- Konu Sahibi neyapsambilmem
merhaba ben 9 aylık evliyim. ikimiz de öğretmeniz. evin giderlerini bu güne kadar ortak karşılamıştık. ta ki eşim yaptığım normal harcamalara aşırı tepki verene kadar. anneme hediye aldım bana kıyamet kopardı hakaretler etti bağırıp çağırdı. bu durum karşısında ben de çalışıyorum dedim. sonra barıştık, karışmayacağım maaşının bir kısmını istediğin gibi harca dedi. ama bir süre sonra yine aynı olaylar çıktı. yaptığım harcamalara bu denli karışınca ben artık maaşımı vermyeceğim dedim. bugüne kadar herşeyi ödedim ama artık bu duruma katlanamıyorum dedim. öyleyse seni boşayacağım dedi. ben boşanmak istemiyorum ama benimle maaşım için evli olduğunu düşünüyorum. yirmi gündür ayrıyız. beni evden gönderdi. parasını vermeyecekse biz evli kalamayız dedi. bu söz karşısında abim beni alıp götüreceğini söylediği halde bile eşim tamam gitmesin demedi. parasını verecekse kalsın dedi sadece. yirmi gündür de söylediğinden bir adım geri atmadı. hala eve gel ama herşey ortak olacaksa gel yoksa ayrılalım diyor. benim bu durumda nasıl davranmam lazım. lütfen yardımcı olabilir misiniz?