• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyor

Ayrıca elastik zar demıs doktor guya
Ama yırtıldı da demiş
Esnek zar öyle hunharca sokmadan nası yırtılacak
Siz vajinismusu yenmeye çalışan bı insan olarak zaten hunharca sokmuş olamazsınız
öyle olsa eşinizle yardımsızca zaten sevisiyor olurdunuz.

Haliyle konu şuraya kayıyor
kızlık zarınız gerçekten daha evvel ilişki Yaşadığınız için yok olmuş gıbıme geliyor ve siz bunu sevgilinize soyleyemediginiz için evlenince ilişkiden korkar hale geldiniz
Bana kalirsa bu ihtimal epey yüksek, ancak illa böyle oldu da diyemem yani.

Ayrıca boyle olsa bile bu bir ayıp mı hayir veya esimizi ilgilendirir mi

Yine hayır

Bundan dolayı boşanacak adam boşansın zaten, böyle Bi adam kayıp mı?
Yine hayır
İlk satıra tamamen katılıyorum. Çok mantıksız. İlk gidişte zar var, kocasıyla gidince zar yok olmuş.

8 aylık evliyim eşimle 4 senedir beraberiz vajinusmud hastasıyım daha önce bir çok kere doktora gittim ilaçlar verdiler denedik ve olmadı gene bede biraz araştırma yapıp dilatörlerle egzersiz yapmaya başladım kendi kendime yapabiliyordum . Egzersizden önce doktora gittiğinde doktor zarımda her hangi bir problem olmadığını söyledi. Sonra dilatörlerle yapmaya başladım. Gene biz deneyip olmayınca bu sefer eşimle doktora gittik doktor kızlık zarımın bozulduğunu söyledi ama ben daha önce ilişki yaşamadım. Doktora söylediğimde egzersizlerle bozulacağını ve elastik bir zarım olduğunu söyledi. Eşim buna inanmadı doktora da bana da inanmadı ve benden ayrılmak istiyor ne yapacağım nasıl kanıtlanır bu bana yardım edin lütfen
Baştan sona saçma bir konu hangi doktor kızık zarın bozulmuş der elastikse nasıl bozulur ? Sen dilatörle o mesafeye kadar ulaşabiliyorsan eşinle nasıl olamıyorsun saçmalıklar silsilesi ya

Hamile miyim diye konunuz var, hiç ilişki yaşanmadıysa nasıl olacak bu?
Huni falan değildir inşallah.

Konu açıp on dakika sonra yok olmuşsunuz ortadan gelince aydınlatırsınız bizi artık.
AA ne güzel konu sahibi
Hayatı koru körüne yaşayan
Hersey kendisinin dışında gelişen

(Gebeliği bileeeeee😬)

Arkadaşlar teori goygoylarınızı bozmak istemezdim ama vajinusmuslu kadınlar da hamile kalabiliyor. Sadece ucunun girdiği durumlarda hamile kalan arkadaşlarımız var bu sitede, imkansız değil yani.
Farklı doktorların bir öyle bir böyle konuşmasına da şaşırmıyorum. Ben de gittiğimde sen ilişkiye giremezsin kapalı diyen bir doktorum oldu, emin olmak için başka bir doktora gittiğimde çok rahat ilişkiye girersin dedi. Vajinusmus mevzularında doktorlardan bile doğru düzgün bilgi alamadığımız doğrudur. Kızlık zarını almamız lazım diyerek kandırılan ve boşuna ameliyat olan kadınlar var burada vs.

Arkadaşlar teori goygoylarınızı bozmak istemezdim ama vajinusmuslu kadınlar da hamile kalabiliyor. Sadece ucunun girdiği durumlarda hamile kalan arkadaşlarımız var bu sitede, imkansız değil yani.
Farklı doktorların bir öyle bir böyle konuşmasına da şaşırmıyorum. Ben de gittiğimde sen ilişkiye giremezsin kapalı diyen bir doktorum oldu, emin olmak için başka bir doktora gittiğimde çok rahat ilişkiye girersin dedi. Vajinusmus mevzularında doktorlardan bile doğru düzgün bilgi alamadığımız doğrudur. Kızlık zarı için de boşuna ameliyat olan kadınlar var burada vs.
Sarımanolya o şekilde hamile kalmış. Kocası inanmamış tekme tokat dövmüş. Ben bi tek onu biliyorum. Düşününce çok zor ama imkansız değil.

Sarımanolya o şekilde hamile kalmış. Kocası inanmamış tekme tokat dövmüş. Ben bi tek onu biliyorum. Düşününce çok zor ama imkansız değil.
Vajinusmus topiğinde birkaç kadın vardı hatta doğum sonrası yenmeye çalışanlar olarak birbirlerini bulmuşlardı. Kimisi doğumu nasıl yapıcam diye endişeleniyordu vs. Oluyor yani.

Ama yırtıldı da demiş
Siz vajinismusu yenmeye çalışan bı insan olarak zaten hunharca sokmuş olamazsınız

kızlık zarınız gerçekten daha evvel ilişki Yaşadığınız için yok olmuş gıbıme geliyor ve siz bunu sevgilinize soyleyemediginiz için evlenince ilişkiden korkar hale geldiniz

Yine hayır

Yine hayır

Nasıl bir yorum bu yav! Kızlık zarı tek bir şekilde yırtılan bir doku değildir. Bazı kadınlarda çok esnek bazı kadınlarda çok ince olduğu için günlük hayatta fark etmeden zarar görebilir. Spor, tampon, jinekolojik muayene, küçük sürtünmelerle ve daha sayamadığım bir çok nedenle bile yırtılabilir. Bu kesinlikle daha önce ilişki yaşadığını kanitlamiyor. Özetle bazen kadın yırtıldığının farkında bile olmuyor.

8 aylık evliyim eşimle 4 senedir beraberiz vajinusmud hastasıyım daha önce bir çok kere doktora gittim ilaçlar verdiler denedik ve olmadı gene bede biraz araştırma yapıp dilatörlerle egzersiz yapmaya başladım kendi kendime yapabiliyordum . Egzersizden önce doktora gittiğinde doktor zarımda her hangi bir problem olmadığını söyledi. Sonra dilatörlerle yapmaya başladım. Gene biz deneyip olmayınca bu sefer eşimle doktora gittik doktor kızlık zarımın bozulduğunu söyledi ama ben daha önce ilişki yaşamadım. Doktora söylediğimde egzersizlerle bozulacağını ve elastik bir zarım olduğunu söyledi. Eşim buna inanmadı doktora da bana da inanmadı ve benden ayrılmak istiyor ne yapacağım nasıl kanıtlanır bu bana yardım edin lütfen
İlişkiye giremiyorsunuz bu yüzden aylardır eşinizle bile olmamış. Adam kalkmış başkası ile olduğunuzu mu iddia ediyor? Olabilse zaten 8 aydır ne bekleyeceksiniz? Eşiniz tamamen bunu bahane ediyor.

Hamile miyim diye konunuz var, hiç ilişki yaşanmadıysa nasıl olacak bu?
Huni falan değildir inşallah.

Konu açıp on dakika sonra yok olmuşsunuz ortadan gelince aydınlatırsınız bizi artık.
Benim için değildi o arkadaşım içindi

Çok ilginç bir konu.

Kizlik zarinda problem olmadığını söylediği zaman eşiniz yanınızda değil miydi. Bunu duymayan bozulduğunu mu duydu yani. Ayrıca egzersiz yaparken bozulduysa kanama olmuştur, eşinize demediniz mi egzersiz sırasında kanama oldu galiba zar kaynaklı diye?
Herhangi bir kanamam olmadı yemin ederim daha önce ilişkiye de girmedim ilk defa benimle doktora geldi

Ama yırtıldı da demiş

Yine hayır

Yine hayır
Herhangi bir ilişkim olmadı daha önce egzersiz yaptığımda da kanamam olmadı herhangi bişey hissetmedim

Arkadaşlar umarım aynı şeyleri yaşamazsınız ne anam ver ne babam ne anlatabileceğim biri eşime kendimi dinletemiyorum anlatamıyorum daha önce yapsam bu 4 senelik beraberliğimizde birçok kez yapardım diyorum doktor açıklıyor gene inanmıyor ne yapacağımı bilmediğim için aklıma burası geldi çünkü daha önce vajinusmus için birden çok konu okudum burda egzersizleri uyuşturucu krem kullanarak yapıyordum rahatlıkla ama herhangi bir kanamam olmadı benim aklıma ne yapabileceğim hakkında bişey gelmiyor

Ayrıca doktora bugün de ulaştım gene bana ses kaydı atmış kızlık zarınız elastik diye dün de gittiğimizde kızlık zarı bozulmuş dedi ne anlıyorum bunlardan ne de bişey düşünebiliyorum şuan

Arkadaşlar umarım aynı şeyleri yaşamazsınız ne anam ver ne babam ne anlatabileceğim biri eşime kendimi dinletemiyorum anlatamıyorum daha önce yapsam bu 4 senelik beraberliğimizde birçok kez yapardım diyorum doktor açıklıyor gene inanmıyor ne yapacağımı bilmediğim için aklıma burası geldi çünkü daha önce vajinusmus için birden çok konu okudum burda egzersizleri uyuşturucu krem kullanarak yapıyordum rahatlıkla ama herhangi bir kanamam olmadı benim aklıma ne yapabileceğim hakkında bişey gelmiyor
Doktorun açıklamasına rağmen inanmiyorsa bosanin gitsin. Anlayışı kıt demekki.

Back
X