Esim bosanmak istiyor..

Gecicek sen hic skma canini. İnan o senin bi gozyasini birak kestigin tirnagina degmez!!anasina gitsin bakalm kac gun anlascaklar davulun sesi uzaktan hoş gelir

Aynen canimm biraz oyle oldu sanirim. Degisik bir psikolojiye girdi ve ailesini cok kiymetli gormeye basladi. Yanlis anlasilmasin ailesi tabi ki herkes icib kiymetli ama beni dusman ya da yabanci gibi gorup maddi manevi ailesiyle daha cok ilgilenmeye basladi. para konusunda bile kurusu kurusuna oraya gondermeye basladi hani sanki kendinde kalirsa bana kalacak ya da ben yiyecekmisim de yabanciya gitmesin kacirayim moduna girdi :(

Aynen canimm biraz oyle oldu sanirim. Degisik bir psikolojiye girdi ve ailesini cok kiymetli gormeye basladi. Yanlis anlasilmasin ailesi tabi ki herkes icib kiymetli ama beni dusman ya da yabanci gibi gorup maddi manevi ailesiyle daha cok ilgilenmeye basladi. para konusunda bile kurusu kurusuna oraya gondermeye basladi hani sanki kendinde kalirsa bana kalacak ya da ben yiyecekmisim de yabanciya gitmesin kacirayim moduna girdi :KK43:
sizce şu an bu sessizliğinizle,sizden beklediği duruşu mu sergiliyorsunuz? yoksa,siz ahlar vah larmıydınız normalde....buraya konu açmanız ,tutumunuzda bir değişikliğe neden oldu mu onu merak ediyorum?

sizce şu an bu sessizliğinizle,sizden beklediği duruşu mu sergiliyorsunuz? yoksa,siz ahlar vah larmıydınız normalde....buraya konu açmanız ,tutumunuzda bir değişikliğe neden oldu mu onu merak ediyorum?

Normalde bu kadar sessiz kalamazdim sanirim bunun aynisi bir durum olmadi hic cunku o simdiye kadar hic ayriligi dile getirmemisti. Daha once nisanliyken ben ayrilmak istemistim ailesiyle ilgili durumu gorup yapamayacagimi dusununce ama o zaman o yine ayrilmayalim soz veriyorum modundaydi ve ben de susmamistim boyle yani kizgin da olsa kirgin da olsa mesaj yzip dile getiriuordum icimdekileri hic susmamistim yani.

Normalde bu kadar sessiz kalamazdim sanirim bunun aynisi bir durum olmadi hic cunku o simdiye kadar hic ayriligi dile getirmemisti. Daha once nisanliyken ben ayrilmak istemistim ailesiyle ilgili durumu gorup yapamayacagimi dusununce ama o zaman o yine ayrilmayalim soz veriyorum modundaydi ve ben de susmamistim boyle yani kizgin da olsa kirgin da olsa mesaj yzip dile getiriuordum icimdekileri hic susmamistim yani.
böyle devam edin zararını görmeyeceksiniz emin olun!

Sen önce Allah'a sonra kendine güven o kim ki ezik durucaksın. Güçlü bir kadınsın sürekli böyle telkinlerde bulun kendine o gün geldiğini de sende şaşıracaksın zira dimdik durucaksın. :KK37:

Insallah canim. Cok sukur kendime yeten bir insanim maddi ve manevi ve en onemlisi muhtesem bir annem var benden daha modern goruslu herseyde bana destek en yakin arkadasim Gibi. Bazen bunlari dusunup guc topluyorum bazen de dibe cokuyorum :(

sakın kendini yalvarırondan ayrılamazkonuma düşürme bence. çünkü arkadaşların dedikleri gibi evliliğin başında böyle gelgitler olur.burdan geri dönerseniz ipler tamamen onun elinde olur...

10 gun oldu ne aradi ne sordu ne yazdi. Eminim o ayrilmakta kararli. Ve benim en buyuk hatam kendimi senin dedigin konuma dusurdum ayrilamam yapamam gibi.

Sessiz kalmaya devam mi edeyim yani? Bazen icimden ona sitem dolu mesaj yazmak geliyor vazgeciyorum insallah boyle dayanmaya devam ederim :KK43:

Pffff yapma sakın panpa.

Herif şimdi şaşkındır sena nerde niye yalvarmiyor diye. Bir sonraki adımı da at bence herifi hiç tinmadigini, yalvarmaya niyetin olmadigini anlasjn. Ailenle arkadaslarinla gez toz fotolarini sosyal medyaya koy. Kendini kimsenin takmadigini bir b.k olmadigini iyice anlasin.

10 gun oldu ne aradi ne sordu ne yazdi. Eminim o ayrilmakta kararli. Ve benim en buyuk hatam kendimi senin dedigin konuma dusurdum ayrilamam yapamam gibi.
bence birazcık kendini kenara çek öyle kolay değil evlenip boşanmak oyun mu bu. yazma aramam bence hiç. zaten böyle sebeplerden ayrılmak istiyosa ayrılmanız senin için daha hayırlı. ben böle düşünüyorum.

Insallah canim. Cok sukur kendime yeten bir insanim maddi ve manevi ve en onemlisi muhtesem bir annem var benden daha modern goruslu herseyde bana destek en yakin arkadasim Gibi. Bazen bunlari dusunup guc topluyorum bazen de dibe cokuyorum :KK43:
Sen burada ki tecrübe edinmiş insanlara güven,çok yenisiniz ve bu durumdaki tutumun senin için ,hayatın ve evlilğin için emin ol çok faydalı!ilerde bizi daha iyi anlarsın....Erkeklere aciz davranmak, bana ve çoğu insana yuları elinde eşşekten başka bir şey düşündürmüyor!sizde konu dışı bir düşünün...acaba ahlayıp vahlayan bir insan ne derece kişilikli ve faydalı olur ,eşine,doğacağı çocuğuna,ve topluma!

Insallah canim. Cok sukur kendime yeten bir insanim maddi ve manevi ve en onemlisi muhtesem bir annem var benden daha modern goruslu herseyde bana destek en yakin arkadasim Gibi. Bazen bunlari dusunup guc topluyorum bazen de dibe cokuyorum :KK43:

Canım Allah'ın izni ile her gün daha iyi olucaksın. Böyle bir adamın kahrını çekme, boyun eğme çok açık blöf yapıyor. Ya onun istediği gibi olucaksın ya da boşanacaksın diyor. Tamam onun istediği gibi biri olursan bu kez daha çok acı çekeceksin bu adam şımarık :sinirli: Ayrıca ne kadar şanslısın annen yanında daha nolsun gerisi Allah kerim :KK37:

Ya sena bırak şu ezik ezik konuşmaları allah aşkına bi silkelen kendine gel
Sen böyle onu diyemem bunu diyemem çok hassasım edebiyatları ile bir yere varamazsınız
Dimdik geç karşısına vur tekmeyi
Kendini paşa dölü vazgeçilmez sanmasın ezdirmeme kendini gitsin açsın davasını

+1

Pice bak sanki şehzade

Arkadaslar merhaba,

Buradaki samimi ortama o kadar inaniyorum ki uye olup yazmaya ve sizden fikirlerinizi almaya karar verdim.

3 aylik evliyim.

Esimle evlilik oncesinde de onun ailesiyle ilgili sorunlarimiz vardi ben ona hicbir zaman yalan soylemedim ailesi hakkindaki dusuncelerimi soyledim direk. O ise bana hersey icin soz verdi.
Sorunumuz ailesinin hep para istemesi onunsa bunu normal karsilamasiydi ama evlebmedeb once her turlu benim istedigimin olacagi seklinde soz verdi yeminler etti.

Evleneli 3 ay oldu ve esimle yine ailesi yuzunden tartismalarimiz oldu ben bazen hakliyken o kafar fevri davraniyorum ki haksiz duruma dusurebiliyorum kendimi. Sadece bu konuda diil her tartismamizda.

Ve esim 2 gun once bana beni artik sevmedigini cok dusundugunu ayrilmak istedigini soyledi. O gune kadar da kendisi ailesinin memleketine gitmisti izninde 10 gune yakin birbirimizi gormemistik ve geleli de konusmuyorduk ayni evde iki yabanciydik. Ben tabii agladim. Aglarken de beni simdi agliyorsun ama gececek her iki kisiden biri bosaniyor diye avuttu...
merhaba canım inan üzüldüm keşke öyle değil de dimdik ayakta dursaydın. bunu söyleseydin:beni ve cocugunuun gelecegini düşünmüyorsan ve bensiz mutlu olacaksan ve ben seni bu kadar severken sende benden ayrılmayı düşünüyorsan tamam ayrıl diyecektin bence kendini bu kadar dusurme zaten ayrılacaksa en azından boyun bükme...ne ilk ayrılan sen nede en son tabiki karar senin bende senin arkandayım her zaman allaha emanet ol

Canım Allah'ın izni ile her gün daha iyi olucaksın. Böyle bir adamın kahrını çekme, boyun eğme çok açık blöf yapıyor. Ya onun istediği gibi olucaksın ya da boşanacaksın diyor. Tamam onun istediği gibi biri olursan bu kez daha çok acı çekeceksin bu adam şımarık :sinirli: Ayrıca ne kadar şanslısın annen yanında daha nolsun gerisi Allah kerim :KK37:

Insallah canim insallah.

Dedigin cok dogru, zaten sozunu tutmayan bir erkekle ne kadar mutlu olabilirim ki. Bunu biliyorum da iste bazen cok duygusallasiyorum :(

merhaba canım inan üzüldüm keşke öyle değil de dimdik ayakta dursaydın. bunu söyleseydin:beni ve cocugunuun gelecegini düşünmüyorsan ve bensiz mutlu olacaksan ve ben seni bu kadar severken sende benden ayrılmayı düşünüyorsan tamam ayrıl diyecektin bence kendini bu kadar dusurme zaten ayrılacaksa en azından boyun bükme...ne ilk ayrılan sen nede en son tabiki karar senin bende senin arkandayım her zaman allaha emanet ol

Keske keske o kadar guclu durabilseydim konusmanin sonunda sadece iyi peki diyebildim ayrilik istegine.

Insallah canim insallah.

Dedigin cok dogru, zaten sozunu tutmayan bir erkekle ne kadar mutlu olabilirim ki. Bunu biliyorum da iste bazen cok duygusallasiyorum :KK43:

Hala sevdiğin için , sevgi insanın bazen mantığına hükmediyor .Bakalım canım o seni ne kadar seviyor işte bu dönemde bu adamın sevgisini göreceksin .

Back
X