Arkadaslar merhaba,
Buradaki samimi ortama o kadar inaniyorum ki uye olup yazmaya ve sizden fikirlerinizi almaya karar verdim.
3 aylik evliyim.
Esimle evlilik oncesinde de onun ailesiyle ilgili sorunlarimiz vardi ben ona hicbir zaman yalan soylemedim ailesi hakkindaki dusuncelerimi soyledim direk. O ise bana hersey icin soz verdi.
Sorunumuz ailesinin hep para istemesi onunsa bunu normal karsilamasiydi ama evlebmedeb once her turlu benim istedigimin olacagi seklinde soz verdi yeminler etti.
Evleneli 3 ay oldu ve esimle yine ailesi yuzunden tartismalarimiz oldu ben bazen hakliyken o kafar fevri davraniyorum ki haksiz duruma dusurebiliyorum kendimi. Sadece bu konuda diil her tartismamizda.
Ve esim 2 gun once bana beni artik sevmedigini cok dusundugunu ayrilmak istedigini soyledi. O gune kadar da kendisi ailesinin memleketine gitmisti izninde 10 gune yakin birbirimizi gormemistik ve geleli de konusmuyorduk ayni evde iki yabanciydik. Ben tabii agladim. Aglarken de beni simdi agliyorsun ama gececek her iki kisiden biri bosaniyor diye avuttu...