• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyor

Ayrıca doktora bugün de ulaştım gene bana ses kaydı atmış kızlık zarınız elastik diye dün de gittiğimizde kızlık zarı bozulmuş dedi ne anlıyorum bunlardan ne de bişey düşünebiliyorum şuan
Başka bir doktora daha görünün durumu anlatın.

Arkadaşlar umarım aynı şeyleri yaşamazsınız ne anam ver ne babam ne anlatabileceğim biri eşime kendimi dinletemiyorum anlatamıyorum daha önce yapsam bu 4 senelik beraberliğimizde birçok kez yapardım diyorum doktor açıklıyor gene inanmıyor ne yapacağımı bilmediğim için aklıma burası geldi çünkü daha önce vajinusmus için birden çok konu okudum burda egzersizleri uyuşturucu krem kullanarak yapıyordum rahatlıkla ama herhangi bir kanamam olmadı benim aklıma ne yapabileceğim hakkında bişey gelmiyor
Bedduaya başlama da, kocan kabul etmiyorsa yapacak bir şeyin yok. Öküzün tekiyle evlenmişsin. Doktor diyor adam inanmıyor. Çocuk olsa başkasından der bu herif. Ana baba yoksa eş seçerken daha dikkatli olmak lazım değil mi? Çocuk olmadan ayrıl bu adamdan. Güvenmiyor sana.

Herkeste kanama olacak diye bir şey yok doktor anlatmıyor mu bunları size?

Arkadaşlar umarım aynı şeyleri yaşamazsınız ne anam ver ne babam ne anlatabileceğim biri eşime kendimi dinletemiyorum anlatamıyorum daha önce yapsam bu 4 senelik beraberliğimizde birçok kez yapardım diyorum doktor açıklıyor gene inanmıyor ne yapacağımı bilmediğim için aklıma burası geldi çünkü daha önce vajinusmus için birden çok konu okudum burda egzersizleri uyuşturucu krem kullanarak yapıyordum rahatlıkla ama herhangi bir kanamam olmadı benim aklıma ne yapabileceğim hakkında bişey gelmiyor

Ya işin sacmalik kismi ne biliyor musun benim bu kadar zarla derdim olsa gidip baska seyler sokmazdim egzersizi eşimle birlikte yapardim dilator mudur nedir neyse onunla. Siz adama soylemeden kendi kendinize mi aldiniz yaptiniz?

Ben anlamiyorum yani bu sey bu kadar kiymetliydi madem niye biseyler sokuyorsunuz? 🙄 Bu adami da alip kabul eden de sizsiniz.

8 aylık evliyim eşimle 4 senedir beraberiz vajinusmud hastasıyım daha önce bir çok kere doktora gittim ilaçlar verdiler denedik ve olmadı gene bede biraz araştırma yapıp dilatörlerle egzersiz yapmaya başladım kendi kendime yapabiliyordum . Egzersizden önce doktora gittiğinde doktor zarımda her hangi bir problem olmadığını söyledi. Sonra dilatörlerle yapmaya başladım. Gene biz deneyip olmayınca bu sefer eşimle doktora gittik doktor kızlık zarımın bozulduğunu söyledi ama ben daha önce ilişki yaşamadım. Doktora söylediğimde egzersizlerle bozulacağını ve elastik bir zarım olduğunu söyledi. Eşim buna inanmadı doktora da bana da inanmadı ve benden ayrılmak istiyor ne yapacağım nasıl kanıtlanır bu bana yardım edin lütfen
Niye bir şey kanıtlayacakmışsınız?İnanmıyorsa kapı orada.

Ya işin sacmalik kismi ne biliyor musun benim bu kadar zarla derdim olsa gidip baska seyler sokmazdim egzersizi eşimle birlikte yapardim dilator mudur nedir neyse onunla. Siz adama soylemeden kendi kendinize mi aldiniz yaptiniz?

Ben anlamiyorum yani bu sey bu kadar kiymetliydi madem niye biseyler sokuyorsunuz? 🙄 Bu adami da alip kabul eden de sizsiniz.
Hocam egzersizleri yaparken eşim yanımdaydı herhangi bir kanamam olmadı dün doktor zar bozulmuş diyince eşim delirdi kan gelmedi diye

Ben anlamıyorum doktor bana diyor ki elastik kızlık zarına sahipsin ama zarın bozulmuş diyor araştırıyorum esnek zarlar anca doğumda bozulur yazıyor kafayı yiyeceğim yemin ederim

Ben anlamıyorum doktor bana diyor ki elastik kızlık zarına sahipsin ama zarın bozulmuş diyor araştırıyorum esnek zarlar anca doğumda bozulur yazıyor

İmkanınız varda ayrılın yoksa imkanları oluşturun derim.
İnsanlar baştan zihniyetlerini çok güzel belli ediyor ama iş işten geçiyor, görmüyoruz ya da görmek istemiyoruz.
Çocuk çoluk yokken def edin hayatınızdan.

Nickiniz ne kadar garip :KK57: Konu gerçekse eğer ilk açılışı ben yapacağım, hani nerede kan triplerine giren bu öküzden acil kurtulmanız gereken birde nasıl ispat edeceğinizi soruyorsunuz, çok ilginç
Hocam böyle bi şeyle ayrılmak zorumagidiyor ben kendimden eminim anlatamıyorum kendimi dinlemiyor

Sitede cinsellikle ile ilgili konu olunca üsluplar çok rahatsız edici oluyor. Öncelikle cinsellik kirli değil; kadınların da zevk aldığı, çiftlerin birbirine bağlanıp neslini devam ettirebildiği bir olay. Ve cinsellikten bahsediyorsunuz diye konu sahibine hakaret eder gibi cümleler kurmak da doğru değil. "Hunharca sokmadan nasıl yırtılacak"
Kadin ne yaptı da şu hakaretleri duyuyor. Bir şeyi söylemenin 10 tane yolu var, bu mu üslup!

O boşanmaya kafaya koymuş, bu da bahanesi oldu. Bahane arıyordu, bu saçmalığı buldu.

Hocam böyle bi şeyle ayrılmak zorumagidiyor ben kendimden eminim anlatamıyorum kendimi dinlemiyor
Neden anlatmak zorundasınız
S.ktir çekeceksin
Ne ezilip büzülüp ağlayıp zırlıyorsunuz
İnanmıyorsan kapı orda diyeceksin

Ailesi öğrendi çok utanıyorum beni çok yanlış bilecekler pazartesi günü gene doktora gidip kontrol ettireceğim
İyi, en azından doktordan öğrenir bi güzel yüzüne vururlar cahilliğini ama bu herifle daha olmaz.

Back
X