Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim aklıma gelen şey ailesinin de çok beğendiği tam onlara göre yeni bir gelin adayı bulmuş olması...
ya da düğündeki altınları alıp üstüne yatmaları..
gibi çok iğrenç sebepler...
Ona başka ihtimaller çıkmış gibi her gün yeni birileri çıkıyor senin de çıkar derken bence başka ve ailesinin istediği biri eğer öyle ise zaten üzülmemen ve dönün kadar alman için gerekçe kazanmış oluyorsun ha sırf ailesi içinse zaten yine öyle kolay gidememeli bedel odemeli öyle kolay mı hayat harcamak telefon saklaması her yere götürmesi bu ihtimali kuvvetlendiriyor. Özel olucak ama özel yaşantiniz son 1 aydır nasıldı?
Umarim yakinda boyle dusunmeye guclu olmaya baslayabilirimHiç üzülme 3 ayda senden hevesini almis bir adamdan koca fln olmaz zaten değmeyecek bir adam için göz yaşı dökmeye değmez
Benim kanaatim bulmuş birini ki seni bir kalemde silebiliyor keyfine bak birde bu adama çocuk yapsaydin bunu bir düşün erken gösterdi yüzünü
içimiz buruk zaten daha çok burulcak malesef ben 3 aydır ağllıyorum..şuan gözlerimin şişliğinden gözümü açamıyorum.Allah büyük geçer elbet..
Hiç üzülme 3 ayda senden hevesini almis bir adamdan koca fln olmaz zaten değmeyecek bir adam için göz yaşı dökmeye değmez
Benim kanaatim bulmuş birini ki seni bir kalemde silebiliyor keyfine bak birde bu adama çocuk yapsaydin bunu bir düşün erken gösterdi yüzünü
Yok öyle yağma! Sakın nikahını verme. Tehdit et, süründürürüm de. Adama bak ya!Evet yani 3 ayda nasil beni sevmemeye basladi nasil benden nefret etti bu kadar hic anlayamiyorum![]()
Aferin karşında bizden olmaz yeaaa zaten boşanırız diyen adamın karşısında ağla, kendini iyiyece küçük düşür. Boşanmak istemiyordumum diye git yapış hatta. Tövbe tövbeeeeee şöyle iki paralık adamların karşısında ağlayıp kendinizi küçük düşürmeyin ne olur.
Bu adam başkasıni bulmuş derim.
Yok öyle yağma! Sakın nikahını verme. Tehdit et, süründürürüm de. Adama bak ya!
Su anda benimle bir iletisimi yok ki zaten.. Yani ne yapiyor su an bilmiyorum ne planliyor
Su anda benimle bir iletisimi yok ki zaten.. Yani ne yapiyor su an bilmiyorum ne planliyor
Canim sen sana koca olabilecek bir adamı hakediyorsun. Sakın sakın kendini bırakma. Sağlığın varsa, iyi akrabalarin varsa, dostların varsa inan her şey geçerCok guzel soylemissin canim. Ben yine de onun icin ailesini idare ettim zaten tum kulagima gelen kotu sozlerine beni istemediklerini soylemelerine ragmen yuzlerine en ufak kotu sey soylemedim en ufak kotu tavirda bulunmadim. Esim icin bunu yaptim. Ama dedigib gibi bugun olmasa 2-3 sene sonra olsa daha cok alisip daha cok yipranacaktim.
Canim sen sana koca olabilecek bir adamı hakediyorsun. Sakın sakın kendini bırakma. Sağlığın varsa, iyi akrabalarin varsa, dostların varsa inan her şey geçer
Bak olaylar sabittir duygularimizi olaylara yukledigimiz anlamlar yönetir. Ne yap biliyor musun? Eşine anlam yuklemekten vazgeç. Al eline kagit kalem, eksilerini yaz; her mutsuz olduğunda o kağıda bak.
Kişiliği oturmamış gelişimini tamamlamamış ama taşımayacağı yükü sırtlanmış ve sürekli anne babasının kontrolünde hareket eden bu ve benzeri erkeklerden bir halt olmaz canım..üzülerek söylüyorum ve seni de yönlendirmek istemem.. ama ben de bu sorunları yaşadım ve her geçen gün artarak devam etti ve ayrılıyoruz...iyi düşün ve kararını ver...
Bir b.k planlamiyordur kızım, facede orda burda önüne gelene yazılıyordur cücük kadar beyniyle. Senin gibi oturup üzümüyordur emin ol.
Evlat sakın senin parama ihtiyacın yoktu zaten laflarına kanma. Anlaşmalı boşanacaksanız ne var ne yoksa topla. Kabul etmezse de biraz bekle mutlaka kiminle surttugu ortaya çıkar. Aldatmayı ispatlar ordan yardirirsin.
O zaman bosver ;-) cidden bosver. Git bir psikoloğa bir bilinçaltıni temizle. Sonra her şey cok guzel olacak.Canimm cok saol destegin icin. Bilmem bugun daha iyiyim umarim aksam olunca evde yalniz kalinca yine cok uzulmemzaten yalniz degilim cok sukur. Senin dedigin gibi ailem konusunda cok sansliyim, annem en yakin arkadasim gibidir zaten. Sagligimiz var.