Esim bosanmak istiyor..

Tatlım saçmalama. Aglayacaksin tabii ki. ne ümitler ile kurdun sen bu evliliği. Sakın sakın agladim güçsüzlük gösterdim deme. Zaten aksi olamaz. Utanma göz yaşlarından. O utansın. Sen seviyorsun o sevmiyor. Göz yaşlarını dürüst ve açık olduğun için akitiyorsun. Sen samimi ve iyi niyetle ile evlendin. Kendi duyguların asil olan duygular.

O işten pazarlıkli ve yalanci olduğu için sen niye utanıyorsun. Bağıra bağıra ağla yanında hiç ama hiç umursama. Senin hakkında ne düşünmüş be hissetmis. Musallat olmak istersen de olursun. İstediğini düşüşün yapsın konuşsun. Sallama

Iste ben aglayinca yuzme oyle nefret dolu bakti ki su an kelimelere sigdiramam boyle iyyy sus gibisinden bakislar..

Sahit dedigimiz sey takdiri kanittir kesin degildir. Ki anne babanin sahitliginin tarafli olacagini hakim degil herkes bilir. Size oncelikli sorun su an yasadiginiz ev size mi ait , evlilik oncesinde siz mi satin almistiniz?
Bence esiniz blof yapiyor ki bence bunu blofte olsa gercekte olsa yemeyin sizin esinizden ne koy olur ne kasaba .vakit kaybetmeden bir avukata gidin durumunuzu anlatin .davayi bence siz acin evlilik birliginin temelden sarsilmasi manevi cokuntu , tramva gibi nedenlerle mesajlar filan varsa saklayin .dedigim gibi once bi avukata gidin o sizi yonlendirir.
Kocaniz gibi afedersiniz adam olamamis oglan cocuklar sevgiden gozyasindan anlamaz , cebinden 5 kurusu eksilsin dunyayi yikarlar.yani tazminatizi filan herseyi alin su an buna hakkiniz var gibi gorunuyor ama hakimin takdiri tabiki.
su an sizin yerinizde kim olsa kendini kotu hissederdi esinizi sevmeseniz bile bu cumleler sizi yaralardi o yuzden uzulun , aglayin cok cok normal ama sizin bu adama dur deme vaktiniz coktan gecmis bile.bosanma muhabbetini sizin acmaniz gerekirdi

O davayı acsın kabul et ve madı manevı tazmınat davası ac gururunu ypratyor bosver bu adamdan yol olmaz dedıkı 3 ay ıcınde sevgı mı bıtermıs sennkı hevesmıs sevgı deıl dıe ayrıl kabul et sen acma ama o acsın madı manevı tazmunat davası acarsn sonra

Onceki sayfalarda bi arkadasta yazmis o paragrafin tamamini soyleyemeyecekseniz bile en azindan gucunuzu toplayon ve sen hala burdamisin deyin. 35 yaindayim diyorsunuz bu kadar bu adama iki cift laf edemeyecek kadar bagimli olmaniz normal degil.ama esiniz sizi iyi cozmus alttan alttan mesajida veriyor sakin tazminat isteme benden felan gibi. Yemeyin bu numaralari lutfen ya

Ev sizinse öncelikle evden s..tr edin.
Herif seni sevmiyorum diyor niye üzülüyorsunuz ki?
3 ayda arkadaştan bıkılmaz herif eşinden bıkıyor.
Yeni evli insanlar 10 gün mecburi bir şey yoksa neden ayrı kalır?
Ben ondan önce davranır boşanma davası açardım.
Donuna kadar da alırdım alabiliyorsam.
Aldığım parayı da bir hayır kurumuna bağışlardım.
Allahım bu herifler neden sizin gibi naif kadınalrı bulunca kuduruyor dötleri kalkıyor??

Dava da kadın bosatmamkta dıretsede 5 yıl sona otomatık dava duser ve hakım bosar

Iste ben aglayinca yuzme oyle nefret dolu bakti ki su an kelimelere sigdiramam boyle iyyy sus gibisinden bakislar..

Ben bu adama çok pis bilendim. Ailesi sebebiyle senden boşanmak istiyor. Lütfen lütfen bu paragöz insanlarda 1 kuruş hakkını bırakma. Diğer yandan bu adam 10 gün niye gitti ailesinin yanında kaldı? Sebebi neydi

Ailesinin yanına gidip geldiyse normaldir
Bir akrabamın kocası da aynı şekilde sizin gibi sıkıntısı vardı. Bir bayram gitti geldi tek başına
O aşık olan seven adam gitti ben boşanmak istiyorum diye tutturdu
Neden olduğunu sormanız en büyük hakkınız, öğrenin içindekileri. Bunun için mi evlendi ? Hemen vazgeçmek için mi?
Ağlamayın onun yanında

ALLAH BOYLE EVLI COCUKLARININ HALA O EVE MENSUP GIBI YARDIM ETMESINI BEKLEYEN YANLARINDA OLMASINI BEKLEYEN AILELERI ISLAH ETSIN EVET DESTEK BEKLEYEBILIR AMA COCUKLARININ DESTEGE IHTIYACI YOKSA YADA KENDILERININ GERCEKTEN IHTIYACI VARSA VE BUDA GONUL ISIYLE OLUR VEEE EN ONEMLISI GERCEKTEN EVLADINI DUSUNEN HIC BIR ANNE KENDI CIKARLARI ICIN HICBIR ZAMAN EVLADININ YUVASININ BOZULMASINI ISTEMEZ

ANNE GEREKIRSE OGLUM YANIMDA BENIMLE OLMASIN AMAA YUVASINDA HUZURU MUTLULUGU OLSUN DER OLMASI GEREKENDE BUDUR AMA BU OLGUNLUKTA OLMAYAN ANNELER ICININ BI TARAFINDA EKSIKLIK HISSEDEN GELINIYLE OGLUNUN ARASINI ACINCA BOYLE BIR YANLISLA BAK OGLUMA NASIL SOZUM GECIYOR DIYE KENDINI TATMIN EDEN EKSIK KENDINE GUVENI OLMAYAN BIREYLER

EMINIM BU TUR KARAKTER EKSIKLIGI OLAN INSANLARLADA HAYAT COK ZORDUR

Ailesinin yanına gidip geldiyse normaldir
Bir akrabamın kocası da aynı şekilde sizin gibi sıkıntısı vardı. Bir bayram gitti geldi tek başına
O aşık olan seven adam gitti ben boşanmak istiyorum diye tutturdu
Neden olduğunu sormanız en büyük hakkınız, öğrenin içindekileri. Bunun için mi evlendi ? Hemen vazgeçmek için mi?
Ağlamayın onun yanında

Sordum. Su an verdigi bir karar diilmis yani o gunlerde bir zamandir dusunuyormus ve karar vermis. Biz uymuyormusuz. Bana agladigima aciyip evli kalirsa zamanimiz yanarmis yine ayrilirmisiz. Ve defalarca soyle sevmiyorum artik sevgi eskide kaldi seni istemiyorum dedi defalarca.

EMINIM BU TUR KARAKTER EKSIKLIGI OLAN INSANLARLADA HAYAT COK ZORDUR

Aslinda evlilik oncesi ben ailenin durumunu fark ettim bu yuzden ayrilmayi dusundum ama kendisi baba oyle sozler verdi oyle yeminler etti ki hatta benim telefonuma ses kaydi doldurdu bunu dolduruuorum o kadar eminim cunku diye.

Ben bu adama çok pis bilendim. Ailesi sebebiyle senden boşanmak istiyor. Lütfen lütfen bu paragöz insanlarda 1 kuruş hakkını bırakma. Diğer yandan bu adam 10 gün niye gitti ailesinin yanında kaldı? Sebebi neydi

Iste evlendigimizden beri ailesini gormemis ve soyle gitti, ben bu aksam gidiyorum dedi cikti gitti yani bana onceden soyleme gibi bir durum yok yine de birsey demedim ama gittigi andan itibaren ne arama ne mesaj.. Dondugunde de konusmuyordu ve sonra bu konusmayi yaptij

Ev sizinse öncelikle evden s..tr edin.
Herif seni sevmiyorum diyor niye üzülüyorsunuz ki?
3 ayda arkadaştan bıkılmaz herif eşinden bıkıyor.
Yeni evli insanlar 10 gün mecburi bir şey yoksa neden ayrı kalır?
Ben ondan önce davranır boşanma davası açardım.
Donuna kadar da alırdım alabiliyorsam.
Aldığım parayı da bir hayır kurumuna bağışlardım.
Allahım bu herifler neden sizin gibi naif kadınalrı bulunca kuduruyor dötleri kalkıyor??
Aynen eger birseyler alirsam ben de ihtiyaci olanlara vermeye dusunuyorum. Ama iste ben de onlarla ugrasacak guc yok yani psikolojik anlamda ben cok hassas bir insanim maalesef hemen kirilir aglarim :(

Onceki sayfalarda bi arkadasta yazmis o paragrafin tamamini soyleyemeyecekseniz bile en azindan gucunuzu toplayon ve sen hala burdamisin deyin. 35 yaindayim diyorsunuz bu kadar bu adama iki cift laf edemeyecek kadar bagimli olmaniz normal degil.ama esiniz sizi iyi cozmus alttan alttan mesajida veriyor sakin tazminat isteme benden felan gibi. Yemeyin bu numaralari lutfen ya

Belki de ona kadar birini sevmedigin hayatima birini almadigim icindir :(

Bir de annem de cok kibar hqssastir benim ya da annemin karsisina gecip birsey diyemeyeceginizi biliyor :( babam vefat etti yani bir tek ona inandim ve sigindim su hayatta, manevi olarak.

Döndünüz mü evinize?

Sahit dedigimiz sey takdiri kanittir kesin degildir. Ki anne babanin sahitliginin tarafli olacagini hakim degil herkes bilir. Size oncelikli sorun su an yasadiginiz ev size mi ait , evlilik oncesinde siz mi satin almistiniz?
Bence esiniz blof yapiyor ki bence bunu blofte olsa gercekte olsa yemeyin sizin esinizden ne koy olur ne kasaba .vakit kaybetmeden bir avukata gidin durumunuzu anlatin .davayi bence siz acin evlilik birliginin temelden sarsilmasi manevi cokuntu , tramva gibi nedenlerle mesajlar filan varsa saklayin .dedigim gibi once bi avukata gidin o sizi yonlendirir.
Kocaniz gibi afedersiniz adam olamamis oglan cocuklar sevgiden gozyasindan anlamaz , cebinden 5 kurusu eksilsin dunyayi yikarlar.yani tazminatizi filan herseyi alin su an buna hakkiniz var gibi gorunuyor ama hakimin takdiri tabiki.
su an sizin yerinizde kim olsa kendini kotu hissederdi esinizi sevmeseniz bile bu cumleler sizi yaralardi o yuzden uzulun , aglayin cok cok normal ama sizin bu adama dur deme vaktiniz coktan gecmis bile.bosanma muhabbetini sizin acmaniz gerekirdi

Ev bana ait evlilik oncesi 2 sene once kadar almistik. Yani ilk basta burda otururuz kira odemeyiz sonra kendimiE gore daha genis bir eve gireri diye dusunmustuk ama kendisi o konudan da vazgecti sonra..

Taki konusunu sormadi bile kendisi oyle seyleri hic konusmadik. Tazminat felan isteyemem gibi geliyor ayrixa kendisi soyle dedi sen zaten cok guclu bir bayansin kazanxin sa iyi aenin benim patama ohtiuacin yok ki
Bu laftan sonra asıl ne alabiliyorsanız almaya bakın. Ailesine para verme mevzusundan ötürü ve onların dolduruşuyla adam sizi boşamak istiyor ve yol yapıyor benim parama ihtiyacın yok diye. Tazminat ve nafakanızı kesinlikle alın. İhtiyacınız yoksa kendinize harcamayın ama onlara kalmasın. Gider çocuk esirgeme kurumuna falan biyere bağışlarsınız. Ettikleri yanlarına kalmasın kesinlikle.
Yerinde olsam hakime de bizim aramızda evlilik birliğini kuramama gibi bir mevzu yok. Bu yaşına gelmiş ve birey olamamış anasının dolduruşuna gelen bir kişi var karşımda ben böyle biriyle evlilik sürdürmek istemiyorum ve bana verdiği maddi manevi zararın tazmin edilmesini istiyorum derdim.

Back
X