Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşalr merhaba ben henüz 5 aylık hamileyim ve kesin olarak bir isme karar vevremedim eşimd ısrarla gazel yazgı olsun diyor tamam duyulmamışisimlşer ama ikisi birden çok kasvetli geliyor bana bir türlü ikna edemiyorum sürekli bu isimlere seviyor bebişini kıyamıyorum da
ne yapın biliyor musunuz?bu konuyu başka bir başlık altında tekrar açın,sizce gazel ismi nasıl yeterince değişik mi diye,eminim pek çok olumsuz tepki gelecek.sonra eşinizi alın pc önüne oturtup yorumları ona okutun...bence bir faydası olur.siz gene şanslısınız ben kızıma hamileyken eşim adını çitlembik koyacam diye diretiyordu...ona bunun bir bitki olduğunu ve ayak terlemesine birebir olduğunu şifalı bitkiler kitabından okutunca anında döndü!sizi anlıyorum beyler baya yaratıcı olabiliyor!
evet arkadaşlar demekki yalnız değilim bir türlü ikna edemiyorum bu sefer illa yazgı klasın diyor ben de yanına isim arıyorum ya bir ömür taşıyacak 2 gün değilki????????
arkadaşalr merhaba ben henüz 5 aylık hamileyim ve kesin olarak bir isme karar vevremedim eşimd ısrarla gazel yazgı olsun diyor tamam duyulmamışisimlşer ama ikisi birden çok kasvetli geliyor bana bir türlü ikna edemiyorum sürekli bu isimlere seviyor bebişini kıyamıyorum da