peki ailesine gittiğinden eminmisin? baska biyere gitmiş olabilir mi seni ozaman da aramamış .telefonunu ortada bırakmıyor dedikten sonra aklıma takıldı.eğer emin değilsen akrabalardan bi araştır derim.
Bilemiyorum ki bana oyle dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki ailesine gittiğinden eminmisin? baska biyere gitmiş olabilir mi seni ozaman da aramamış .telefonunu ortada bırakmıyor dedikten sonra aklıma takıldı.eğer emin değilsen akrabalardan bi araştır derim.
Ya sena bırak şu ezik ezik konuşmaları allah aşkına bi silkelen kendine gel
Sen böyle onu diyemem bunu diyemem çok hassasım edebiyatları ile bir yere varamazsınız
Dimdik geç karşısına vur tekmeyi
Kendini paşa dölü vazgeçilmez sanmasın ezdirmeme kendini gitsin açsın davasını
peki son durum ne?
hala aynı evde misiniz?
kim adım atacak?
Konu sahibi şehir dışında. Sanırım yarın dönecek eve.
Öyle değil böyle pıstırılır diyeceksin ,avukata gittim,boşanma işlemlerini başlatalım, diyeceksin,gitmesi içinde gün vereceksin bak nasıl pısıyor!
Nedense bana sana gözdağı veriyor gibi geldi,yani yersen!sanmıyorum ama göreceğiz bakalım!Bakalim belki dondugumde gitmis olur
Bakalim belki dondugumde gitmis olur
Nereye gidecek? Ailesi sanırım başka şehirde. Öyle ha deyince kalacak yer nasıl bulacak onu merak ettim. Öyle kolay gidemez bir yere. Senden süre ister. Sen de kabul edip izin verirsen evde kalmasına telefonunu falan incele. Kimlerle görüşüyoruz kimlerle mesajlasiyor. Gece bakarsın.
Soyledigi bir gunde aldigi bir karar degilmis cok dusunmusBu kadar çabukmu bitmiş sevgisi neden senin günahına girmiş ozaman hakkınızda hayırlısı olsun
Nedense bana sana gözdağı veriyor gibi geldi,yani yersen!sanmıyorum ama göreceğiz bakalım!
Ne kadar süredir evlisiniz,o lafla olsa 10 kez boşanmıştık eşimle..lafa bakma sen!Ilk defa boyle birsey yapiyor ayrilik lafini ilk defa agzina aliyor ondan gidecegini hissediyorum nedense, hatta ben nisanliyken ailesi yuzunden ayrilmak istedigimde bana kizmisti ikna etmisti ne kolay ayrilik lafini agzina aliyorsun biz cok mutlu olucaz felan filan diye..
Ne kadar süredir evlisiniz,o lafla olsa 10 kez boşanmıştık eşimle..lafa bakma sen!
Ne kadar süredir evlisiniz,o lafla olsa 10 kez boşanmıştık eşimle..lafa bakma sen!
cnm bu işte inan bana bir fesatlık var!gittiğinde neyle karşılaşacaksın? asıl o zaman anlarız tam olarak!3 ay oldu. Ama hic anlayamadim inan evliligi. Zaten 2 kere ailesinin yanina gitti.
cnm bu işte inan bana bir fesatlık var!gittiğinde neyle karşılaşacaksın? asıl o zaman anlarız tam olarak!
Biliyorum ben de kendime aglarken bile dedim ne yapiuorsun kendine gel ama o an bir acizlestim cesitli duygulari yasadim, kirildim, uzuldum, icim parcalandi bir yandan ona kizdim
Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun bende aynı durumdayımArkadaslar merhaba,
Buradaki samimi ortama o kadar inaniyorum ki uye olup yazmaya ve sizden fikirlerinizi almaya karar verdim.
3 aylik evliyim.
Esimle evlilik oncesinde de onun ailesiyle ilgili sorunlarimiz vardi ben ona hicbir zaman yalan soylemedim ailesi hakkindaki dusuncelerimi soyledim direk. O ise bana hersey icin soz verdi.
Sorunumuz ailesinin hep para istemesi onunsa bunu normal karsilamasiydi ama evlebmedeb once her turlu benim istedigimin olacagi seklinde soz verdi yeminler etti.
Evleneli 3 ay oldu ve esimle yine ailesi yuzunden tartismalarimiz oldu ben bazen hakliyken o kafar fevri davraniyorum ki haksiz duruma dusurebiliyorum kendimi. Sadece bu konuda diil her tartismamizda.
Ve esim 2 gun once bana beni artik sevmedigini cok dusundugunu ayrilmak istedigini soyledi. O gune kadar da kendisi ailesinin memleketine gitmisti izninde 10 gune yakin birbirimizi gormemistik ve geleli de konusmuyorduk ayni evde iki yabanciydik. Ben tabii agladim. Aglarken de beni simdi agliyorsun ama gececek her iki kisiden biri bosaniyor diye avuttu...