- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
haa bu arada ''sen böyle davranmaya devam edersen kızımı göstermeyecegım'' dedıgımde
''göreceksın dunya kac bucak ,yalvaracaksın bana'' dedi şerefsiz!
kızlar kızımı alma sansı yok dı mı((((
Ben zaten kendımdeyım ama kocamın sebepsız bır sekılde ve daha önce konustugumuz halde (yanı
ılk konu actıgım zaman yazmıstım burda kal gece sana ıhtıyacım var,bebegımın zor zamanını atlatınca
bırlıkte medenı sekılde ayrılırız demıstım ve kabul ettıkten 3-4 gun sonra da kactı!!) kendı kafasına
göre kararlar alıp gıttıgnı anlatmıstım.Neden o rahatca bekar hayatı yasasın dıye butun sancıları
ben cekıyorum?!!Tabı kı babamlarla konuştugu gunden berı gerı gelmesını beklemıyorum!!Sadece
cocugumu en zor dönemınde bırakan bır ınsana ıstedıgı dılden kötu yaklasıyorum o kadar!
Burda herşeyı ceken benım,hala iş basvurularımdan da aranmadım!2hafta önce esıme paramız
bıtıyor ayarla dedıgımden berı mılletten borçlar da almaya basladım.Ben bu adamla anlasmalı
bıle bosansam bızı yıne yarı yolda bırakacagını sımdıden ıspatladı zaten!Neden ona oh rahatca
benı 2 yıl öncesıyle yargılayarak yenı sevgılıne gıt mı dıyeyım?Çocugumun bu dönemınde benım
babamlara degıl ona ıhtıyacım var.
Kayinvalidenle gorus
kararli oldugu icin herkese seni karaladigini
kendi ailene bile yalan yanlis konustugunu kim bilir onlara ne yalanlar soyleyecegini
emek vermek istedigini anlat
yok mu gozunu korkutacak kimse?
kayinvalidenle aran iyise bir plan yapsaniz? ne bileyim bosarsan kizi basibos birakmayiz gelir onunla dururuz bebegine bakariz o da calisir dimdik durur falan...
bizim eski evsahibimiz oglu bosaninca reddetti gelinine aile apartmaninda daire verdi altli ustlu oturuyorlar
SHINNING hayır hayır her kelımende haklısın sadece bebegımı tek buyutmeyı hıc dusunmemıstım ve madem
babasız buyuyecek haftada bır de olsa görmesını ıstemıyorum su ara ona cok kızgınım ve alttan almadan
benden medenı olmamı beklememesını ıstıyorum.Eger duzgun bırı gıbı davranırsa o zaman anlasmalı bosanırım.
Yoksa her dedıgın cok anlamlı cok teşekkurler.
CEDİSH sana öncekı sayfada bırsey sormustum ama görmedın sanırım.?
Valla zaten ben de onunla kalmam korkmaya basladım ıstemıyorum onu!Ama
bebegım tek kalacaksa tek bakacaksam ona medenı olmam1
sen ne zamandır mesaj arama vs görusmuyorsun kocanla?Arıyor mu normal mı davranıyor ıletısımınız nasıl?
nasıl kabullendın anlasmalı bosanmayı
SHİNNİNG işte sorunum daha cok bu ..Eşim bebegımızın bakımında hep yardımcıydı ve ben annem
yardım ettıgı halde her aksam eşim gelse de rahatlasam dıye beklerdım dört gözle onu.Çunku kızım
onu görunce sevıncten sımarırdı ve onlar oynarken ben de kalan ıslerımı yapardım.Altını almak,mamasını
yapmak,gitar calardı kızımıza.Yanı cok severken gıtmesını ben burdakı yorumlarla etkılenerek BASKA
bırı dıye dusundukce böyle kın doldu kalbım yoksa ben de takmazdım( Ama kızım onu cok sevıyordu,
buna cok kızgınım..
Benim asıl kaldıramadıgım sey;hamıleyken aldattıgını ögrendıgımde karsımda yalvarıp da ''aılemın,senın,
bebegımın degerını bılecegım .Sizi uzecek hıcbırsey yapmayacagım,sizin ıcın yasayacagım herşeyı yapacagım.
Cok uzgunum yalvarırım ''dıyen adamın ben terk etmem gerekırken gıtmesı !!Bir de. insan aldatmayı
asla affetmeyecek bırıyse(BEN) ve sırf bebegı babasız olmasın dıye bunu yapınca kaldıramıyor işte
Kabullenme aşamamın uzamasının sebebi de;hala bır ruya sandıgım ıcın ve babam geç geldıgı ıcın
böyle oldu.Babamlar burda olsaydı ve o an bırseyler söylenmıs bıtmıs olsaydı ben de erken kabullenırdım.
Tamam kızlar az önce mesaj attım:
Eğer medenı ayrılalım ve anlasmalı bosanalım ıstıyorsan bana karsı hareketlerıne ve mesajlarına
dıkkat et.Aılemle konustugun gıbı benı lekeleyerek aılenle konusmazsan ve tavrın duzgun
olursa bırkac hafta sonra senınle anlasmalı bosanırım.Ben de senle yasamayı asla ıstemıyorum.
yazdım.
O da :
Tamam haklısın iyi sekılde ayrılalım sana saygım var .Sen benım bebegımın annesısın,bu yuzden
farkın var.Senınle yuzyuze bakacagız her zaman.Dikkat ederim. Dedi.
Bana göre bu işin içinden tek başınıza çıkamayacaksınız ve bu çok normal bence hiç düşünmeyin,eşinizi ikna etmeye çalışın ve bir uzmandan danışmandan psikologdan yardım alın bu çok ciddi bir mesele...sorunlarınızı paylaşın faydasını göreceğinize inanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?