Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

haa bu arada ''sen böyle davranmaya devam edersen kızımı göstermeyecegım'' dedıgımde
''göreceksın dunya kac bucak ,yalvaracaksın bana'' dedi şerefsiz!
kızlar kızımı alma sansı yok dı mı((((

Siyahbeyaz, bu adam çok öfkeli belli artık bence üstüne gitme arkadaşım. Kızımı göstermem gibi tehditlerde de bulunma. "Yalvaracaksın bana" ne demek ya. NAsıl bir kin biriktirmiş sana karşı. Artık bir sakinleşmeye çalış. Kabullenmek zor ama öfkeli halinle çekici olmazsın onun için. Şu an geri gelse ve devam etmek istese yine huzurunuz olmaz seni çok kırdı çünkü sen de öfkelisin. Zaman ver serbest bırak. İstersen parçala kendini gitmek istiyorsa gidecek. Düzelirse de sen sakinleşmeden olmaz bence.

Çok çok özür dilerim eğer sizi kıracak bir şey söylediysem. Yineliyorum sonuna kadar haklısınız! Eşiniz hayatının en büyük hatasını yapıyor ama farkında değil. Benim annemle babamda boşanma aşamasında şuan ve ben de bu tip durumların ne kadar sancılı olduğunu biliyorum. Annemin yaşadıklarını görüyorum. Benim babamda maddi olarak zorda bıraktı bizi. Yaşadığınız psikolojiyi çok iyi biliyorum ben.

Siz şu an ciddi anlamda zordasınız farkındayım. Herkese laf yetiştirmek zorunda olan sizsiniz ve eşinizin rahat olmasını kaldıramıyorsunuz. Ama nereye kadar bu öfkeyle? Bende diyorum ki bırakın onun dilinden konuşmayı, anlaşın ve ayrılın. Zaten o nafakayı ödemek zorunda, maaşı hesabına yatar yatmaz sizin hesabınıza aktarılacak zaten nafakanız. O görmeyecek bile parayı. Yani zorda bırakamaz sizi.

Siz evladınızı yetiştirin ve diğer insanları duymayın, görmeyin. Eşiniz öyle bir pişman olacak ki görürsünüz. Siz yıllar sonra evladınızla gurur duyarken, eşiniz pişmanlıklar içerisinde kavrulacak. Ömrü yeter de görürse kızının başarılarını, sizin emeklerinizi kavrulacak kıskançlıktan, kaybettiği yıllara yanacak, ama yanacak..

Lütfen kırılmayın bana. Ben sizi anlıyorum ve öyle üzülüyorum ki. Ama bazen savaşmamak en büyük cezadır.

Yok maalesef kımse gözunu korkutamadı zaten .Ama bunları önceden anlatmayı dusunuyorum bakalım ne olacak.
Aılesını 4 yılda 4hafta gördum cok da bır samımıyetım yok ama ıyı temız kalplı bır kadın ,ama ınanmaz o blöfune
kocam.Ama sutumu helal etmem falan mı dedırtsem..Ama cnm 3-4 gundur ben de onunla aynı catı altında
durabılecegıme ınanmıyorum,cocuguma kötu psikolojı verecek onun varlıgı

SHINNING hayır hayır her kelımende haklısın sadece bebegımı tek buyutmeyı hıc dusunmemıstım ve madem
babasız buyuyecek haftada bır de olsa görmesını ıstemıyorum su ara ona cok kızgınım ve alttan almadan
benden medenı olmamı beklememesını ıstıyorum.Eger duzgun bırı gıbı davranırsa o zaman anlasmalı bosanırım.
Yoksa her dedıgın cok anlamlı cok teşekkurler.Kaç yasındasın?
CEDİSH sana öncekı sayfada bırsey sormustum ama görmedın sanırım.?
Valla zaten ben de onunla kalmam korkmaya basladım ıstemıyorum onu!Ama
bebegım tek kalacaksa tek bakacaksam ona medenı olmam1

Son düzenleme:

Olsun, zaten zor günler geçiriyorsun kalbini kırmak istemem..

Bak geçen bir arkadaşımız bir konuda şöyle bir söz söylemişti. Bir çocuğun annesi yoksa babası da yoktur..
Sen ön ayak olursan, öyle ilgilenir kızıyla. Senin yüreğindeki duygu, annelik sevgin, evladına düşkünlüğün eşinde yok. Erkeklerin çoğu böyle..
Benim babam bile boşanma davası açıldıktan sonra bize karşı çok değişti. Bunun zamanla da ilgisi yok. Ben kızına düşkün, çocuklarını seven ve onlara bir anne gibi kol kanat geren babalara pek şahit olmadım. Nadir bir durum bu sanırım.
Ben sadece sana kıyamıyorum artık, samimi söylüyorum. Çok üzülüyorum ya. Bırak ne hali varsa görsün. Damdan düşmüşe dönsün, boşan da kurtul ondan.
Sonra evladına odaklan, ona en büyük ceza evladının her anına, ilk kelimesine, gülüşüne, yürüyüşüne, koşmasına, resim yapmasına şahit olamamak zaten.
Bırak o hatasının bedelini sizsiz kalarak ödesin.
Böyle işi yokuşa sürersen, aldığım karar ne kadar doğruymuş der kendi kendine.

Erkekler ilişkileri bittiğinde oh be dermiş, kadınlar da ağlar, üzülür, acı çekermiş.
Aradan zaman geçince kadınların kırık kalbi iyileşir, ve bütün hüzünleri yok olurmuş. ( bence çok doğru )

Ama erkeklerin oh kurtuldum duygusu zaman içerisinde yerini özleme bırakırmış. Ben naptım dediklerinde de geç kalmış oluyorlar işte..

Bırak o size geç kalsın..

Son düzenleme:
canım ben senin ve cocugun adına üzülüp duruyorum burdan her konuyu actıgımda bir ümitle inşallah eşi gelmiştir diye okumaya başlıyorum ama yok ne vijdansızmış senin bu eşin ne kinciymiş ne yapmışsında seni ve cocugu bıraktı yüz üstü böyle ya insanlar neleri affediyo cocugu yuvası icin sanki adamın can düşmanısın ne istiyo allah eksiksiz evlat vermiş e sende dünyanın en kötü kadını olmadıgına göre valla belasını arıyor bu adam allah akıl fikir versin onada neler kaybediyor bi kendine gelsin allahın sopası yok gülüm sen merak etme öyle bi iş gelirki başına seni mumla arar sen sakinligini koru allah yardımcın olsun

Ben bile dusunup duruyorum
Sen ne kadar zor zamanlar geciriyorsundur

Demistin ya dibine kadar acimi cekeyim sonra kalkmasini da bilirim diye
O nedenle simdi guclu ol yapabilirsin gibi sozler soyleyip acini hafife almak istemiyoruim

Esin nasil yildi bu kadar ya
Ortada 1yasini doldurmamis bir bebek varken nasil basip gidebilir
Hic mi guzel gununuz gecmedi?
Hic mi zayif yani yok bu adamin ki cocugunu bile birakip gidebiliyor?

sen ne zamandır mesaj arama vs görusmuyorsun kocanla?Arıyor mu normal mı davranıyor ıletısımınız nasıl?
nasıl kabullendın anlasmalı bosanmayı

Canım ben onunla zorunlu olmadıkça konuşmuyorum bile telefonda. Sadece bebekle ilgili mesajlaşıyoruz. İlk başta kendisi de çok yadırgadı ama sonra kabul etti. Zaten sevmiyor onun için de fark eden bir şey yok. Görmeyince daha iyi biliyor musun. Elimden gelse mesaj da çekmeyeceğim ama bebek olduğu için o kadar olmuyor. İletişimimiz çok normal ben bebeğim için bunun böyle olması gerektiğini düşünüyorum. İlerde kızım beni suçlamasın diye.

Anlaşmalı boşanmayı kabul ettim çünkü beni istemeyeni niye ben isteyeyim dedim. Ha, bu onun istediği oldu demek değil. Nafakamı aldım, neyi varsa aldım. Ceketini alıp gitti anlayacağın. İlk başta istediklerimi vermeye yanaşmadı ben de o zaman anlaşmalı boşanmam dedim sonra paşa paşa kabul etti.

Senin ne hissettiğini inan ben çok anlıyorum aynısını yaşadım çünkü. Fakat, sendeki bu haller bende iki üç hafta falan sürdü. Sonra dedim ki "kızım kendine gel, adam seni istemiyor, sevmiyor, annem beni değmeyen bir erkeğe üzülsün diye mi dünyaya getirdi". Artık sen de toparlanmaya çalış. Sen öfkeli oldukça o da öfkeli olacak. Şu an senin değiştirebileceğin bir durum olmaktan çıktı bu. İster annesi ister babası konuşsun değişmeyebilir (inşallah değişir).

Bebeğe gelince, bebeğini babası tarafından terk edilen bir çocuk olarak görürsen bunu ona da hissettirirsin. Hayattaki duruş çok önemlidir bence. Ona babası tarafından terk edilmiş zavallı gibi muamele etme. Tam tersine annesinin bir tanesi, Allah'ın bana hediyesi de. Çok şanslı ve mutlu bir çocuk olacak de.
Zamanla daha berrak düşüneceksin. Sıkıntıların beynine ve kalbine hücum ettiğinde onların hepsiyle o anda mücadele etmek zorunda değilsin. Yavaş yavaş olacak bu...

SHİNNİNG işte sorunum daha cok bu ..Eşim bebegımızın bakımında hep yardımcıydı ve ben annem
yardım ettıgı halde her aksam eşim gelse de rahatlasam dıye beklerdım dört gözle onu.Çunku kızım
onu görunce sevıncten sımarırdı ve onlar oynarken ben de kalan ıslerımı yapardım.Altını almak,mamasını
yapmak,gitar calardı kızımıza.Yanı cok severken gıtmesını ben burdakı yorumlarla etkılenerek BASKA
bırı dıye dusundukce böyle kın doldu kalbım yoksa ben de takmazdım( Ama kızım onu cok sevıyordu,
buna cok kızgınım..

ANNEZEYNEP haklısın cnm zaten cok da farkına varmıyorum acımın ,tam tersi bebegım neşelendırıyor,
çok tatlı bır kız çünkü,çok neşeli.İnsana kötu olma sansı bırakmıyor:))

TUMESE ben de bu kadar degısen garıplesen bırıne ancak ya bır kadının kandırdıgı ya da buyu
yaptırdıgını düşünüyorum Eşim benım onceden aldıgı bır ah oldugumu dusunecek kadar alcaklastı!!

Başkası olsa da olmasa da fark etmez. Hiç fark etmez.

Sen kızgınlığını at bir kenara ve kendini düşün artık. Sen de bir annenin bir evladısın. Sana da yazık değil mi?

ay gülüm ya sen yazdıkca ben sinir oldum senin bu eşini şöyle evire cevire bi dövmek lazım kusura bakma nolur kızını düşündükce böyle şeylr düşünüyorum madem gitti dömüyor sanki ne olmuşsa allahım böle erkekler evsiz barksız sokaklarda serseri gibi gezsinler bunlara cocukmuş yuvaymış cok

Benim asıl kaldıramadıgım sey;hamıleyken aldattıgını ögrendıgımde karsımda yalvarıp da ''aılemın,senın,
bebegımın degerını bılecegım .Sizi uzecek hıcbırsey yapmayacagım,sizin ıcın yasayacagım herşeyı yapacagım.
Cok uzgunum yalvarırım ''dıyen adamın ben terk etmem gerekırken gıtmesı !!Bir de. insan aldatmayı
asla affetmeyecek bırıyse(BEN) ve sırf bebegı babasız olmasın dıye bunu yapınca kaldıramıyor işte
Kabullenme aşamamın uzamasının sebebi de;hala bır ruya sandıgım ıcın ve babam geç geldıgı ıcın
böyle oldu.Babamlar burda olsaydı ve o an bırseyler söylenmıs bıtmıs olsaydı ben de erken kabullenırdım.

Ya canim cocugu babasina goster diyenler babasini dusundugu yada hakli gordugu icin soylemiyorki. Sadece kizinin uzaktada olsa varligina guvenecegi bir babaya ihtiyaci olacak. Birde hani ne derse desin hic muhatap olmayacak, mesajla cevap yazmayacaktin. Simdi sen tartisinca iyi yaptim ayrildim diye iyicene emin olmustur. Ne kadar sessiz uzak kalirsan o kadar degerli olursun ama tutamiyorsun sanirim kendini. Ne diyim ben olsam bende tutamazdim. Bu arada eger geri donusu yok diyorsan ki bence oyle, aldattigini soyle herkese. Bilsinler madem tum gercekleri. Birsey degisirmi ama en azindan seni suclamazlar kendi ailen dahil

bence eşine ya cin musallat oldu veya büyü yapıldı.bak hergün int. aç evde cin suresi okunsun .kendin 7 ihlas 7 felak 7nass 7fatiha 7ayetel kürsi 1 tane bakara suresinin en başındaki elif lam mimi oku.günlük cevşen oku ya vedud çek.eşinin adı ne bende sizin için okuycam.rabbim o küçük kızımız yüzü suyu hürmetine muhabbetinizi artırsın.babasız büyümek zor tatlım.ne kadar anne sevse ilgilense yinede kızlar babaya çok düşkün.benim babam almanyadaydı pek sevgisini görmedim .annem öldü beni amcamlar büyüttü.babam benimle hiç ilgilenmezdi ben şimdi evliyim ama o çocukluktaki sıkıntılar benden şimdi çıkıyor.bazan çok tutarsız,kendime güvensizim tatlım.:2:

Cnm herkesin "erken"i "geç"i farklıdır. Ben iki üç haftada ilk şoku ancak atlatmıştım. Şimdi acı çekmiyor muyum bal gibi çekiyorum ama daha kontrollü. Benim eşim de beni öyle suçlu hissettirdi ki ya ben neymişim, adam haklı dicektim o kadar :) Bir de 3 aylık bebekle bırakmış gitmiş, yalvarmışım, özürler dilemişim (belki de gereksiz yere), ağlamışım...Mutsuzum, sevmiyorum demiş gitmiş adam...Artık ateşli bir feministim arkadaşlar. Erkek de neymiş ya. Bak yine sinirlendim, kontrollü ama :)

Tamam kızlar az önce mesaj attım:
Eğer medenı ayrılalım ve anlasmalı bosanalım ıstıyorsan bana karsı hareketlerıne ve mesajlarına
dıkkat et.Aılemle konustugun gıbı benı lekeleyerek aılenle konusmazsan ve tavrın duzgun
olursa bırkac hafta sonra senınle anlasmalı bosanırım.Ben de senle yasamayı asla ıstemıyorum.
yazdım.

O da :
Tamam haklısın iyi sekılde ayrılalım sana saygım var .Sen benım bebegımın annesısın,bu yuzden
farkın var.Senınle yuzyuze bakacagız her zaman.Dikkat ederim. Dedi.

Bana göre bu işin içinden tek başınıza çıkamayacaksınız ve bu çok normal bence hiç düşünmeyin,eşinizi ikna etmeye çalışın ve bir uzmandan danışmandan psikologdan yardım alın bu çok ciddi bir mesele...sorunlarınızı paylaşın faydasını göreceğinize inanıyorum...

İyi yapmışsın canım. Öfkeni belli etme ve mesafeni koru. Sen kendine saygı duyarsan herkes saygı duyar. Bebeğin için sabırlı olmalısın. Zamanla hepsini aşacaksın, ben eminim.

Dogum sonrasi biz de cok zor zamanlar gecirdik

Esim bebege cok yardimci oluyordu ama bana ruhen hic dokunmuyordu

Oglum ilk zamanlar hic uyumuyordu ve yalniz basima herseyi dort dortluk yapamiyordum
Eve gelir gelmez elestirmeye kusur bulmaya baslardi

Birgun dedim ki: ben cocugumuza kotu mu bakiyorum?

Hayir gayet iyi bakiyorsun.

Evet cidden cok iyi bakiyordum. Her anne iyi bakar suphesiz. Arastiriyor ogreniyor okuyor duzen kuruyor oglum icin pervane oluyordum.

6.ay kontrolumuzde doktor soyle dedi: ne kadar saglikli keyifli bir bebek oldu masallah annesi nasil guzel buyutuyorsun
O zaman neden hic takdir etmiyorsun da hep elestiriyorsun dedim

Cevap: icimden gelmiyor

Bazen hakkini sonuna kadar aramak ispatlamak isteyip de hicbirsey yapamayabiliyor insan.

Ben mesela. Adama neyi ispatlayacaktim ki zaten ne kadar ilgili oldugumu goruyor ama elestirmeyi tercih ediyor cunku takdir etmek icinden gelmiyor.

Ne basit di mi. Erkekler icin boyle...

Buna da gıtmeden öncekı hafta söz vermıstı;ama verdıgı butun sözler havada asılı kaldı.Basıt bır
bahaneyle kaçtı mesajla evı terk etti.Benden nefret edıyor ve asla gıtmem dıyor.Bebegı
buyutecegız ama ya sen ya ben dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…