Esim bosanmak istiyor..

Uzuldum gercekten insan kocasindan bunlari duymak aci birsey, genelde nasildi araniz anlasabiliyormuydunuz ne cok var aile yuzunden cikan sorunlar ama bukadr basitmi sevmedigini soylemek ayrilmak:KK51:zor bir durum hele seven icin ne zordur sesini cikarma bakalim neolcak off insanin lafinin tukendigin an iste allah lolaylik versin umarim gercekten oyle dgeildir

Olaylar soyle... Ben kendime kucuk bir ev almistim annemin de destegiyle. Esimde yaklasik 10 senedir ailesine maasinin hepsini gonderdigi icin hicbir seyi yoktu.

Dedik ki bu kucuk evde oturalim para biriktirip en azindan kira odemeyiz kendi dedi zaten ben evlenince gondermeyecegim sana soz veriyorum diye. Ama evlenince sen benim parama karisamazsin demeye basladi. Yani bastan boyle konussaydi sorun yoktu
O zaman benim sözümü dinlemedi deme de verdiği sözü tutmadı de sadece, o zaman boşanacaksın kurtulacaksın

oh ne ala memleket tamam haksız olabilrisin belki ama ınsanlar ayrılmak için evlenmio bu kadar çabuk pes etmekte nedir ?

ben olsam boşanmam gitsin ne hali varsa görsün açsın davayı sürünsün boşanamayınca daha iyi oluyo hem biraz zamana ihtiyacınız var gibi ailesini mutlu etmek istemiyorsan boşanma tamam ayrı kalın gitsin nereye gidecekse ama boşanmayacam de
kuzenim de senin durumuna düştü ailesinin dolduruşuna geldi eşi boşanalım istemiyorum dedi kaç kere dedim boşanma diye ama dinlemedi boşandı ve eşi 2 ay sonra başka biriyle nişanlandı olan benim kuzenime oldu ve boşandığına pişman oldu

35 yasindayiz ikimiz de beni cok iyi ikna etti evlenmeye ama her soyledigi yalanmis :KK43: ailesi beni zaten istemiyor tavirlarindan belli

Anliyorum 30 ve ustunde tanisip evlenincede boyle sorunlar oluyor iste, flort doneminiz uzunmuydu daha cok mantik evliligimi yaptiniz bilmiyorum ama insanlar is gunc sahibi olup soyle 3-5 sene kendi basina maasini alip takilinca birisini hayatina girip bazi seylerin kontrolunu kismende olsa sahiplenmesini kabullenemiyor. Bunu asmanin tek yolu ise karsilikli sevgi duymak cunku sevince bazi seyler insanlarin gozune cok batmiyor ama sevgi yoksa ve sirf yas geldi diye mantik evliligi yapilmissa o zaman bu adaptasyin sureci cok sancili gecebiliyor.
Yanlis anlamayin bende 30 umda evlendim ama esimi 4 yildir taniyordum sizin durumunuzda olan bir arkadasim vardi 36 yasinda evlendi esiyle 6 ayda tanisti hoslandilar mantikli bulup evlendiler cocuk istiyorlardi cunku ama iste evlenip ayni evin ayni hayatin icine girince bircok sey sorun oldu .
Kocanizin asil bosanmak istemesinin altindaki sebebi ogrenmelisiniz ve ona gore davranmalisiniz evi falan terk etmek sizin gibi olgun insanlara yakismaz bence oturun sakince konusun ben bu yastaki kisilere oyunu kusmeyi blofu falan cidden yakistiramiyorum. Sevgi saygi varsa evlilik surer en azindan karsilikli birseyleri yurutmek icin insanlarin icinde bir caba sarfetme istegi ve motivasyon olur ama sevgi saygi yoksa iste o evlilik bir yuke mecburiyete pismanliga donusebilir.
Konusun derim.

Senin adına gerçekten üzüldüm canım; ama asla bu lafın altında kalma hemen gidip boşanma davası aç ve kağıtları eline ver.. Bakalım o zaman ne halt edecek sevgili kocan. Öyle ana dolduruşuyla olmaz bu işler. Zaten bu lafı söyledikten sonra sen ayrılmayalım dersen, bugun ayrılmasa bile ayrılıcam boşanıcam diye diye seni ele geçirecek, hayatın boyunca mutsuz edecek..

Arkadaslar merhaba,

Buradaki samimi ortama o kadar inaniyorum ki uye olup yazmaya ve sizden fikirlerinizi almaya karar verdim.

3 aylik evliyim.

Esimle evlilik oncesinde de onun ailesiyle ilgili sorunlarimiz vardi ben ona hicbir zaman yalan soylemedim ailesi hakkindaki dusuncelerimi soyledim direk. O ise bana hersey icin soz verdi.
Sorunumuz ailesinin hep para istemesi onunsa bunu normal karsilamasiydi ama evlebmedeb once her turlu benim istedigimin olacagi seklinde soz verdi yeminler etti.

Evleneli 3 ay oldu ve esimle yine ailesi yuzunden tartismalarimiz oldu ben bazen hakliyken o kafar fevri davraniyorum ki haksiz duruma dusurebiliyorum kendimi. Sadece bu konuda diil her tartismamizda.

Ve esim 2 gun once bana beni artik sevmedigini cok dusundugunu ayrilmak istedigini soyledi. O gune kadar da kendisi ailesinin memleketine gitmisti izninde 10 gune yakin birbirimizi gormemistik ve geleli de konusmuyorduk ayni evde iki yabanciydik. Ben tabii agladim. Aglarken de beni simdi agliyorsun ama gececek her iki kisiden biri bosaniyor diye avuttu...
vay be bu kadar kolaymış yani öyle mi?
neden evlenmiş o halde sizinle
ailesi tarafından da doldurulmuş besbelli

sizi istemeyenı sız de ıstemeyın ve de boyle bır ınsan için aslaa üzülmeyın

Bize para yedirttirmeyecek bu gelin belli sen bu kızı boşa oğlucum diye tembihlemişler eşini belli ki. Kullandırtma kendini.
He evliliklerin ilk zamanları olur tartışmalar takışmalar. Alttan almak ya da inada bindirmek sana kalmış.

Üç aylık evlilik için boşanma kararı çok erken gerçekten. Çocuk oyuncağı değil sonuçta, en ufak sorunda hadi boşanalım nedir yani. Bunun dışında eşinin, ailesine para yardımı yapmasına neden bu kadar takıldınız? Eğer eşinin kazancı iyiyse, kendi evini ihmal etmiyorsa ailesine maddi olarak yardımda bulunmasının ne gibi sakıncası var da rahatsız oldunuz?

sözünü ikiletme bile

hemen işleme koysun mahkemeyede ailesi yüzünden evine koca olmak yerine ailesinin sözünden çıkmayan adamı bende istemiyorum de hakime,

35 yasindayiz ikimiz de beni cok iyi ikna etti evlenmeye ama her soyledigi yalanmis :KK43: ailesi beni zaten istemiyor tavirlarindan belli

bölf yapıyor sana seni sinidrmeye çalışıyor , psikoljik baskı yapıyor ,
hiç itiraz etme helede çocuk yoksa böylesi adamın hiç kahrını çekme ,

Arkadaslar merhaba,

Buradaki samimi ortama o kadar inaniyorum ki uye olup yazmaya ve sizden fikirlerinizi almaya karar verdim.

3 aylik evliyim.

Esimle evlilik oncesinde de onun ailesiyle ilgili sorunlarimiz vardi ben ona hicbir zaman yalan soylemedim ailesi hakkindaki dusuncelerimi soyledim direk. O ise bana hersey icin soz verdi.
Sorunumuz ailesinin hep para istemesi onunsa bunu normal karsilamasiydi ama evlebmedeb once her turlu benim istedigimin olacagi seklinde soz verdi yeminler etti.

Evleneli 3 ay oldu ve esimle yine ailesi yuzunden tartismalarimiz oldu ben bazen hakliyken o kafar fevri davraniyorum ki haksiz duruma dusurebiliyorum kendimi. Sadece bu konuda diil her tartismamizda.

Ve esim 2 gun once bana beni artik sevmedigini cok dusundugunu ayrilmak istedigini soyledi. O gune kadar da kendisi ailesinin memleketine gitmisti izninde 10 gune yakin birbirimizi gormemistik ve geleli de konusmuyorduk ayni evde iki yabanciydik. Ben tabii agladim. Aglarken de beni simdi agliyorsun ama gececek her iki kisiden biri bosaniyor diye avuttu...

Eşinin seni avutma cümlesini okurken böyle oldum yeminle :KK57:

Ayrilma boşanma lafları havada ucusur ilk yıllar ama seni sevmiyorum ne demek!

Bukadar erken mi?? Gittiği yerde ailesi mi girdi aklına acaba? vazgeçmiş artık yapcak bişey yok madem emin deıilmis nie hayatına girmiş nie evlenmiş zırto

Evliliğimin ilk ayında ailesi sebepli tartışmamızda eşim boşanalım madem dedi, kanım donmuştu.Henüz 1 ay bile değildi evlilik, nasıl pılımı pırtımı toplayıp dönerdim babamın evine? Evlenmiş boşanmış mı sayılacaktım şimdi ben? Ben kötü bir şey yapmamıştım ki... lerden tutundan aklımdan bin türlü şey geçti kısa zaman zarfında.Acısını hala unutmam.Haaa düzeldi tabi aramız eşim bana sevmediğini, istemediğini asla dile getirmedi.Ben de hiç bir zaman olmaaaz boşanamayız modunda değildim.Boşanmak mı? Hay hay sana kolaysa bana daha kolay.Sular bir şekilde duruldu, gerçekten üzülmüştüm ama sonra eşten dosttan muhabbetler arasında sanırım hemen hemen her evlilikte ya da çoğunluğunda ilk aylar özellikle olmak üzere boşanma tartışmaları yaşanıyormuş, ilk değilmişim yani maalesef sonda olmayacağım anladığım kadarıyla.

Yani bilemiyorum ailesi benimle gorusmuyor zaten ve ben kesinlikle yuzlerine karsi en ufak saygisizlik da bulunmadim. Sadece evlenince para vermemesini ikimiz icin biriktirmemizi soyledim esime o da kabul etti zaten.

Bir de memleketine gidip dondugunde bu karari aldi :KK43:

Doldurusa geliyor eşiniz :(
Yanlız gondermeseniz

Evliliğimin ilk ayında ailesi sebepli tartışmamızda eşim boşanalım madem dedi, kanım donmuştu.Henüz 1 ay bile değildi evlilik, nasıl pılımı pırtımı toplayıp dönerdim babamın evine? Evlenmiş boşanmış mı sayılacaktım şimdi ben? Ben kötü bir şey yapmamıştım ki... lerden tutundan aklımdan bin türlü şey geçti kısa zaman zarfında.Acısını hala unutmam.Haaa düzeldi tabi aramız eşim bana sevmediğini, istemediğini asla dile getirmedi.Ben de hiç bir zaman olmaaaz boşanamayız modunda değildim.Boşanmak mı? Hay hay sana kolaysa bana daha kolay.Sular bir şekilde duruldu, gerçekten üzülmüştüm ama sonra eşten dosttan muhabbetler arasında sanırım hemen hemen her evlilikte ya da çoğunluğunda ilk aylar özellikle olmak üzere boşanma tartışmaları yaşanıyormuş, ilk değilmişim yani maalesef sonda olmayacağım anladığım kadarıyla.

Valla ben 15 senelik evliyimşiddetli kavga edince bosanalim dedigim olur hala :KK12:

Yani bilemiyorum ailesi benimle gorusmuyor zaten ve ben kesinlikle yuzlerine karsi en ufak saygisizlik da bulunmadim. Sadece evlenince para vermemesini ikimiz icin biriktirmemizi soyledim esime o da kabul etti zaten.

Bir de memleketine gidip dondugunde bu karari aldi :KK43:
muhtemel ailesi doldurdu para kesilmesin diye. sakın yalvarma ağlama. ailesine rahat para vermek için çeneni kapaman için blöf yapıyor olabilir. ayrıca ondan boşanırken tazminat isteyeceğini de söyle. etrafımda kocasını tazminata mahkum ettiren yeni evliyken ayrılan tanıdıklarım var. belki tutuşur.

Back
X