Lineum ..Şimdi kaşarlandık da;arkadan vurulmanın alasını ;ben hayatımdaki ilk olan ve yetmezmiş gibi bir de evlendiğim erkekle yaşadım..Oyüzden daha zordu..Geç bulup erken kaybetmek denir hani..
Düşünün sakat kalsa hiç üşenmeden bakardım ben ona.Ki babama çok baktım,babamın çok altından aldım..
Ondan sonrakine güzel umutlar bağlamıştım.Onun tersini seçmekle daha iyi olabilir diye düşündüm ama yine olmadı..O umut yüzünden yine hayal kırıklığı yaşamış oldum..İkinci ve son umuttu o..Artık akıllandım..Ama ne fayda tabi..Bu işler gençken çekilirmiş arkadaşım .30 yaş zaten zor bir yaş.30 dan sonra bana zor geldi..Celfinken çekebildiğim stresleri şimdi çekemiyorum..
Mutlaka benden ağırını yaşayanlar var,bunu düşünerek teselli de ediyorum hep kendimi..ilk erkek ve evlilik durumu olunca hazırlıksız yakalandım,şaşırdım,üstelik benim şahsi sevgi,bağlılık anlayışıma çok tersti bu..Ama amacım s.d.k yarıştırmak değil inan.Elimde değil depresyondan kurtulamıyorum..Eskisi gibi olamıyorum...Dozumu artırdı doktor,biraz iyi geldi gibi..