- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
Kendisi bana mesaj atmis biraz gururlu olacakmisim. Su an kabul edip ayrilmaktan baska carem yok
Yahu biraz güçlü olsanıza, burnundan fitil fitil getirsenize. Boşanmayın demiyorum, boşanın yine. Ama maddi manevi tazminatınızı alıp öyle boşanın. Çalışan insansınız, iyi bir boşanma avukatı tutun, buraya yazdığınız her şeyi ona da anlatın. Ondan sonra siz muhatap olmayın, avukatlar halletsin. Siz biraz dik durun, hakkınızı arayın da adalet yerini bulsun ve biz de biraz rahatlayalım. Sizin bu pasifliğinizi ve ezilmenizi gördükçe çok sinirlenerek okuyorum konunuzu. Size gurursuz musun yazmış ya, bunu da delil gösterin. Size hakaret ederek psikolojik baskı yapmış.
Lütfen bana parası yok falan demeyin. Maddi tazminat olarak taksitle ödesin. Herkesin problemleri oluyor, tüm kocalar 3. ayda boşanalım demiyor. Size bunu yaşatmaya hakkı yoktu. Ayrılabilir tabii, ama tazminatını ödesin. Silkelenip kendinize gelin. Cevval, hakkını arayan bir arkadaşınız yok mu? Ona anlatın da biraz kendinize getirsin sizi. Adaletin yerini bulduğu haberlerinizi almak dileğiyle.