• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyor

5 ay önce hamile miyim diye konu açmışsınız. Eşiniz o zaman niye dellenmedi? Yani kan görmeden inanmam diyen biri hamilelik şüphenize tepkisiz mi kaldı? Evet vajinusmus varken hamile kalınabiliyor bunu biliyoruz ama mağara insanı kocanız buna nasıl ikna oldu?

Arkadaşlar umarım aynı şeyleri yaşamazsınız ne anam ver ne babam ne anlatabileceğim biri eşime kendimi dinletemiyorum anlatamıyorum daha önce yapsam bu 4 senelik beraberliğimizde birçok kez yapardım diyorum doktor açıklıyor gene inanmıyor ne yapacağımı bilmediğim için aklıma burası geldi çünkü daha önce vajinusmus için birden çok konu okudum burda egzersizleri uyuşturucu krem kullanarak yapıyordum rahatlıkla ama herhangi bir kanamam olmadı benim aklıma ne yapabileceğim hakkında bişey gelmiyor
Canım benim, sen hiçbir şey kanıtlamak zorunda değilsin o herife. Lütfen silkelen kendine gel, defolup gitmek istiyorsa gitsin. Dik dur, asla geri adım atma, onun karşısında suçlu gibi davranma, kendini ezdirme. Ben kendimi biliyorum, vicdanım da rahat, bana inanmıyorsan kapı orada de.

Benimde arkadaşım kimseyle birlikte olmadı kesinlikle biliyorum vajinismus hastasıydı bir süre sonra birkaç ay sonra eşiyle birlikte olabildi ve kanaması oldu kız birgün sonra adet oldu eşi şey demişti adet gününe denk getirdin benle birlikte olmayı demiş 🥴

5 ay önce hamile miyim diye konu açmışsınız. Eşiniz o zaman niye dellenmedi? Yani kan görmeden inanmam diyen biri hamilelik şüphenize tepkisiz mi kaldı? Evet vajinusmus varken hamile kalınabiliyor bunu biliyoruz ama mağara insanı kocanız buna nasıl ikna oldu?
hocam daha önce yazmıştım o benim için değildi

Bunun için doktora gitmeye utanmadınız mı? Çok çirkin bir muamele. Üstüne bir de kendinizi parçalıyorsunuz kanıtlamak için. Allah akıl fikir versin.

8 aylık evliyim eşimle 4 senedir beraberiz vajinusmud hastasıyım daha önce bir çok kere doktora gittim ilaçlar verdiler denedik ve olmadı gene bede biraz araştırma yapıp dilatörlerle egzersiz yapmaya başladım kendi kendime yapabiliyordum . Egzersizden önce doktora gittiğinde doktor zarımda her hangi bir problem olmadığını söyledi. Sonra dilatörlerle yapmaya başladım. Gene biz deneyip olmayınca bu sefer eşimle doktora gittik doktor kızlık zarımın bozulduğunu söyledi ama ben daha önce ilişki yaşamadım. Doktora söylediğimde egzersizlerle bozulacağını ve elastik bir zarım olduğunu söyledi. Eşim buna inanmadı doktora da bana da inanmadı ve benden ayrılmak istiyor ne yapacağım nasıl kanıtlanır bu bana yardım edin lütfen
Bende de vardı defalarca tartışmalar olsa da böyle bişey asla olmadı olamazda bu bir rahatsızlık ben erken atlattım fakat kolay atlatamayanları okuyorum buradan. Malesef evlilikte c*insel konularda problemler olabiliyor ama doktora ve sana inanmamak bu çok abartı olmuş. Resmen istemiyor bir an evvel kurtulursun inşallah böyle kötü biriyle evli kalmaktansa kurtulmak en iyisi.

Ayrıca katlanmaktan bahsetmişsin.. neye katlanacaksın ya? Adam seni çok çirkin bişeyle suçluyor farkındamısın?

Bilmiyorum böyle bi şeyi büyüklerin bilmesi beni çok utandırıyor eşimin buna inanmaması beni çok yıpratıyor iki elim kolum bağlı çok kötü bi his çok yıpratıcı bi his çok değişik bi acıymış bu
hanımefendi büyüklerin bilmesi utandırıyorsa
ki bence de yani, ne kadar saçma bunları başklarının bilmesi, konu olması

e ne diye k.validenizin evine gidiyorsunuz?
çalışan insansınız
size inanmayan kaç senelik sevgiliniz olan bir adam görücü usulü filan değil yani
e ittirsin gitsin evde nereye gidiyorsa yok o gitmiyorsa
her şehirde öğretmenevi var misafirhane var gerçekten yani 2 gün gidecek yer mi kalmadı?

insan şöyle bir durumda k.valide evinde mi düşünüp taşınacak kafasını toplayacak?
Hayır biz sormadan muayene sırasında söyledi başka doktora mı gitmeliyim acaba bilmiyorum gene onarandevu aldım
kaç sefer daha doktora gitmeyi planlıyorsunuz?
hani mesela doktor ne derse olacak?

evet bu zar dilatörle, pazartesi akşam 20.00 sularında yırtılmış, mı desin?

Bunun için doktora gitmeye utanmadınız mı? Çok çirkin bir muamele. Üstüne bir de kendinizi parçalıyorsunuz kanıtlamak için. Allah akıl fikir versin.
Ben destekliyorum. Vajinismuslu kadından da şüphelenen adamı alıp maaile gitsinler hastaneye, elaleme bi güzel kendine güldürüp gelsin.

Ayrıca elastik zar demıs doktor guya
Ama yırtıldı da demiş
Esnek zar öyle hunharca sokmadan nası yırtılacak
Siz vajinismusu yenmeye çalışan bı insan olarak zaten hunharca sokmuş olamazsınız
öyle olsa eşinizle yardımsızca zaten sevisiyor olurdunuz.

Haliyle konu şuraya kayıyor
kızlık zarınız gerçekten daha evvel ilişki Yaşadığınız için yok olmuş gıbıme geliyor ve siz bunu sevgilinize soyleyemediginiz için evlenince ilişkiden korkar hale geldiniz
Bana kalirsa bu ihtimal epey yüksek, ancak illa böyle oldu da diyemem yani.

Ayrıca boyle olsa bile bu bir ayıp mı hayir veya esimizi ilgilendirir mi

Yine hayır

Bundan dolayı boşanacak adam boşansın zaten, böyle Bi adam kayıp mı?
Yine hayır
Daha önceki ilişkisinden olsa 4senede eşiyle de olurdu bence..ya eşiyle olup olmadığının farkında değil,ya da o cihazı derin soktu..hiç mi bi acı hissetmemiş ki..kan falan?insan da hisseder ya..doktor yanılmış olamaz mı

Ayrıca elastik zar demıs doktor guya
Ama yırtıldı da demiş
Esnek zar öyle hunharca sokmadan nası yırtılacak
Siz vajinismusu yenmeye çalışan bı insan olarak zaten hunharca sokmuş olamazsınız
öyle olsa eşinizle yardımsızca zaten sevisiyor olurdunuz.

Haliyle konu şuraya kayıyor
kızlık zarınız gerçekten daha evvel ilişki Yaşadığınız için yok olmuş gıbıme geliyor ve siz bunu sevgilinize soyleyemediginiz için evlenince ilişkiden korkar hale geldiniz
Bana kalirsa bu ihtimal epey yüksek, ancak illa böyle oldu da diyemem yani.

Ayrıca boyle olsa bile bu bir ayıp mı hayir veya esimizi ilgilendirir mi

Yine hayır

Bundan dolayı boşanacak adam boşansın zaten, böyle Bi adam kayıp mı?
Yine hayır
Ya ne alaka ya illa ilişkimi olacak bende de cinsel işlev bozukluğu vardı geçti bitti doktor dedi hala açılman olmamış üstüne 1 ay sonra geldim istanbulda baktırdım düğününden sonra iki doktor kontrol etti az açılman olmuş yine kan gelemdi hiçte gekemdi görmedik yani o kanı sağolsun eşim benimle odaya bile girmedi rahat olayım diye terapi gördüm iyileştim ama yine kan man görmedim keşke görseydim yani önceden elbbete herkesin konuştuğu oluyur ama ilişki olmadı çok şükür konu sahibi sizin yerinizde olmak istemem ama o adamdan hayır gelmez yıllar sonra yüzünüze vurursa üzülmeyin yani anne babanıza danışın yani ayıp bir şey değil hastasiniz yani benim babam bile haberdardı eşim annem babam çünkü ailemizden ilk defa ben oldum Allah şifa versin üzülmeyin imkanınız varsa boşanin

Ben anlamıyorum doktor bana diyor ki elastik kızlık zarına sahipsin ama zarın bozulmuş diyor araştırıyorum esnek zarlar anca doğumda bozulur yazıyor
Azıcık bi kısmı yırtıldıysa ondan demiştir bozukdu diye çünkü tıbbi olarak bütünlük bozulmuş oluyor bence böyle

Ben destekliyorum. Vajinismuslu kadından da şüphelenen adamı alıp maaile gitsinler hastaneye, elaleme bi güzel kendine güldürüp gelsin.
Böyle davarlar nasıl eğitilir bilmiyorum ama doktorlar bunlarla uğraşmamalı.

eşim benimle odaya bile girmedi rahat olayım diye terapi gördüm iyileştim ama yine kan man görmedim keşke görseydim
Niye keşke görseydiniz? Eşiniz kan siftahı yapamadı diye üzülmeyin bence. Nedir yani altı üstü kan.

Allah eşime cenneti vaad etsin inşallah bir kere diline almamış bana yeter
Doktor vajinismus tedavisi sırasında kızlık zarının bozulacağını söylediğinde önemi yok demek yerine izin vermeyen biri için de cennet biraz fazla. Ödüllendirilmesi gereken bir şey yapmamış. Olması gereken sizi diline dolamaması zaten.

Daha önceki ilişkisinden olsa 4senede eşiyle de olurdu bence..ya eşiyle olup olmadığının farkında değil,ya da o cihazı derin soktu..hiç mi bi acı hissetmemiş ki..kan falan?insan da hisseder ya..doktor yanılmış olamaz mı
Hiç hissetmedim eşimle de ilişkim olmadı hemüz

Cihaz boyut sıralamasına göre 4 adet

Back
X