Ahh kuzum benim öncelikle ağladığında uzuldugune değmez tabikide kabullenilebir bir durum değil aileme verdim diyede yalanlar uydurmasın geçen yazda aynı travmayı ben yaşadım bir türlü eksi borç kapanmiyo kredi çekip daha öncesinde bir miktar kenara atmistim bu sırada tüp bebek tedavisi görüyordum lazim olur dedim drda bulunduğum şehirde olmadığı için yol vs lazim olur dedim birgün aklıma geldi bir bakayım hesaba dedim faturaya falan kesilmişmi otomatik talimat vardi hesapta 8binliran 2binlira kalmış hiçbirşey demedim gece uyuyunca mobil bankacılıktan hesaba girdimki ne göreyim iddaa oynamış 85bin batırmış kredi çekip defalarca hemde sabahın 4 elime aldim şarj kablosunu sana yemin ederim gözüm dönmüştü bunu yatakta bir saldırdım Allah ne verdiyse bu arada eşim emniyette ben askerdeyim evde silah var delirdim çıldırdım inanki parayı falan geçtim bu kdr halt karıştırıyo ruhum duymuyo utanmadan arlanmadan yüzüme bakmış onca zamn birgün babam gelmişti yanıma dediki kızım eşinin bir sıkıntısı var soleyemiyo ben anlarım yavrum var birşey diye konuşmuştu babamın dediği ciktimi komşular polis çağırmismi ama bunu bir benzettim içim soğudu resmn gelen polis arklarda emniyetten tanıdığı kişilermi araya girdiler aldı götürdüler bunu silahını da alın dedim kafasına silah dayıyo utanmadan bide aylarca konuşmadım yine benim ailem araya girdi bu yuva dağılmasın gibilerinden aylarca ağladım o üzüntüden tüp bebek tutmadimi bütün hayatim alt-üst oldumu inanır mısın umurunda değil sanki bütün halti ben yemişim beyfendi ak kaşık sevgim askim bitti inancın olsun eşim diyelim bile gelmiyo içimdn gittik 120bin kredi çekip borcu kapattık ben üzülüp kanyas doktugumle kaldım eşimin ailesinin şeyine bile gelmedi bırak üzülmeyi kv birgün olsun kızım onun yaptığı terbiyesizlik serefszlik ne olur üzülme demedi eltim gibi beş para etmeyen biri var yok onu düşünür eder kbakma tatlim uzun oldu biraz oyuzden sakin oturup ağlayayım üzüleyim deme inanki sana olur minnos kızını dusun bitanem yardım olmak isterim çünkü seni çok iyi anlıyorum kendine çok çok iyi bk o çocuğa sen lazımsın