- 23 Ağustos 2012
- 51.632
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.354
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karsimda yemin ederim sehzade gibi duruyordu hic simdiye kadar onu oyle dik ve guclu gormemistim kendi de dile getirdi zaten artik cok guclu hissediyorum dedi..
Hala sevdiğin için , sevgi insanın bazen mantığına hükmediyor .Bakalım canım o seni ne kadar seviyor işte bu dönemde bu adamın sevgisini göreceksin .
Valla panpa çek stilettonu en güzel elbiseni git rakı balığa bakalım şehzadenin suratı b.ka dönüyor mu dönmüyor mu
O gücü sen vermişsin verme artık. Takilmamak kadar insana koyan bır şey yok, bu adamı takma.
bırak anası yesın bıtırsın onu bakalm nekadar dayancak.ızle ve gorAynen canimm biraz oyle oldu sanirim. Degisik bir psikolojiye girdi ve ailesini cok kiymetli gormeye basladi. Yanlis anlasilmasin ailesi tabi ki herkes icib kiymetli ama beni dusman ya da yabanci gibi gorup maddi manevi ailesiyle daha cok ilgilenmeye basladi. para konusunda bile kurusu kurusuna oraya gondermeye basladi hani sanki kendinde kalirsa bana kalacak ya da ben yiyecekmisim de yabanciya gitmesin kacirayim moduna girdi![]()
Canimm sevmedigini soyledi zaten, eskiden seviyormus artik sevmiyorum dedi.
Ona fırsat vermemişsin ki sen ağlayınca egosu tavan yapmış vazgeçilmez triplerine girmiş. Ayyy sevmesin sanki dünyada tek erkek o ! Canım benim, her şerde mutlaka bir hayır vardır. Çok kötü durur fakat zaman geçtikçe bizim için ne kadar hayırlı olduğunu anlarız. Ve zaman gösterecek bu adamın gerçek yüzünü. Evet üzüleceksin ki içine atma üzül, ağla büyütme içinde sadece o adam görmesin dimdik dur karşısında. Ezik büzük duran insanı kimse sevmez. Emin ol sende sevmesiz karşında ağlayan birini görünce.
bırak anası yesın bıtırsın onu bakalm nekadar dayancak.ızle ve gor
Konu sahibi sizin eşinizin için düşünebileceğim ya toplumsal baskı yüzünden evlendi ya da maddi açıdan . 3 ayda doğru düzgün boşanma sebebi olmayan birinin ayrılması bana garip gelir bu sevgi 3 ayda mı bitiyormuş yani . Ben sizin yerinizde olsam onun ailesine açar telefon dertleri neymişte bu kadar ağlamışlar öğrenirdim . 3 ayda yuva dağılmasına dolaylı yoldanda olsa sebep oldukları için birde tebrik ederdim . Başta ayrılmayın dedim ama 10 gün arayıp sormayan insan sonra da dönmesin asıl dik duruşlu olan o değil siz olmalısınız .
Sanirim beni hic sevmedi o. Egitim, kariyer ve gelirim cazip geldi kendisine artik boyle dusunmeye basladim. Cunku 10 gundur beni aramayan sormayan biri beni sevmis olamaz. Iyi ki bosanmak istemis iyi Ki ben cok seviyorum ama beni aevmeyen birini ben de istemiyorum. Ya 30 senemi beni sevmeyen biriyle kaybetseydin.
Ailenin haberi var mı canım gelişmeler neler
sen nasılsın
Canimm babam vefat etti zaten bir tek annem var su hayatta, o da herseyimi bilir zaten ilk onunla paylasirim sevincimi de uzuntumu de. Saolsun bana hep destek her kararima her adimima.
Bana gelince bugun bir ara kotu oldum moralim dustu ama sonra yine toparladim gibi bakalim insallah iyi olurum
yerinde olsam kendi adıma hesaba yatırmaz annem kuzenim vs yatırrırım ! mihrim derim mahkemede de biliyorum para umrunda değil ama böyleleri bundfan anlar bundan canı yanarCanim dugundeki altinlari sormadi bile direk bende kaldi onlar bankaya kasaya koydum ne yaptigimi bile sormadi.
Ama baska biri var mi yok mu bilemem![]()
Karsimda yemin ederim sehzade gibi duruyordu hic simdiye kadar onu oyle dik ve guclu gormemistim kendi de dile getirdi zaten artik cok guclu hissediyorum dedi..
Anladım canım Gelmiyor mu yine eve Allah yardımcın olsun canım hakkında hayırlısı güçlü olmaya devam et Allah yardım edecektir mutlaka
yaa canım allaha verilimş sadakan varmış biliyormusun ,
çok şükür de hergun şükür namazı kıl böyle soysuz bir adamın çocuguna hamile olmadıgın için dogurmadıgın için
okadar şanslısın ki anlatamam sana
bu sözleri bütün kalbimle yazıyorum şükret hergün şükret
Ya kocan evi terketmis bence dava ac terketti diye tazminatini hatta tedbir nafakani iste gorsun nasil oluyormus cidden yap bunu
Güzelim de ki o zaman tamam boşanmak mı istiyorsun,o zaman evden ayrıl lütfen.Benden boşanacak adamla evimi paylaşamam.Olaylar soyle... Ben kendime kucuk bir ev almistim annemin de destegiyle. Esimde yaklasik 10 senedir ailesine maasinin hepsini gonderdigi icin hicbir seyi yoktu.
Dedik ki bu kucuk evde oturalim para biriktirip en azindan kira odemeyiz kendi dedi zaten ben evlenince gondermeyecegim sana soz veriyorum diye. Ama evlenince sen benim parama karisamazsin demeye basladi. Yani bastan boyle konussaydi sorun yoktu