne kadar çok takıyorsunuz abartıyorsunuz bazen..Öyle düşünüyorsa düşünüyor kaynananın beynine girip fikirlerini değiştiremeyeceğine göre gittiğin yerin ve anın tadını çıkar :34: Her şeye bu kadar sorun gibi yaklaşırsak ohooo

sen evli değilsin sanırım canım :) önceden bende takmazdım çoooooooooook önceden evlenmeden önceden :)))

İşte o sabır taşının değil çatlayıp patlaması varya hiç birşeye benzemiyor şiddeti. tüm temelleri fena sarsıyor canım. Patlamadan içini boşaltmak lazım işte o zaman edanazinki gibi ne ölüye ne diriye oluyor

ancak kadının yüzüne içimdekileri dökersem rahatlarım herhalde :)

sen evli değilsin sanırım canım :) önceden bende takmazdım çoooooooooook önceden evlenmeden önceden :)))

Haklısın belki de o yüzden:) O zaman Allah sabır versin diyeyim başa gelmeden anlaşılmıyor demek.. Ama yine de bence elinizden geldiğince aldırmamaya çalışın siz dikleştikçe dikleşir inatçı insanlar,yoksa başedemezsiniz ..

canım ozaman bekar gezsinler ben eyvallah demesini bilirim öyle davranıyorlar ki sanki karşısında ki insan değil robot :(( şte bende tutamıyorum kendimi benim tarafımda olması değil zaten derdim beni salak yerine koyup kullanmaları ailemide kullandılar :( ne yazık ki insanda biraz vicdan olmalı!!!!
Sen de haklısın canım.
Bazen öyle insanlar çıkıyor ki insanın karşısına cidden hiç bir şeyden anlamıyorlar ne iyilikten ne konuşmaktan öyle durumlarda da en iyisi uzak kalmak hiç görüşmemek.
Çünkü ya sen onu kıracaksın ya o seni kıracak hiç gerek yok bunlara.
Senin durumun farklı ama eşinin ailesi onlar.Sen daha iyi bilirsin hangi dilden anladıklarını ona göre davranacaksın diyeceğim ama dilim varmıyor işte .Ya sen böyle hanım hanım ol kalitenden asla taviz verme.

mecbur gideceksin madem,
şu cümleyi aklına ve kalbine iyice yerleştirerek git,
yapacağın ya da söyleyeceğin herşey, ilerde aleyhinde delil olarak kullanılacaktır.

Sen de haklısın canım.
Bazen öyle insanlar çıkıyor ki insanın karşısına cidden hiç bir şeyden anlamıyorlar ne iyilikten ne konuşmaktan öyle durumlarda da en iyisi uzak kalmak hiç görüşmemek.
Çünkü ya sen onu kıracaksın ya o seni kıracak hiç gerek yok bunlara.
Senin durumun farklı ama eşinin ailesi onlar.Sen daha iyi bilirsin hangi dilden anladıklarını ona göre davranacaksın diyeceğim ama dilim varmıyor işte .Ya sen böyle hanım hanım ol kalitenden asla taviz verme.

t.ederim akide ne güzel konuşuyosun canım moralim düzeldi :)

mecbur gideceksin madem,
şu cümleyi aklına ve kalbine iyice yerleştirerek git,
yapacağın ya da söyleyeceğin herşey, ilerde aleyhinde delil olarak kullanılacaktır.

doğru haklısın benim kaynana eşime sakın karına sırrını vreme derken aleyhinde kullanmam için mi söylemişti acaba :) ama ben deseydim bunu kesin yüzüme durmadan vurulurdu haklısın canım

Kızlar benim önce ki konularımı okuyanlar bilir kayınvalidemle sorunlarım vardı 1 yıllık evliliğimi bana zehir etti şimdi tatile gitmek isterken eşim hoop süprizz annemlere gidecez dedi şimdi nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayım surat asıp otursam mı yoksa normal mi davransam onların yanında ama şu var ki kadının yüzünü bile görmek istemiyorum beni el kızı olarak tanımlayan sanki oğlundan heran ayrılacağımı düşünen bir kadınla aynı ortamda ne yapacam ben :((((

valla canım hiç surat falan asma sen kaybedersin, tecrübeyle sabittir. sadece eşine başbaşa tatilin harika olacağını hatırlat, valla çocuk olunca çok arar eşin de bulamaz bu günleri. neyse ama k.validene surat falan da yapma. bak bu sene biz yerimi ayarladık erken rez.da bizimkini de kaynım bozdu, adam tutturdu onlar da gelecekmiş belek'e. hem de 3 görümce, 6 çocuk, k.valde-k.baba, kaynım eltim, 1 enişte. say işte kaç oldular ben sayamadım:)) ciddiyim ama valla. neyse eşim dedi bizim otel ablama annemler faln uymaz size başka otel bulalım dedi. adam dellendi, o zaman siz de iptal edin ayvalık'a gidelim aynı takım diyor. allah allah. senede 1 hafta lüksüm vardı, onu da iptal ettirdiler, ayvalık da yalan olmasa gene orda iki eğlenirdik, o da yalan oldu. kafana takma. ilk senemizde k.validem+eltim+görümceler bana geleceklerinde 1 hafta ağlamıştım neden geliyorlar daha kaç aylık evliyiz die, şimdi gelin diyom da gelmiyorlar çocuğa baktırır diye korkularından:))) hepsi zamanla geçer, sen de alışırsın. boşver. ama dediğim gibi eşini kandır tatile götür, 2 gün de olsa gidelim eğlenelim yalnız kalalım faln de:)))

valla canım hiç surat falan asma sen kaybedersin, tecrübeyle sabittir. sadece eşine başbaşa tatilin harika olacağını hatırlat, valla çocuk olunca çok arar eşin de bulamaz bu günleri. neyse ama k.validene surat falan da yapma. bak bu sene biz yerimi ayarladık erken rez.da bizimkini de kaynım bozdu, adam tutturdu onlar da gelecekmiş belek'e. hem de 3 görümce, 6 çocuk, k.valde-k.baba, kaynım eltim, 1 enişte. say işte kaç oldular ben sayamadım:)) ciddiyim ama valla. neyse eşim dedi bizim otel ablama annemler faln uymaz size başka otel bulalım dedi. adam dellendi, o zaman siz de iptal edin ayvalık'a gidelim aynı takım diyor. allah allah. senede 1 hafta lüksüm vardı, onu da iptal ettirdiler, ayvalık da yalan olmasa gene orda iki eğlenirdik, o da yalan oldu. kafana takma. ilk senemizde k.validem+eltim+görümceler bana geleceklerinde 1 hafta ağlamıştım neden geliyorlar daha kaç aylık evliyiz die, şimdi gelin diyom da gelmiyorlar çocuğa baktırır diye korkularından:))) hepsi zamanla geçer, sen de alışırsın. boşver. ama dediğim gibi eşini kandır tatile götür, 2 gün de olsa gidelim eğlenelim yalnız kalalım faln de:)))

bu erkeklerin kafası kalın canım almıyor :( benim keyfimi kaçıracak ozaman rahatlıyor kaynanam sanki beni görünce çok mu mutlu olacak -hayır eşimi okurken ne arar ne sorarlardı şimdi evlendi kıymetlendi görümcelerime toz kondurmaz zaten onlarr iyi olsun mutlu olsun ama gelin rahat olmasın çünkü kendi rahat değilmiş evlendiğinde istemediği adamla evlendirilmiş şimdi biz severek evlendik diye kuduruyor :(((( tatile gitsem bile ordan onlara gitsem burnumdan gelecek ben ne anladım canım bu tatilden :((((((( sabır diyorum ya sabırrrrrrrr hepimize :)

bu erkeklerin kafası kalın canım almıyor :( benim keyfimi kaçıracak ozaman rahatlıyor kaynanam sanki beni görünce çok mu mutlu olacak -hayır eşimi okurken ne arar ne sorarlardı şimdi evlendi kıymetlendi görümcelerime toz kondurmaz zaten onlarr iyi olsun mutlu olsun ama gelin rahat olmasın çünkü kendi rahat değilmiş evlendiğinde istemediği adamla evlendirilmiş şimdi biz severek evlendik diye kuduruyor :(((( tatile gitsem bile ordan onlara gitsem burnumdan gelecek ben ne anladım canım bu tatilden :((((((( sabır diyorum ya sabırrrrrrrr hepimize :)

ya vallahi aynı, üniv.deyken aileinin yanına uzak diye 6 ayda bir gidermiş. şimdi görümceme sorsan biz ayrılsan ölürüz, 2 aydan çok görmesek deliririz diyor:) dedim sanki ben yetimhanede büyüdüm, bana tam tersi sanki bir tek onlar aile. bunlar evlenin ce kımete biniyor anladıım kadarıyla.valla hafta ya gideceğiz biz de yanlarına hiç tınlamıyorum artık, önceden ben de sen gibi çok takardım. sende sanırım kalabalık akraba da yok. biizimkiler bir sokak akraba, teyze hala dayı kuzenler, bi de onların dili de pabuç kadar işin yoksa onlarla muhatap ol bi de bu sıcakta. ben hangi biriyle uğraşayım canımı sıkayım, hamileyken hayat felsefemi değiştirdim hala da takmıyom. sen de dişini sık 3-5 gün. bu arada bence eşin cimri değil de ailesinin yanında olmak istiyor. erkeklerin çoğu böyle işte.

ne kadar çok abartıyorsunuz yaaa :27:
siz ayda yılda bir gidiyosunuz.birde sürekli yan yana aile apartmanında olanları düşünün.git gez eğlen adamın anası tabiki gitmek isticek.bu kadar bencillik niyeee ?
heee bu arada ben 5 senelik evliyim atıp tutmuyorum yaniii :ssz:

Nişanlıyken ya da sözlüyken gereğinden fazla iyi olup, k.validesinin her türlü işine koşuyor kızlar sonra evlendikten sonra hem ilgiyi kesiyorlar hemde ne yaşarlarsa yaşasınlar gözlerine batıyor tüm yapılanlar.

Dengeyi kurmak kadınların elinde..
Sıcak, saygılı, yerine göre güleryüzlü olunacak ama mesafe her zaman olacak.
Nişanlıyken ne işi var ki kadınların nişanlısının evinde-k.validesinin mutfağında anlayamıyorum.
...

Eğer tatile gidiyorsanız, ayda yılda bir yapacağınız bu ziyarete bu kadar üzülmemeniz gerekiyor.

Sizin evliliğiniz henüz oturmamış sanırım.Eşler birbirine sormadan ne misafir gelebilir ne de misafirliğe gidilebilir.
Gitmek istemediğinizi söyleyin açık açık,rahat edemeyeceğinizi ve annesinin size yaptıklarından dolayı orada kalmak istemediğinizi açık açık anlatın.
Söyledikleriniz bir işe yaramazsa da yapabileceğiniz bir şey yok,maalesef gideceksiniz ve saygıda kusur etmemeye çalışacakasınız.Sonuçta senede 1 kez gidiyorsunuz ağız tadınız bozulmasın.

Son düzenleme:
oraya gittigin zaman sonuçta yiyip içeçeksin... hiç birşeye el vurmamalık olmaz... yemek yapmasan bile, sofrayı kurarken, kaldırıken yardım edebilirsin.bulaşıkları makineye dizebilirsin..çay servisinde az bi yardım edebilrisin . (yardım edeceksende özellikle eşinin yanında yardım etki sonra hiç birşeye elini vurmadı diye arkandan konusmasınlar) .. kendini çok fazla ortalara atma. herşeye çok koşma..çünkü yaranamazsın...
suratını asma....saygısızlık yapma...eşinle kavga edesen hiç birşekilde onlara yansıtma....
veeeee eşini mutlaka tembihle...
bak hayatım senin için sonuçta oraya geliyorum, ama bana laf atılırsa, surat asılırsa ben istenilmediğim, kendimi huzursuz bulduğum yerde durmam diyebilirsiniz.... artık ailesiyle sen gitmeden ne konusuyorsa konussunlarda herkes biraz ayagını denk alsınki. huzursuzluk boşuna yaşanmasın

kızlar hepinizin düşünceleri birbirinden değerli t.ederm toplu olarak cevap verecem yazdıklarınıza ne olur kusura bakmayın ne işi var nişanlı kızın kaynanasında demiş bir arkadaşım şöyle durum nişanlıyken ailece ziyarete gittiğimizde ben hemen mutfağa gider yardım ederdim ama buna rağmen yaranamadım arkamdan eşime çok rahat büyümüş bu kız sana göre değil demiş kaynanam nerden biliyor acaba rahat büyüdüğümü anlamadım evlendik ellerini hiç bişeye sürmedi misafirden beter davrandı annemin arkadaşları dahi sanki kendi kızları evleniyor gibi koşuşturdular kaynanam kenara çekilip bizi süzdü :(((( tek birşey istedim evlenirken aklınıza bişey gelmesin sadece tutulan evi birlikte yerleştirmeyi teklif etmiştim sebebi ise babam hasta annem yanında kalması gerekiyordu eşyamı yerleştirelim mi anne dedim ona bile gelmedi annen gitsin dedi ama o gelemz biliyorsunuz durumu dedim :(((((( gelemem ben dedi düşünün küçük çocuğu dahi yok :((( hani onlar yüzünden gelemiyor desem durumu gayet müsait ama gelmedi neyse evlendik devamlı arkamdan konuştu eşime beni kötüledi kimini tesadüfen kimini isteyerek duydum sonunda bana hakaret etti neden benim arkamdan konuşuyosun dediğimde ve olan oldu sinir krizi geçirdim üzerimi parçalamışım şimdi 1 yıl olmuşken düğün kredisini ben öderken evimin eşyalarını ben alırken daha sayacak birçok şey takılan takıların borcunu bile ben ödüyorum düşünün artık bir takıda mı takamazdı :((((( gelmiş çatmış yaz tatili benim bu kadının yanında ne işim var evliliğimi zehir etti 1 yılda tatilimide mi zehir etsin şurda 20 günlük tatilim var onuda onlarla hırgür içinde mi geçireyim :(((((( ayda yılda bir görüyosun diyenlere öyle bişeyki onun sesini duyunca nefesin daralıyor artık :(((((((( okadar nefret eder oldum kendisinden görümcem kaynımda ondan geri kalmıyor benden dahi kaynım para istiyor ne hakla sorarım size :((( ben parayı onların yesin diye mi kazandım benim sırtımdan geçinsinler diyemi kazanıyorum :(((( kısacası gitmek istemiyorum ama çarem yok eşim kendi gitse diyorum gitmiyor :((( onlar benide delirtir diyor yani beni delirtirken senide delirtsinler diyor :((((

çok dolmuşsun yazdıklarında haklısın ama insan ailesini seçemiyor ki:50:eşin beraber gitmek istiyor senede bir defa görüşüyormuşsun idare et ama 20 günün hepsini orda geçirmeyin birazını tatile ayırın derim en azından eşini bunun için ikna et:31:

anlıyorum seni ama surat asma..
tatilinizin keyfini çıkart...
boşverr hep orda kalacak haliniz yokya bu yıl eşinin istediği olsun seneye mecbur senin istediğin olacak zaten...
mesafeni koru ama lütfen surat asma...

Kızlar benim önce ki konularımı okuyanlar bilir kayınvalidemle sorunlarım vardı 1 yıllık evliliğimi bana zehir etti şimdi tatile gitmek isterken eşim hoop süprizz annemlere gidecez dedi şimdi nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayım surat asıp otursam mı yoksa normal mi davransam onların yanında ama şu var ki kadının yüzünü bile görmek istemiyorum beni el kızı olarak tanımlayan sanki oğlundan heran ayrılacağımı düşünen bir kadınla aynı ortamda ne yapacam ben :((((

eşin göz gör göre huzursuzluk cıksın diye seni oraya götürüyo durumdan anlasılan o ...valla normal davranmaktan baska caren yok gibi aynı evde gergınlık cekılmez hale gelır senın ıcın tabı gıtmeyebılıyorsan gitmemek en iyisi ama gideceksende 3 maymun olacaksın

sız de haklısınız butun tatılınızı 20 gunu orda gecırmek zorundamısınız bıkac gun kalın sonra tatıle devam eddın esıne bu teklıfı sunsan.

Back
X