- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sözler verdi, hep benim istediğim olacaktı.
Böyle sözler veren insanlara inanmayın. Kimse tutamaz bu tarz sözleri.. Kötü de olsa, hep para da istese insanların bir ailesi var. İlla onlar da olacak, onlar da isteyecek bir şeyler. Kimse size ait olmayacak.
Aile İle neler yaşandı bilemem; mahkemenizde tanıklık edecek kadar üç ayda ne yaşadınız bu kv ve kp ile?
Ancak haklı da olsanız haksız da olsanız ; bir an önce boşanıp önünüze bakın. Sizi istemeyeni asla istemeyin. Adamı mahkemelerde süründürücem diye pişman olacağınız şeyler yapmayın dik durun. Eşiniz size haksızlık ediyorsa, ondan kurtulmuş oluyorsunuz. Fena mı?
bu işin altından başka şeyler çıkacak gibi ya da başka bir kadın
siz çok pasif durduğunuzdan sanırım hemen boşar kurtulurum gibi bakmış olaya
biraz güçlü dik durun şu an ki şokunuzdan faydalanıp kolayca atlatmalarına izin vermeyin
üç ay içinde boşanacağınızı düşünmüyordunuz heralde evlenirken bir kadının gururuyla oynayıp öylece bırakmak bu kadar kolay olmamalı
ama sizde o dirayeti göremiyorum karşı tarafa boşanma avukatını bulmuş anne babayı şahit tutmuş siz şu an affet beni dese eve koşarak gidersiniz gibi geliyor
lütfen düşünün ne oldu niye böyle oldu diye annesine para yedirtmiyorsunuz diye sizden boşanan adamın cehennemin dibine kadar yolu var
Boşan kurtul. .
Bence hakkınızı arayın ya ki sizin bir hatanız yok ortada kafaya göre bosancam diyo sizde hemen olur demeyin..bosanin ana hakkınızı alın sonuna kadar muhtemelen alışmış sizin onu pışpıslamaniza
Ya gercekten kesinlikle kimseyi yermek icin soylemiyorum haddime de degil zaten ama minnacik okumamis etmemis guvencesi olmayan kizlar bile bosanirken sizden daha akli selim yol izliyor.yani lutfen alinmayin ama bu kadar da olmaz.bi kendinize gelin artik
Çok haklı sebepleriniz varsa bilemem tabi de iletişime geçmemek de bir tür saygısızlık, ötekileştirmek , dışlamak olmuyor mu?Benim ailesiyle yuzyuze hicbir problemim olmadi asla tek saygisizligim olmadi ki zaten sehir disindalar ama bir iletisimim de olmadi o ayri.
Bugun bana mesaj atmis, seni istemiyorum avukata onay vermemissin, biraz gururlu ol da hemen bosanalim demis.
Çok haklı sebepleriniz varsa bilemem tabi de iletişime geçmemek de bir tür saygısızlık, ötekileştirmek , dışlamak olmuyor mu?
Neye şahitlik edecekler ki?
Benim anladığım siz bir aile olamamışsınız. Bu evlilik olmamış zaten. Ölü doğmuş. Eşinizin tavrı net; siz de bir an önce toparlanın. Avukata bile gerek kalmadan aranızda protokol yapabilirsiniz. Gercekten size haksızlık eden biri ise eşiniz zaten bu Adamla işiniz olmasın .
Çok haklı sebepleriniz varsa bilemem tabi de iletişime geçmemek de bir tür saygısızlık, ötekileştirmek , dışlamak olmuyor mu?
Neye şahitlik edecekler ki?
Benim anladığım siz bir aile olamamışsınız. Bu evlilik olmamış zaten. Ölü doğmuş. Eşinizin tavrı net; siz de bir an önce toparlanın. Avukata bile gerek kalmadan aranızda protokol yapabilirsiniz. Gercekten size haksızlık eden biri ise eşiniz zaten bu Adamla işiniz olmasın .
Hayatta herşey bir tecrübe.. Evlilik öncesi sorunlar ben buradayım demiş ama bazen basireti bağlanır insanın. Doğru kişi değilmiş deyin ve geçin. Önünüzdeki maçlara bakın derimBen kendilerine ilk gunden samimiyetle yaklastim.
Sadece esime onlara para gonderme konusunda tartistik ve kendisi de bunu annesine aktarmis. Annesi de benimle evlenmesini istememis. Ben de bunu duyunca bir daha iletisime gecmedim. Kendileri zaten beni en basindan beri hic aramislardi ben ariyordum mesaj yaziyordum. Ama hep ayniydim yani evlenince degismedim ki esim bunubiliyordu dusuncelerimi tutumumu.
Kesinlikle haklisin ama benim onlaea gucum yetmez. Allaha havale ediyorum ne diyeyim![]()
Kendisi bana mesaj atmis biraz gururlu olacakmisim. Su an kabul edip ayrilmaktan baska carem yok
Hayatta herşey bir tecrübe.. Evlilik öncesi sorunlar ben buradayım demiş ama bazen basireti bağlanır insanın. Doğru kişi değilmiş deyin ve geçin. Önünüzdeki maçlara bakın derim
Arkadaşım yazmadan duramadım artık, ne kadar pasif, ne kadar "enseye vur ekmeği al" uysalısınız.
Ne demek benim onlara gücüm yetmez, siz hakkınızı aramazsanız elbette istedikleri gibi at oynatırlar, insanlara o gücü tanımışsınız.
Bakın ayrılmayın demiyorum, elbette ayrılın ama siz her şartı kabul edecek gibisiniz, itirazım ona.
Gururlu olmanız gerektiğine inanıyorum evet, dalga geçer gibi sizden boşanan bir adamın her istediğine "he" diyerek değil, şahsınıza yapılan saygısızlığa karşı bir duruş sergileyerek gösterin asıl gururlu olduğunuzu.
Lütfen. Kendiniz için. Önemlisiniz. Daha yaşınız genç, hayatta her şey insan için. Kendi kıymetinizi bilin.
Gidin dişli bir avukat bulun. Yetkiyi verin, durumu anlatın, sonra ağlarsınız.
sen pasif olabilirsin. bırak avukata o halletsin. eşinle telefon mesaj vs hiçbir şekilde muhatap olmazsan canın sıkılmaz. zaten sen uğraşma diye avukatlar var.Bana sunulan veya benim kabul ettigim bir sart yok. Ama kendisi bana bugun biraz gururlu ol hemen bosanalim demis. Brn de maalesef bu tarz seylere girebilecek biri degilimo konuda evet pasifim maaleaef![]()
Ya adam seni fare gibi oynatıyor resmen. Çok kızdım gerçekten. Başka çarem yok ne demek ya. Yapacağın tek şey cevval bi avukat bulup konuşmak. Yine boşan kimse sana boşanma demiyor ama yaptıkları yanına kalmasın.Kendisi bana mesaj atmis biraz gururlu olacakmisim. Su an kabul edip ayrilmaktan baska carem yok
Bugun bana mesaj atmis, seni istemiyorum avukata onay vermemissin, biraz gururlu ol da hemen bosanalim demis.