Eşim bugün ayrı uyuyor

bekar arkadaşları diye belirtmeniz saçma geldi. eşimin arkadaş çevresinde evli olan sadece eşim, geri kalanı bekar. benim de arkadaş çevremde daha sık görüştüğüm insanlar da bekar. bunda ne gibi bir sakınca olabilir ki? izin alma verme olayları evlilikte sıkıntı yaratmaktan başka bir şey değil. iki yetişkin insansınız. ben geçen hafta 3-4 günlük tatile çıktım kuzenlerimle. ben şu gün izmire gidiyorum dedim ve gittim.. haftada bir dışarı çıksam ve ikincide eşim çıkma dese geçerli bir sebep beklerim. yoksa neden yani.

Adama pavyona gitmiş muamelesi yapıp,kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.Yapmayın bunu,insanları evlilikten soğutuyorsunuz.
Aynen öyle. İnsanlar bir günde partnerlerinden soğumuyorlar. Zamanla oluyor işte birike birike.
Daha ben ben demeye devam ediyor. Hiç eşinin duyguları umurunda değil. Nasıl ayrı yatar, nasıl bana küser diyor daha. Müthiş bir egosu var kadının.

Nickname çok derin manalar içeriyor zaten.

Gitseydi keşke evlenınce de arkadaslarıyla takılmaya kafa dagıtnaya ıhtıyacı var bence

Neden bu hakkı elinden alıyorsunuz ki? Herkesin samimi olduğu arkadaşı vardır. Eşinizde kötü bir etki mi bırakıyor güvenmediğiniz yanı mı var arkadaşının? Bırakın gitsin. Evlilikten erkeklerin korkması bu işte. Ben ne eşimin ilgi alanına karışırım ne de bana karışmasına izin veririm. Benimde elbet kız arkadaşlarımla tatil yapıp gezmek eğlenmek istediğim günler olacak. Böyle kısıtlamalar size çok fazla yalan söyleyip gitmesine sebep olur.

Burada sanirim herkes kocasi gece yarisi disariya icmeye ciksa hic huzursuz olmayacak gibi yazmis. Ben hic kisitlayici bir insan degilim. Karsi cinsten arkadaslari da olabilir. Ama bana, gece 1den sonra eve gelecegim dese, ben de istemem. Insan evde surekli bekleyiste oluyor. Kafana takiliyor niye hala gelemedi, bir sey mi oldu vs diye uyuyamiyorsun da rahat da edemiyorsun. Icmeye aksam cikip 8-9 gibi eve gelse sorun olmaz. Bu arada ayri yerde yatmasini kabul etmeyin. Aranizda anlasin hic bir gunu kus bitirmeyecegiz diye. Biz oyle yapiyoruz.

Oglen mi icmeye baslayacak adam 20.00-21.00 gibi gelcekAlkollu yerler 21.00 dan sonra baslar zaten genelde.

Siz cikmiyor musunuz esinizden bagimsiz biyere?Evliliklerde ozel alan olmasi onemli.Bik bik surekli bir arada napacaksiniz?Sisersiniz.

Bugün kaç saat dizi izlemişti bende yanında oturmadım ayrı odadaydım onu falan söyledi gelip yanımda bile durmuyosun napıyım ki senle diye.
E adam haklı o ayrı uyuyor diye dert ediyorsunuzda sizde eşinizle oturup dizi izleyip beraber vakit geçirmek yerine başka odada takılıyorsunuz.

Eee gitseymis ben seviniyorum esim arkadaslariyla bulusunca valla kafami dinliyorum biraz adam gelmis soylemis icecegini soylemeyedebilirdi. Salin biraz ha guvenmiyorsan ozaman SIKINTI baska tabi.

E gitsin ne olucak ki.
Sen plan yapmiyor musun arkadaslarinla.
Adam iyimis valla ben olsam dinlemezdim vurur kapıyı giderdim.
Ne kadar ayıp ya kafese kapatmissun.
Haftada 1 kez arkadaşlarıyla vakit geciremiyor bile.
Aldatacak adam valla evden çıkmadan bile bulur eğer o yapidaysa.

Maddi olarak zorlamaz mı her hafta çıkması . Bilmiyorum ama çok pahalı oluyor sanırım içmeli mekanlar , aile bütçesini sarsmaz mı ?

Alkol yoktu öncesinde bildiğim kadarıyla, zaten haftada bir çıkıyor bir kere gitme dememle konuda baskıcı ilan edilmiş olmam çok ilginç. Şimdi bir şey demeyip sürekli bir de alkol için de eşim bir şey demiyor nasılsa imajı mı yaratsaydım anlmıyorum ki

Daha önce de çıkıyordu ben her defasında bir şey demiyorum ama her hafta sonu olması üzerine bir de alkol eklenmesi, sanki bir kere bişey demezsem hep olacak gibi hissettirdi alkol olayına
Arkadaşlarıyla gitmesinden ziyade alkol bence sorun.alkol varsa herşey olabilir.hele hele piknik alanına falan gidiyorlarsa çok mu muge anlı ızledim nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…