O işler sizin sandığınız gibi de dönmüyor demekki bu durumları yaşadığınıza göre.
Ben kadınlar çalışsın, ev geçimini eşit şekilde sahiplensin, kendisi için de kazancı olsun, maddi gücü ve manevi özgüveni olsun diyorum. Bu işler gayet de böyle olmalı. Ama ailenizden kocanızın özel harcamaları için para isteyin demiyorum.
Neden buna izin verdiniz ki? Annem babam bana bunca yıl bana emek verdikleri yetmezmiş gibi bir de bu yaşlarında kocama içki parası gönderecekler yok yaa alnını karışlarım o adamın. Siz neden çekiyorsunuz? Sarhoş oldukça saçmalayan bi öyle bi böyle konuşup psikolojinizi bozan, ki ayıkken de iyi biri olmadığına emin olduğum bir adamı şu ana kadar sizin boşamanız gerekiyordu zaten.
Bu adamın ayranı yok içmeye siz nafaka tazminat diyorsunuz. Boşanın kurtarın kendinizi ve geleceğinizi. Takılarınızdan alabildiğinizi alın, işe girin çalışın kazanın, kendinize bir hayat kurun, belli ki ailenizde arkanızda olur, daha ne olsun...
Bu alkoliğin daha fazla pis çoraplarını toplamak istemiyorsunuzdur siz de herhalde.