Esim bosanmak istiyor..

Arkadaslar, su an bir gelismeyi yaziyorum :KK43:

Bugun ise gitmemistim evden calismak istedim. Esim de benim iste oldugumu dusunerek eve gelip esyalarini almak istemis.

Tavri o kadar kiriciydi ki, avukati mahkeme hazirliklarini yapiyormus bugun yarin beni avukati arayacakmis. Uzulmeyecekmisim su dunyada ilk bosanan ben degilmisim. Uzulmeyecekmisim ikimiz de baskalariyla mutlu olurmusuz. Beni hic sevmiyormus istemiyormus bu kosullarda yanimda kalamazmis zaten. O kadar hizli aldi ki esyalarini hemen tikti bavula ve 10 dkikada cikti evden.
Allah Allah çok ilginç. Bu işin altından başka şeyler cikacak ben diyeyim sana.

Bugun ise gitmemistim evden calismak istedim. Esim de benim iste oldugumu dusunerek eve gelip esyalarini almak istemis.

Tavri o kadar kiriciydi ki, avukati mahkeme hazirliklarini yapiyormus bugun yarin beni avukati arayacakmis. Uzulmeyecekmisim su dunyada ilk bosanan ben degilmisim. Uzulmeyecekmisim ikimiz de baskalariyla mutlu olurmusuz. Beni hic sevmiyormus istemiyormus bu kosullarda yanimda kalamazmis zaten. O kadar hizli aldi ki esyalarini hemen tikti bavula ve 10 dkikada cikti evden.

Hic durma git avukatina. Ac davani iste tazminatini hic anlasma

Bu adam ciddi ciddi bosaniyo mu simdi ? Maddi manevi al nafakani kiz. Su hale bak insansin sende seninde duygularin var Allah bildigi gibi etsin onu ya

Sende bi avukatla konus istersen. Seni huzursuz eden insanlarin yanina birakma, süründür

Sordun mu canım sen birini bulmuşsun hayırlı olsun tabiki ben de mutlu olucam senin yasini mi tutucam diyeydin ama insan o sokla birsey diyemez ki canım ya lanet adam biran önce defolup gitsin hayatın dan

Evet eskiden mesajina yarim saat cevap vermesem cikip evimin onune gelen insan simdi bu kadar gundur aramiyor dedigini dogru olabilir.

Artik kendisini Allaha havale ediyorum.
hiç üzme kendini hayat bu herkes başka sınavlardan geçiyor. Hep hayırlısı buymuş de ve güçlü ol.. Rabbim başka zorluklar vermesin değmeyen biriymiş layık değilmiş gitmiş..

Yani bilemiyorum ailesi benimle gorusmuyor zaten ve ben kesinlikle yuzlerine karsi en ufak saygisizlik da bulunmadim. Sadece evlenince para vermemesini ikimiz icin biriktirmemizi soyledim esime o da kabul etti zaten.

Bir de memleketine gidip dondugunde bu karari aldi :KK43:
Esin kararvfilan almamis blof yapiyor.
Sen ailesi ile ilgili tartisiyosun diye bak bosarim seni korkusu yaratmaya calisyor.

Anlaşmalı boşanmayacaksınız inşallah imzalamayın protokol falan. Bakın hayvan değiliz ki hayvanlar bile iç güdüleriyle akılları olmadan insanlara göre pek çok şeyi dpğru yapıyorlar. Demem o ki adam sizi sevmiyor olabilir çok az zamandır evlisiniz ama diyelimki normal. Ama bu adam artım sizi kırmaya çabalıyor siz üzülün istiyor bunu görmüyormusunuz? Ben kendimde dahil herkesin davranışlarının bir karşılığı olması gerektiğini düşünürüm bu adama o bedeli ödetin. Sizin elinizde bu ne diye allaha havale ediyorsunuz. Sizden sonra diyelimli başak biri girdi hayatına adamın size yaptığını o kadın bu adama yaptı bundan ders alacağını o an yüzünüzün gözünün önüne geleceğini falan mı zannediyorsunuz. Diyelimki bu da oldu onca seyden sonra o kadar zama dan sonra sizden gelip affet hayatım mahvoldu sana yaptıklarımın aynısını yaşadım dese sizin için değerimi olacak? Şahsen benim için olmazdı banane artık senden derdim üzülmezdim de sevinmezdim de. Lütfen elinizdeyken bu adama o bedeli ödetin. Ve acilen sizde bir avukata gidin. Ve ben yerinizde olsam arayıp bütün eşyalarını al evime zırt pırt girmeni isteöiyorum artık o sahaya bende indim gör bundan sonra derdim. Ve öyle hissetmesemde bunlarda sonra artık bende seni toz zerresi kadar sevmiyorum derdim. Şurdaki tavsiylere bi kulak asın yahu!!

Tabiki benim ya da baskalarının aklınkza ihitiaycınız yoktur ama surdaki tavsiyelete uysanız kendinizi o kadar güçlü hissederdinizki. Arkasını zaten getirirdiniz

Sordun mu canım sen birini bulmuşsun hayırlı olsun tabiki ben de mutlu olucam senin yasini mi tutucam diyeydin ama insan o sokla birsey diyemez ki canım ya lanet adam biran önce defolup gitsin hayatın dan

Hicbir sey diyemedim o kadar girdi o kadar hizli cikti :( dona kaldim gidince agladim sadece ne oldugunu anlayamadim bile.

Tabiki benim ya da baskalarının aklınkza ihitiaycınız yoktur ama surdaki tavsiyelete uysanız kendinizi o kadar güçlü hissederdinizki. Arkasını zaten getirirdiniz

Ne demek olmaz olur mu arkadasim, buraya yazmam ve sizden fikir almam cok iyi geliyor iyi ki varsiniz

Sena cım arkadaşların tavsiyelerine kulak ver canım adam senin canını yakmaya çalışıyor Belli.Sende umrunda olmadığını ona göster hemen bir avukata git. Gerçekten sevmeyen ayrılmak isteyen adam sessiz sedasız çıkıp giderdi hayatından vurgulaya vurgulaya seni bosiycam demezdi. Sen şuan olayın içindesin ve duyguların mantiginin önüne geçiyor. Bak sana kendimden örnek vereyim benimki de avukata 2 kere arttırdı beni bende on dedimki tamam bir protokol hazırlat gönder imzaliycam bende seni istemiyorum dedim 1 ay oldu kaç kez söyledim hala bişey yaptığı yok. Demem o ki bu adlamlardan zaten koca MOCA olmaz hiç olmazsa başımız dik bosayalim da onlar çeksin acısını. Bol bol İnşirah süresini oku bak ferahlayacaksin Allaha emanet

Bir avukatla görüşmelisiniz . Kötü günler yaşıyorsunuzdur bir avukat sizi doğru yönlendirebilir . Size bu kadar kötü davranıyorsa boşanırken istediğinizi alın ondan . O kadar kolay olmadığını anlasın .

Aynı şekilde terkedildim ve aynı şekilde 5 senelik bekar memur adam tüm parayi ailesine yedirmisti. Evlenirken göndermicem zaten babamı emekli yaptım demişti ve 10 aylık evliyken baba evine döndüm. Kocam ailesinin yanına gittiğinde bana şeytan gibi bakıyordu bana deli olan adam benden igreniyordu.

Ben çok ağladım karşısında çok ezdim kendimi ama sen Yapma. Elin oğlunun .ötünü kaldırma derim. Adamsa Allahın emanetine sahip çıksın. Ben ona emanettim eşyalarını alıp çıkıp gidip beni nasıl yalnız bırakırsın ? Anlaşmalı ayrılmayı bile başaramadık..

Lütfen üzülme dicem ama çok zor. Allah sabır versin sana ama lütfen bir avukata git ve takılarını kendi hesabından alip başkasının hesabina yatir o adama sakin güvenme

Aynı şekilde terkedildim ve aynı şekilde 5 senelik bekar memur adam tüm parayi ailesine yedirmisti. Evlenirken göndermicem zaten babamı emekli yaptım demişti ve 10 aylık evliyken baba evine döndüm. Kocam ailesinin yanına gittiğinde bana şeytan gibi bakıyordu bana deli olan adam benden igreniyordu.

Ben çok ağladım karşısında çok ezdim kendimi ama sen Yapma. Elin oğlunun .ötünü kaldırma derim. Adamsa Allahın emanetine sahip çıksın. Ben ona emanettim eşyalarını alıp çıkıp gidip beni nasıl yalnız bırakırsın ? Anlaşmalı ayrılmayı bile başaramadık..

Lütfen üzülme dicem ama çok zor. Allah sabır versin sana ama lütfen bir avukata git ve takılarını kendi hesabından alip başkasının hesabina yatir o adama sakin güvenme

Sana da cok gecmis olsun canimm :( Ama anliyorum ki verilen sozler birsey ifade etmemis senin evliliginde de benimkinde oldugu gibi. Ve asil sorun , sizi cok sevdigini sandiginiz adamin birden size bir yabanci gibi davranmasi ve sevilmedigimizi hissetmemiz :(

Sena cım arkadaşların tavsiyelerine kulak ver canım adam senin canını yakmaya çalışıyor Belli.Sende umrunda olmadığını ona göster hemen bir avukata git. Gerçekten sevmeyen ayrılmak isteyen adam sessiz sedasız çıkıp giderdi hayatından vurgulaya vurgulaya seni bosiycam demezdi. Sen şuan olayın içindesin ve duyguların mantiginin önüne geçiyor. Bak sana kendimden örnek vereyim benimki de avukata 2 kere arttırdı beni bende on dedimki tamam bir protokol hazırlat gönder imzaliycam bende seni istemiyorum dedim 1 ay oldu kaç kez söyledim hala bişey yaptığı yok. Demem o ki bu adlamlardan zaten koca MOCA olmaz hiç olmazsa başımız dik bosayalim da onlar çeksin acısını. Bol bol İnşirah süresini oku bak ferahlayacaksin Allaha emanet

Canim benim keske senin kadar guclu olup dik durabilsem ama gunduDen beri mahvoldum aglamaktan :(

Back
X