Doğuma Hazırlık eşim bu isimlerden vazgeçmiyor

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
arkadaşalr merhaba ben henüz 5 aylık hamileyim ve kesin olarak bir isme karar vevremedim eşimd ısrarla gazel yazgı olsun diyor tamam duyulmamışisimlşer ama ikisi birden çok kasvetli geliyor bana bir türlü ikna edemiyorum sürekli bu isimlere seviyor bebişini kıyamıyorum da

gazel biraz tuhaf geldi yahu bu eşler isim konusunda neden ısrarcı olurlar anlamadım aynı durum bizdede var

ne yapın biliyor musunuz?bu konuyu başka bir başlık altında tekrar açın,sizce gazel ismi nasıl yeterince değişik mi diye,eminim pek çok olumsuz tepki gelecek.sonra eşinizi alın pc önüne oturtup yorumları ona okutun...bence bir faydası olur.siz gene şanslısınız ben kızıma hamileyken eşim adını çitlembik koyacam diye diretiyordu:60:...ona bunun bir bitki olduğunu ve ayak terlemesine birebir olduğunu şifalı bitkiler kitabından okutunca anında döndü!sizi anlıyorum beyler baya yaratıcı olabiliyor!

arkadaşalr merhaba ben henüz 5 aylık hamileyim ve kesin olarak bir isme karar vevremedim eşimd ısrarla gazel yazgı olsun diyor tamam duyulmamışisimlşer ama ikisi birden çok kasvetli geliyor bana bir türlü ikna edemiyorum sürekli bu isimlere seviyor bebişini kıyamıyorum da

evet kasvetli isimler ama eşinede saygı göstermelisin bir ismini o koysun gazel diilde yazgı koyabilir çocuk ismin anlamını taşır falan die ikna etmeye çalış mesela rana yazgı koyarsanız ismin güzel yazgı demek olur :34:

ne yapın biliyor musunuz?bu konuyu başka bir başlık altında tekrar açın,sizce gazel ismi nasıl yeterince değişik mi diye,eminim pek çok olumsuz tepki gelecek.sonra eşinizi alın pc önüne oturtup yorumları ona okutun...bence bir faydası olur.siz gene şanslısınız ben kızıma hamileyken eşim adını çitlembik koyacam diye diretiyordu:60:...ona bunun bir bitki olduğunu ve ayak terlemesine birebir olduğunu şifalı bitkiler kitabından okutunca anında döndü!sizi anlıyorum beyler baya yaratıcı olabiliyor!

evet arkadaş güzel fikir vermiş :61:

gazel yazgı ikisi aynı anda uyumsuz hiç sevimli değil...kızınız ileride nieye bu ismi koydunuz der..........iyi düşünün eşinizi bi şekilde ikna edin kızınız bi ömür boyu bu isimleri taşıyacak

yazgı güzel başına güzel,iyiihayırlı anlamı taşıyan bir isim gelirsede anlamlı olur
ama gazel gerçekten çok karamsar ya...

eğer yazgı kesin olacaksa diğer seçtiğiniz isim içinde e i harfleri gibi ince seslerden oluşmalı... ikiside a sesiyle olunca sert kalabilir

gazel mi:59: allahım bu çocuk ömür boyu bu ismi taşıyacak farkında mı acaba! uzunhawa taksın bari.. ilerde dalga geçerler okulda de, çocuk sewmeyecek ismini de.. yazgıda kader anlamında.. karamsar isim...
kişiliğini yansıtacak takılan isim.. bnce ne yap ne et wazgeçir anlamlarını söyle ilerisi için zor olacağını ay ne biliym yaa kocanında ısrarla karışması ne kötü böyle şeylere..
bunun ismini bnen takayım oğlumuz olursa sen takarsın de sıyrıl bence

evet arkadaşlar demekki yalnız değilim bir türlü ikna edemiyorum bu sefer illa yazgı klasın diyor ben de yanına isim arıyorum ya bir ömür taşıyacak 2 gün değilki????????

evet arkadaşlar demekki yalnız değilim bir türlü ikna edemiyorum bu sefer illa yazgı klasın diyor ben de yanına isim arıyorum ya bir ömür taşıyacak 2 gün değilki????????

canım sen burda yazılanlara bakma eşin bir isme razı olmuş sen de yanına bir isim koy bebeğinizin ismini ortak koymuş olursunuz. elbettekli bir ömür taşıyacak ismini ama ne gazel ne de yazgı ismi anlamları kötü olan ya da kötü bir şeyi ima eden isimler değil ki. bence eşini kırma ama o da seni kırmasın ortak iki isim koyun.

Teşekkürler arkadaşlar açıkçası benim kız ismi olarak şimdiye kadar tamam işte bu olsun diyebileceğim hiçbir isim olmadı eğer oğlan olsaysdı isimi çoktan hazırdı ama hiçbir kız ismine içim ısınmıyor düşünüyoruz bakalım

arkadaslara katiliyorum canim ikisinde karamsar isim benim esimde surekli bir ismi tutturmustu simdi ortak bir yol bulduk:61: sende guzel isimler sec esini yola getir bence cunki minicik bebege yakisir isim diyil Allah kolaylik versin:1: ismi herne olursa olsun Allah bebisine uzum omurler versin

öncelikle allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
isimlere gelince çook kasvetli..
dertli türkücü isimlerine benziyor..
siz eşinizi ikna etmenin bi yolunu bulursunuz bence..
isim bu sıkılınca değişmiyorki..
içinize sinmediyse kararlı olmakta fayda var..

İsim çok önemli ya insanın hayatını etkiliyor bence
Bu isme sahip olan bir insandan şen şakrak olmasını beklemeyin
Umarım eşin bu inadından vazgeçer

bence eşini vazgeçirmeye çalış canım ..isimler insanların karakterlerine ve hayatlarına çok yansıyor..gazel ve yazgı çok dramatik bir isim..sokakta bulunan bebekler varya annelerinin terk ettiği sonradan polisler isim koyuyorlar..aynen öyle isimler gibi..şöyle pozitif kulağa hoş gelsin..büyünce çocuk ismini sevsin..bak bir kaç isim önereyim sana..
NİL SU - ESİLA - BERİL - MELİN - SİDELYA - TUĞSEM - MİNA - ALYA - CANSIN - DURU - SAHRA - SARE - TUANA - BELİNAY - ALARA - ASLİN

canım o ne öyle gazel yazgı. bari yazgının yanına başka isim düşününde çocuk ilerde onu kullansın. 18 yaşını doldurur doldurmaz değiştirir. bir sürü uğraşmış olur bir de yazık... eşine söyle etmesin eylemesin

Back
X