Esim bosanmak istiyor..

Bakin boyle bir adam sevilmez sevgi degilde hissetiginiz baska biseyi sevgi saniyosunuz tabi bu benim cikarimim esiniz olmadan bi kac ay gecirseniz sizdw farkina varacaksiniz aslinda kendinizin. Eve gidince deyin lutfen ne zaman ayriliuorsin evden diye. hic bisey gurunuzun onune gecmemeli, insan baska ne icin yasar ki?

Bu laftan sonra asıl ne alabiliyorsanız almaya bakın. Ailesine para verme mevzusundan ötürü ve onların dolduruşuyla adam sizi boşamak istiyor ve yol yapıyor benim parama ihtiyacın yok diye. Tazminat ve nafakanızı kesinlikle alın. İhtiyacınız yoksa kendinize harcamayın ama onlara kalmasın. Gider çocuk esirgeme kurumuna falan biyere bağışlarsınız. Ettikleri yanlarına kalmasın kesinlikle.
Yerinde olsam hakime de bizim aramızda evlilik birliğini kuramama gibi bir mevzu yok. Bu yaşına gelmiş ve birey olamamış anasının dolduruşuna gelen bir kişi var karşımda ben böyle biriyle evlilik sürdürmek istemiyorum ve bana verdiği maddi manevi zararın tazmin edilmesini istiyorum derdim.

bu sozleri hic soyleyemeyecekmisim gibi ama belki mahkeme gunune kadar guclenirim

Bakin boyle bir adam sevilmez sevgi degilde hissetiginiz baska biseyi sevgi saniyosunuz tabi bu benim cikarimim esiniz olmadan bi kac ay gecirseniz sizdw farkina varacaksiniz aslinda kendinizin. Eve gidince deyin lutfen ne zaman ayriliuorsin evden diye. hic bisey gurunuzun onune gecmemeli, insan baska ne icin yasar ki?

Yok zaten aslinda ben gururumdan eve gitmemeyi dusundum onu gormemek icin yani oyle seyler soyleyemeyecegimi ve konusamayacagimi bildigim icin :(

Yarin donecegim seyahetteb
Allah ferahlık versin kalbinize hakkınızda hayırlısı olsun , kırılmakta incinmekte çok haklısınız. Konuşma yapacağınız zaman güçlü görünün lütfen, kaybeden o siz değilsiniz, evet hayallerinizi umutlarınızı çaldı ama en azından çocuk yokken gerçek yüzünü göstermiş oldu.

Yani bilemiyorum ailesi benimle gorusmuyor zaten ve ben kesinlikle yuzlerine karsi en ufak saygisizlik da bulunmadim. Sadece evlenince para vermemesini ikimiz icin biriktirmemizi soyledim esime o da kabul etti zaten.

Bir de memleketine gidip dondugunde bu karari aldi :KK43:
sen ona cok haklisin bosanalim de. karekterin oturmamis her ailene git gel yaptiktan sonra bosanmaya kalkirsan seninle zaten ömür geciremem de. daha kendi fikirlerin bile yok baskalarin agzindan konusuyorsun. kapiyi göster istiastiklere göre erkekler gidiyormus evden de ciksin gitsin

Sordum. Su an verdigi bir karar diilmis yani o gunlerde bir zamandir dusunuyormus ve karar vermis. Biz uymuyormusuz. Bana agladigima aciyip evli kalirsa zamanimiz yanarmis yine ayrilirmisiz. Ve defalarca soyle sevmiyorum artik sevgi eskide kaldi seni istemiyorum dedi defalarca.
Daha 3 ay olmus evleneli.evlendiginin ertesi gunumu almis bu kararida yeni bisey degilmis beyfendinin bosanma dusuncesi.
sanki blof yapiyor gibi seni korkutarak herseyi kabullendirecek.
aslinda napcan varya bosanmak mi istiyo koycan kapinin onune hadi git ac bosanma davani de sende ustune maddi manevi nafaka ne varsa ac.zaten dugunde takilan altinlar senin.insallah elindedir eger oyleyse git bi bankaya felan koy.
sonrada gorsun bakalim.
Evlen 3 ay sonra birbirimize uygun degilmisiz de.
zaten adam bosanmak istiyor kaybedecek hicbisey yok.
sen daha saglam dur.

O evdeydi en son ben biraktigimd ben sabahinda is seyaheti icin sehir disina ciktim dondugumde orda olur mu bilemem benim de donesim hic yok direk annemin evine gitmek istiyorum
annenin evine gideceksen de o ana kuzusunu evden at öyle git. Hem boşanalım diyecek hem senin evinde oturmaya devam etmesin paşam.

Allah ferahlık versin kalbinize hakkınızda hayırlısı olsun , kırılmakta incinmekte çok haklısınız. Konuşma yapacağınız zaman güçlü görünün lütfen, kaybeden o siz değilsiniz, evet hayallerinizi umutlarınızı çaldı ama en azından çocuk yokken gerçek yüzünü göstermiş oldu.

Cok saol amin insallah Allah herkese hayirlisini versin arkadasim. Su an kendimi oyle agir oyle mutsuz hissediyorum ki umarim tez zamanda ferahlarim

Ne kadar da kolay bir kaçış yöntemi bulmuş eşiniz. Kendini düzeltmek, yuvayı kurtarmak yerine yaptığına bak ya!

Ne kadar da kolay bir kaçış yöntemi bulmuş eşiniz. Kendini düzeltmek, yuvayı kurtarmak yerine yaptığına bak ya!

Onu soyledim gel duzeltneye calisalim dedim, ben duzeltmek istemiyorum bizim hicbir sey duzelmez kokten cok farkli insanlariz, ayrica seni artik sevmiyorum ve istemiyorum dedi

Onu soyledim gel duzeltneye calisalim dedim, ben duzeltmek istemiyorum bizim hicbir sey duzelmez kokten cok farkli insanlariz, ayrica seni artik sevmiyorum ve istemiyorum dedi
3 ayda sevgi mi bitermiş yahu. Neyse umarım hakkınızda hayırlısı olur, nasıl Mutlu olacaksanız öyle olsun

Yok zaten aslinda ben gururumdan eve gitmemeyi dusundum onu gormemek icin yani oyle seyler soyleyemeyecegimi ve konusamayacagimi bildigim icin :KK43:
Yeterince canınız yanmamış ozaman. Daha fazlasına gerek yok canınızın yanması için. En gururlu en masum en sakin insanın içinde bile bi cazgır vardır. İçiniz cız ettiğinde o cadı çıkıp herkesin ağzının payını veriverir ve herkes şaşırıp kalır bu insan böylemiydi diye. Sizin de tam içinizdeki kötüyü uyandırma vaktiniz gelmiş te geçiyor bile Gururu falan bi köşeye bırakın adam direk sizi sindirmiş bir de para falan vermemek ve hazır evde oturmak için yol yapıyor bunları görün ve ağzının payını verin

bunu diyen adamın peşinden gitmeyin. aha kapı orda deyin çıksın gitsin evden.

Barismak mi.. Bana seni sevmiyorum istemiyorum diyen bir adamla barismayi dusunmuyorum ki 35 yasindayim yani 20 li yaslarda olsam sonra ozur dilese toyluguna vereyim. Ama tabii ki bu islerde yine de buyuk konusmamak lazim.
Ben de olsam ben de aynen böyle düşünürdüm.
Ama ben eşinizin yan çizeğini düşündüm sizin değil blöf yapıyor gibi geldi bana.
Her ne karar verirseniz verin umarım mutlu olursunuz.

Ayni seyi soyledim cocuk oyuncagi mi flort diil bu ya da soz nisan evlilik dedim.. Bana duygu somurusu laflari etme dedi sustum..
Böyle şeyleri bende yaşadım. Ilk aylarda başladı Boşanma lafları . 3 ayda olmasada boşandım . Hiç boşuna zaman kaybetme . Eşin kişiliksiz . Ondan hiç birşey olmaz. En kısa yoldan Kurtul derim .

Böyle şeyleri bende yaşadım. Ilk aylarda başladı Boşanma lafları . 3 ayda olmasada boşandım . Hiç boşuna zaman kaybetme . Eşin kişiliksiz . Ondan hiç birşey olmaz. En kısa yoldan Kurtul derim .

Cok gecmis olsun. Ben de bir kere bu laflar agza alindi mi duzelecegine inanmiyorum ben bu kadar kirildiktan sonra vazgecse ne olur ki ben ona bir daha guvenemem ki.

Ben de olsam ben de aynen böyle düşünürdüm.
Ama ben eşinizin yan çizeğini düşündüm sizin değil blöf yapıyor gibi geldi bana.
Her ne karar verirseniz verin umarım mutlu olursunuz.

Umarim herkes mutlu olur. Ben onun kararliligini gordum cunku bugune kadsr hic agzina almamisti

Back
X