- 16 Aralık 2020
- 4.060
- 7.972
- 108
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Aynen öyle. İnsanlar bir günde partnerlerinden soğumuyorlar. Zamanla oluyor işte birike birike.Adama pavyona gitmiş muamelesi yapıp,kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.Yapmayın bunu,insanları evlilikten soğutuyorsunuz.
Nickname çok derin manalar içeriyor zatenAynen öyle. İnsanlar bir günde partnerlerinden soğumuyorlar. Zamanla oluyor işte birike birike.
Daha ben ben demeye devam ediyor. Hiç eşinin duyguları umurunda değil. Nasıl ayrı yatar, nasıl bana küser diyor daha.Müthiş bir egosu var kadının.
Gitseydi keşke evlenınce de arkadaslarıyla takılmaya kafa dagıtnaya ıhtıyacı var benceArkadaşlarıyla içmeye gidecekmiş, gitmesini istemedim, istemiyosan arar söylerim dedi seslenmedim, sonra aradı işte gelmeyeceğim diye.
Tabi sonra burnumdan getirdi, senle ne yapıyoruz sanki kafamı dağıtacaktım diye.
Bugün kaç saat dizi izlemişti bende yanında oturmadım ayrı odadaydım onu falan söyledi gelip yanımda bile durmuyosun napıyım ki senle diye. Diziyi ben açtım ya ondan sıkıcıdır kesin öyle mi diyor.
Bir de diyor ki istemesem içeceğimizi söylemezdim, dürüst davrandım diyor. Takıldığı arkadaşları da hep bekar. Birisi evliymiş onu söyler o geliyor ama diye.
Şimdi de ayrı oda da yatıyor.
Bu arada her haftasonu 1 gün çıkar onlarla genelde
Oglen mi icmeye baslayacak adam 20.00-21.00 gibi gelcekBurada sanirim herkes kocasi gece yarisi disariya icmeye ciksa hic huzursuz olmayacak gibi yazmis. Ben hic kisitlayici bir insan degilim. Karsi cinsten arkadaslari da olabilir. Ama bana, gece 1den sonra eve gelecegim dese, ben de istemem. Insan evde surekli bekleyiste oluyor. Kafana takiliyor niye hala gelemedi, bir sey mi oldu vs diye uyuyamiyorsun da rahat da edemiyorsun. Icmeye aksam cikip 8-9 gibi eve gelse sorun olmaz. Bu arada ayri yerde yatmasini kabul etmeyin. Aranizda anlasin hic bir gunu kus bitirmeyecegiz diye. Biz oyle yapiyoruz.
Yazık adamın yalnız yapabildiği tek şey gidip uyumak demek ki,bir de öyle düşünün ne kadar sıkıyorsunuzVala ne denirse denilsin acayip laf sayasım var ayrı yattığı için , ben en büyük olayda bile gidip ayrı uyumadım
E adam haklı o ayrı uyuyor diye dert ediyorsunuzda sizde eşinizle oturup dizi izleyip beraber vakit geçirmek yerine başka odada takılıyorsunuz.Bugün kaç saat dizi izlemişti bende yanında oturmadım ayrı odadaydım onu falan söyledi gelip yanımda bile durmuyosun napıyım ki senle diye.
Sayın sayın da yarın hiç gelmesin eve, başka odada değil başka evde uyusun.Vala ne denirse denilsin acayip laf sayasım var ayrı yattığı için , ben en büyük olayda bile gidip ayrı uyumadım
Haftada bir gidiyor diye konuma ekledim demek ki şimdiye kadar olay çıkmamış bir kere gitme dedim diye bu tavrı mı görmek zorundayım ayrı yatmalar falanBeni bile boğdunuz , adam kim bilir ne kadar bunalmıştır yazık
E gitsin ne olucak ki.
Sen plan yapmiyor musun arkadaslarinla.
Adam iyimis valla ben olsam dinlemezdim vurur kapıyı giderdim.
Ne kadar ayıp ya kafese kapatmissun.
Haftada 1 kez arkadaşlarıyla vakit geciremiyor bile.
Aldatacak adam valla evden çıkmadan bile bulur eğer o yapidaysa.
Arkadaşlarıyla gitmesinden ziyade alkol bence sorun.alkol varsa herşey olabilir.hele hele piknik alanına falan gidiyorlarsaDaha önce de çıkıyordu ben her defasında bir şey demiyorum ama her hafta sonu olması üzerine bir de alkol eklenmesi, sanki bir kere bişey demezsem hep olacak gibi hissettirdi alkol olayına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?