Esim bosanmak istiyor..

Güzelim de ki o zaman tamam boşanmak mı istiyorsun,o zaman evden ayrıl lütfen.Benden boşanacak adamla evimi paylaşamam.
Dik dur kararlı ol ben de istemiyorum de ve izle bakalım ne olacak.AĞLAMA AĞ-LA MA
KADINLARIN ŞU HEMEN AĞLAMAYA YÖNELMESİNE KIZIYORUM.Dik dur.Sana acımasını mı istiyorsun.

Kendisi gitti zaten evden.

Aglama konusuna gelince, ben de guclu durabilmeyi isterdim ama o duramadim iste beni istemedigini ayrilmaya karar verdigini soyleyince aglamaya basladim :( tabii ki bana aciyarak yanimda kalmasini asla istemem amacim o degildi aglarken ama kendimi tutamadim.

Yani bilemiyorum ailesi benimle gorusmuyor zaten ve ben kesinlikle yuzlerine karsi en ufak saygisizlik da bulunmadim. Sadece evlenince para vermemesini ikimiz icin biriktirmemizi soyledim esime o da kabul etti zaten.

Orda oyle bir doldurusa gelmis ki resmen beynini yikamislar belli ki. Sen fevri davranmayi birak yoksa kaybedersin. Evet haklisin siz artik evlisiniz ayri bir silesiniz ve butceniz de size ait fakat kavgayla yaparsaniz inada doner zaten anneci bir erkek simdi oldugu gibi daha da yanasir cok sevdigi annesine. Tatlilikla çözün ki sizi tercih etsin sizinle mutluysa sizden vazgecmez. Olgun durusunuzu bozmayin ailesi hakkinda ters konusmayin bu onu ailesine daha da yaklastirmaktan baska bir ise yaramaz...
Bir de memleketine gidip dondugunde bu karari aldi :KK43:

Orda oyle bir doldurusa gelmis ki resmen beynini yikamislar belli ki. Sen fevri davranmayi birak yoksa kaybedersin. Evet haklisin siz artik evlisiniz ayri bir silesiniz ve butceniz de size ait fakat kavgayla yaparsaniz inada doner zaten anneci bir erkek simdi oldugu gibi daha da yanasir cok sevdigi annesine. Tatlilikla çözün ki sizi tercih etsin sizinle mutluysa sizden vazgecmez. Olgun durusunuzu bozmayin ailesi hakkinda ters konusmayin bu onu ailesine daha da yaklastirmaktan baska bir ise yaramaz...

Canim zaten gitti su an onun icin ya da bizim icin yapabilecegim birsey kalmadi ki kendisi bu evliligi kurtarmayi degil bitirmeyi secti benim elimden artik biraey gelmez :(

Nerde ne yapıyor hiç mi bilgin yok canım ?oldu mü acaba :işsiz:çok ilginç !! Ortak arkadaş falan ?irtibat kuran için demiyorum şu yaşananlar gerçekten hayret verici

Nerde ne yapıyor hiç mi bilgin yok canım ?oldu mü acaba :işsiz:çok ilginç !! Ortak arkadaş falan ?irtibat kuran için demiyorum şu yaşananlar gerçekten hayret verici

Hic bilgim yok canim ortak arkadasimiz yok ya benim arkadaslarim ya onun arkadaslari var ayri ayri.. Aramiyor sormuyor, eskiden bebden yarim saat mesaj gelmese defalarca arayan soran mesaj yazan insan nasil bu hale geldi ben de anlayamiyorum :(

Hic bilgim yok canim ortak arkadasimiz yok ya benim arkadaslarim ya onun arkadaslari var ayri ayri.. Aramiyor sormuyor, eskiden bebden yarim saat mesaj gelmese defalarca arayan soran mesaj yazan insan nasil bu hale geldi ben de anlayamiyorum :KK43:

Yazmam yasak ama yazmadan edemem bu adamı okuyup uflediler mi ?dedem babaanne m bosanirken dedem halama diyor mus bazen sizi şeytan gibi görüyorum diye bogmak istiyorum bazen de normale dönüyorum diyorMuş her türlü insan var Rabbim iyiler le karşılaştırsın :dua: belkide sizi gözden kolayca çıkarabilecek başka aday buldu face falan varmı? telefon kayıtları ?bir baksanız bir hatlar karistirmissa vebali odemeli bence yine de şöyle düşün 2 yılın gitmiş Rabbim korusun bir ömrün gitseydi inş. Sen ve senin gibi olan kardeşlerim kendi denginde kıymet bilen insanlar la karşılaşsın :dua:hadi yine iyisini kaptın duayi

Yazmam yasak ama yazmadan edemem bu adamı okuyup uflediler mi ?dedem babaanne m bosanirken dedem halama diyor mus bazen sizi şeytan gibi görüyorum diye bogmak istiyorum bazen de normale dönüyorum diyorMuş her türlü insan var Rabbim iyiler le karşılaştırsın :dua: belkide sizi gözden kolayca çıkarabilecek başka aday buldu face falan varmı? telefon kayıtları ?bir baksanız bir hatlar karistirmissa vebali odemeli bence yine de şöyle düşün 2 yılın gitmiş Rabbim korusun bir ömrün gitseydi inş. Sen ve senin gibi olan kardeşlerim kendi denginde kıymet bilen insanlar la karşılaşsın :dua:hadi yine iyisini kaptın duayi

Kimsenin gunahini almak istemem ama ailesinin yanina gidip geldiginde tamamen degisti tek bildigim o :( Ve bana resmen o gun bakisi nefret doluydu, daha once hic oyle baktigini gormemistim.

Herhangi bir sosyal medya hesabimiz yok ikimizin de. Muhtemelen ev tuttu ve davayi acti birkac gune kagit gelir belki bana.

Dualarin ve iyi dileklerin icin de cok tesekkur ederim canim Allah senin de kalbine gore versin insallah herseyi.

Kimsenin gunahini almak istemem ama ailesinin yanina gidip geldiginde tamamen degisti tek bildigim o :KK43: Ve bana resmen o gun bakisi nefret doluydu, daha once hic oyle baktigini gormemistim.

Herhangi bir sosyal medya hesabimiz yok ikimizin de. Muhtemelen ev tuttu ve davayi acti birkac gune kagit gelir belki bana.

Dualarin ve iyi dileklerin icin de cok tesekkur ederim canim Allah senin de kalbine gore versin insallah herseyi.
Benim de peşimde pervane olan nişanlım düğünden sonra..kalbim sana karşı buz gibi diyerek öyle bir uzaklaşmıştı ki benden yüzüme dahi bakmıyordu:( ben de bişeyler yaptığını düşünüyorum senin kv tarafının hiç normal değil çünkü bu kadar ani değişim. Öyle olsa bile böyle insanlarla uğraşılmaz verilmiş sadakan varmış

Benim de peşimde pervane olan nişanlım düğünden sonra..kalbim sana karşı buz gibi diyerek öyle bir uzaklaşmıştı ki benden yüzüme dahi bakmıyordu:KK43: ben de bişeyler yaptığını düşünüyorum senin kv tarafının hiç normal değil çünkü bu kadar ani değişim. Öyle olsa bile böyle insanlarla uğraşılmaz verilmiş sadakan varmış

Canimm senin de benim durumuna benzemis, senin sonra ne oldu duzeldi mi?

Canim korktuğun şey midir bilmiyorum ama bence annesi ona duygu sömürüsü yapti ve esin seni engel olarak gördü.

Benim de peşimde pervane olan nişanlım düğünden sonra..kalbim sana karşı buz gibi diyerek öyle bir uzaklaşmıştı ki benden yüzüme dahi bakmıyordu:KK43: ben de bişeyler yaptığını düşünüyorum senin kv tarafının hiç normal değil çünkü bu kadar ani değişim. Öyle olsa bile böyle insanlarla uğraşılmaz verilmiş sadakan varmış
burada yazmak uygun degil biliyorum ama arkadasim bunu da bir ihtimal olarak gormesi icin yaziyorum. Benim bir arkadasim da benzer seyleri yasadi. Esi onu artik sevmedigini ve hicbirsey hissetmedigini soyluyormus. Arkadasim direndi boyle birseyin olabilecegine ihtimal vermedi cunku esinin sevgisine guveniyormus. Kabul etmedi ayrilmayi ve sonunda arastirdi etti ve esine o dusundugunuz seyden yapildigini ogrendi. Suan tekrar bir araya geldiler ve mutlular.

Ben hamile olmama ragmen bosanicam diyor ailesi de arkasinda ne diyeyim alttan al baktin oluyo devam et olmuyo zarar goruyorsun ugurlar olsun de kendi yoluna git

nedense bence aile dışında bir de başka biri var gibi.. aile olsa evet duygu sömürüsü vs ile soğur ama bu kadar kararlı 2 yıl görüşüp 3 ay evli olduğu kadından soğumaz.. silemez.. bir boşluk olur...o boşluk olmuyorsa dolduran şeyler vardır. 13 gün olmuş kimbilir dava açmazda dank edip bile gelebilir. ama unutma gelse de hayır olmaz artık ! ailesinin seni istemediğini daha önce biliyordu peki niye evlenmiş ? bu işte başka işler var

nedense bence aile dışında bir de başka biri var gibi.. aile olsa evet duygu sömürüsü vs ile soğur ama bu kadar kararlı 2 yıl görüşüp 3 ay evli olduğu kadından soğumaz.. silemez.. bir boşluk olur...o boşluk olmuyorsa dolduran şeyler vardır. 13 gün olmuş kimbilir dava açmazda dank edip bile gelebilir. ama unutma gelse de hayır olmaz artık ! ailesinin seni istemediğini daha önce biliyordu peki niye evlenmiş ? bu işte başka işler var

Evet eskiden mesajina yarim saat cevap vermesem cikip evimin onune gelen insan simdi bu kadar gundur aramiyor dedigini dogru olabilir.

Artik kendisini Allaha havale ediyorum.

Arkadaslar, su an bir gelismeyi yaziyorum :(

Bugun ise gitmemistim evden calismak istedim. Esim de benim iste oldugumu dusunerek eve gelip esyalarini almak istemis.

Tavri o kadar kiriciydi ki, avukati mahkeme hazirliklarini yapiyormus bugun yarin beni avukati arayacakmis. Uzulmeyecekmisim su dunyada ilk bosanan ben degilmisim. Uzulmeyecekmisim ikimiz de baskalariyla mutlu olurmusuz. Beni hic sevmiyormus istemiyormus bu kosullarda yanimda kalamazmis zaten. O kadar hizli aldi ki esyalarini hemen tikti bavula ve 10 dkikada cikti evden.

Back
X