böyle kocalardan nefret ederim..kocanın maksadı seni mahkum etmek,üzmek çocuğu kullanarak seni emrine almak..eşim ve ailesi yüzünden ayrılamak istiyorum.bitmek bilmedi 3 yıldır tartışmalar.hiç benim yanımda değildi,korumadı.hep onlar haklı,aman onlar yaşlı aman hasta dedi(40_50 yaşları)
Çocuğumu alırsa boşanırmış.ben ona nasıl bırakırım henüz 1 yaşında.Mahkeme sana vermez diyorum "Mahkemeyı dinleyen kim "diyor.kaçırır diye korkuyorum.kendisi çalışıyor 10 da geliyor eve.ailesine baktırcak çocuğu.
Ailesini sizden uzak tutsa bile çocuğu önünde bağıra çağıra kavga eden biriyle kurulmuş yuvadan hayır gelmez. Çocuğun içine gizliden gizliye nefret tohumları ekiliyor şu an kendimden biliyorum.
Mahkeme öyle bir dinletir kendini nafaka alır ki şaşırır kalır.
Eğer mahkemelik olursanız dava sırasında ''Velayeti bana vermeyeceğini söylüyor hatta 'Mahkemeyi dinleyen kim' demişti.'' dersin.Kendi ağzıyla koz vermiş.
Çocuk kaçırmak öyle kolay değil,nafaka ödemekten kaçmak da.Avukatınızı arar söke söke alırsınız.Çocuğu annenize bırakırsınız işe giderken olur biter.
Adam mahkeme umurumda değil demiş kızlar. Alırım diyor, artık nasıl alır bilmiyorum. Bir yaşında bebeğiniz varmış, nedir bu boşanma aşamasına getiren şey sizi? Ailesiyle birlikte mi yaşıyorsunuz?
birde su ar canm hep cocugum vermem dedikce senin zaafini biliyo o tarafindan vurmaya calisiyo ben derdimki senin cocugunuda istemiyorum senide istemiyorum derdim sirf kiymete binmesin diye tabiki oyle degildi benim yavrumdan daha onemli hic biseyim yoktur.sende aimdi cocukda cocuk deyip durma aklina sokma cikacanda alil cikarsin bebeni
Telefonunuzun ses kayıt kısmını açın,ya da size bir dinleme cihazı lazım.Giysinizin bir yerine yerleştirin ve size bu küfrü ettiğinde cihaz kaydetsin.''Mahkemeyi dinleyen kim dedin yasaları çiğneyemezsin,''derseniz yine boynundan büyük laflar edip elinize koz verecektir.Bunları avukatınıza teslim edin bırakın gerisini sizin için halletsin.Tehdit edildiğinizi ve kötü muamele gördüğünüzü de ekleyin.Çalışmıyorsanız ailenizin yaşadığı şehre taşınabilirsiniz.Belki orada çalışırsınız.Bunun için benden şahit ister mi? bu sözlerin bir kanıtı varmı diycek mahkeme şimdi sadece çocuğumu bırak s.t git diyor.annemle aynı şehirde değiliz onun yakın zamanda gelmesını beklıyorum.gelebilirse:S
Arkadaşı avukatsa çocuğu sizden almak için ellerinden geleni yapacaklar.''Çocuğunu da seni de istemiyorum'' sakın demeyin bu aleyhinize olur.O evin size ait olduğunu her fırsatta hatırlatın ve avukatınıza sorun evin üstünde hak iddia edebilir mi?Bende birde şu sorun var.bu ev ailemin evi .ben evimde durucam o çıkıp gidicek.ve o da hiçbir zaman evi terk etmedi.Ben gittim yine evden o gitmiyor .Ama benim geleceğim ev yine kendi evim sonuçta.polisle çıkartmam gerekçek onu bu gidişle .ama ben bu kadar rezillik istemiyorum.sessiz sakin mahkemede ayrılıp çocuğumu alıp yaşamak istiyorum.Yine de sevgim yok değil.ama dayanacak gücüm kalmadı.ailesini hiç görmesem belki olabilir ama asla kabul etmez çok korkak ailesine karımı getiremedim diyemez.dese zaten babası bırak o kadını boşan der daha önce de çocuk yokken demişti.
Boşanmak için avukat masrafı nedir? onun arkadaşı bir avukat var benim de düzgün bi avukat bulmam gerekicek?
Telefonunuzun ses kayıt kısmını açın,ya da size bir dinleme cihazı lazım.Giysinizin bir yerine yerleştirin ve size bu küfrü ettiğinde cihaz kaydetsin.''Mahkemeyi dinleyen kim dedin yasaları çiğneyemezsin,''derseniz yine boynundan büyük laflar edip elinize koz verecektir.Bunları avukatınıza teslim edin bırakın gerisini sizin için halletsin.Tehdit edildiğinizi ve kötü muamele gördüğünüzü de ekleyin.Çalışmıyorsanız ailenizin yaşadığı şehre taşınabilirsiniz.Belki orada çalışırsınız.
Yok malda değil gözü . Tek derdi çocuk. Onu da boşanmayayım diye yapıyorda olabilir. Gerçi beni çok sevdiğini de sanmıyorum artık ama:s evi satma şansımyok.oda ayrıldıktan sonra ailesine dönerse her an karşılaşabiliriz de. Ben onu çocuktan da kısıtlamak istemiyorum. Ama onun bana yaptığına bakın .Arkadaşı avukatsa çocuğu sizden almak için ellerinden geleni yapacaklar.''Çocuğunu da seni de istemiyorum'' sakın demeyin bu aleyhinize olur.O evin size ait olduğunu her fırsatta hatırlatın ve avukatınıza sorun evin üstünde hak iddia edebilir mi?
Gerçi evlenmeden önce üstünüzde olan mallarda hak iddia edemez diye biliyorum.Sadece sizin evliyken aldıklarınızda ederdi.
Yerinizde olsam o evi satar başka yere taşınırım.Bu arsız adam sizi sanırım rahat bırakmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?