Esim bunalimdami piskolojik oyunmu oynuyo

eşinizin gayet açık ve net hislerini anlattığını düşünüyorum.altında da başka birşey olduğunu cinfikirler,kurnazlık vs sanmıyorum..
kimseyi tanımadığınız bilmediğiniz bir yere taşınmışsınız ve bu bile başlı başına depresyon sebebi olabilir ki öncesinde ciddi sorunlar yaşamışsınız..
adam sorunları olduğunu,sizi eskisi görmediğini söylemiş ama bir yandan da ayrılmak istemediğini ve tekrar aşı olmak istediğini söylemiş açıkça ne güzel bir yaklaşım..
önerim ona sıcakkanlı ve anlayışlı olmanız bir yandan da psiikoloğa gitmesini sağlamak.
ama sanıyorum ki eşinizin duygularını siz de yaşıyorsunuz yani sanki siz de pek sevmiyor gibisiniz artık??

Baska biri degilde belki bana karsi kizgindir onu ailesinden ayirdim diye dusunuyodur. Icinde gicik olmustur bana.. Piskologu onerdim ama orali olmuyo randevu alip tutup kolundan gorureyimmi bilmiyorumki

Onun derdi psikolojik değil çünkü, sizi yıldırmaya çalışıyor.

Selam kizlar

Esimle evlendikten sonra problemlerimiz oldu ailesiyle. Bu yuzden bi bucuk saatlik bi yola tasindik. Kimseyi tanimadigimiz biyer. Benim ailemde baska yerde kaliyolar. Neyse esim zorla tasindi istemiyodu ama bitmesin evlilik diye tasindik. Tasindiktan sonra iyice bi tuhaf oldu neyse kac gundur konusuyoruz. Soruyorum ona duygularini. Bana dioki "mutsuzum hayatimdan nefret ediyorum. Sana karsi duygularim eskisi gibi degil bi sene olmadan ne cabuk gitti. Yeniden asik olmam lazim sana. Sanki mecbur hissediyorum evliligimi sana destek olmam lazim dusundugum icin. Seninle disari cikmak bana bisey ifade etmiyo dedi. Goruyorum sen elinden geleni yapiosun ama bana hicbisey ifade etmiyo dedi. Bi aliskanlik oldu evliligimiz. Esimsin ama bi es olarak goremiyom bizi dedi. Evet hakli kopukluk oldu ama duzeltmek bizim elimizdydi. Esimin dedigi cok problem yasadik hayatima devam edemiyorum yasanmis problemlerden dolayi. Diyorumki ozaman bitirelim anlasip. Niye bu soruyu soruyosun ben bitirmek istemiyorum seni hayatimda istiyorum seviyorum diyo. Israr etmek istemiyorum bitsinmi diye ama bu sekildede yasanmazki adam mutsuz. Olsun diyo yasariz boyle. Tutumumu degismem lazim diyo.
Ben anlamiyorum kizlar gercekten. "gelecegi dusundugum zaman gelecek goremiyorumda dedi.
Hani acaba bunalimdami falan diye dusunuyorum oyle gibi ama bilemiyorum.

Tum bunlari duyduktan sonrada acikcasi icimden pek bisey gelmiyo. Hatta bisey yokmus gibi yapmasina kiziyorum. Cunku ben saf saf problem yok sanarken adam hergun dusuncelere boguluyomus
açık konusacagım kim ne derse desin isteyen saldırsın :

bi b.ku yok , rol yapıyor ailesini istiyor
benım bıldıgım bunu kzılar yapar yenı gelın olur ailesinden uzağa evlenir falan ağlarlar
kız gibi ağlıyor ve ailesine yakın olmak istiyor ve sizi de bezdirmek istiyor

senle mutlu değilim , ee tamam istemiyorsan bosanalım da demişşiniz daha ne '' yok ben seviyorum''
ama gelecek de göremiyorum ee ne yapacagız '' böyle yaşayacağız''
bu ne ya !
resmen bezdirmek için
kesin karar ver ben bu sekılde yasayamam olmuyorsa ananın yanına git deyin bosanlaım deyın bakalım ne yapacak

eşinizin gayet açık ve net hislerini anlattığını düşünüyorum.altında da başka birşey olduğunu cinfikirler,kurnazlık vs sanmıyorum..
kimseyi tanımadığınız bilmediğiniz bir yere taşınmışsınız ve bu bile başlı başına depresyon sebebi olabilir ki öncesinde ciddi sorunlar yaşamışsınız..
adam sorunları olduğunu,sizi eskisi görmediğini söylemiş ama bir yandan da ayrılmak istemediğini ve tekrar aşı olmak istediğini söylemiş açıkça ne güzel bir yaklaşım..
önerim ona sıcakkanlı ve anlayışlı olmanız bir yandan da psiikoloğa gitmesini sağlamak.
ama sanıyorum ki eşinizin duygularını siz de yaşıyorsunuz yani sanki siz de pek sevmiyor gibisiniz artık??

Guzel demissinde biz zaten ailesinin sehrinde yasadigimizda kimsesi yoktu. Sekiz ay ordaydik bi arkadasinin aradigini hal hatir sordugunu msj cektigini gormedim yani esim icin pek bisey degismedi ailesi disinda. Ki problemler hep ailevi problemlerdi ilk konumda yazmistim. Benim icinde bisey degismedi cunku orda herks bana evlendigim gunden itibaren tavirli yaklasti. Esim bana nisanlilikta soz verdi eger ben orda yapamazsam benim ailemin yasadigi sehre tasinacaktik ama ben tasinma amaci evlenmedim problemler boyle gelisti. Yani sozunden dondu bende ortada biyerde yasayalim ozaman dedim ailesnden yalanlarindan iftiralarindan kurtulmak icin dedigim gibi bardahi tasiran kaynimin seni gebertirim deyip ustume yurumesiydi. Cok tolerans gosterdim ailesine dahada odun vermem veremem. Kendi istedi boyle olmayi hic bi sozunde durmayan o bende cok mutlu deglim burda ama beraberiz en azindan diye dusunp hayatimi kurmaya calisiodum

açık konusacagım kim ne derse desin isteyen saldırsın :

bi b.ku yok , rol yapıyor ailesini istiyor
benım bıldıgım bunu kzılar yapar yenı gelın olur ailesinden uzağa evlenir falan ağlarlar
kız gibi ağlıyor ve ailesine yakın olmak istiyor ve sizi de bezdirmek istiyor

senle mutlu değilim , ee tamam istemiyorsan bosanalım da demişşiniz daha ne '' yok ben seviyorum''
ama gelecek de göremiyorum ee ne yapacagız '' böyle yaşayacağız''
bu ne ya !
resmen bezdirmek için
kesin karar ver ben bu sekılde yasayamam olmuyorsa ananın yanına git deyin bosanlaım deyın bakalım ne yapacak

Dedim zaten bi karar ver ve arkasinda dur. Ya evliligimiz icin ugrasalim nasi mutlu olursun ne yapabilirim dedim hatta. Ama yok istemiyosanda bitirelim bitsin arkasinda duralim ortasi cunku olmuyo. Benimde icimden gelmiyo artik yuzum gulsun cunku neyin ne oldugunu anlamadim

Dedim zaten bi karar ver ve arkasinda dur. Ya evliligimiz icin ugrasalim nasi mutlu olursun ne yapabilirim dedim hatta. Ama yok istemiyosanda bitirelim bitsin arkasinda duralim ortasi cunku olmuyo. Benimde icimden gelmiyo artik yuzum gulsun cunku neyin ne oldugunu anlamadim
yol verın gıtsın ailesine

Niye boyle bisey yapiyo sence? Istemiyosa istemiyorum diyebilir benim yilmami neden bekliyo

Amaan yeter tamam taşınalım ailenin yanına dedirtecek. Çünkü sizin ağzınızdan çıkarsa siz istemiş gibi olacaksınız, bir daha bu konuda konuşmaya hakkınız olmayacak. Hem boşanmamış hem de ailesiyle yine dipdibe olacak. Akıllı sanıyor kendini.

Amaan yeter tamam taşınalım ailenin yanına dedirtecek. Çünkü sizin ağzınızdan çıkarsa siz istemiş gibi olacaksınız, bir daha bu konuda konuşmaya hakkınız olmayacak. Hem boşanmamış hem de ailesiyle yine dipdibe olacak. Akıllı sanıyor kendini.

Boyle biseyi asla yapmicami bilmesi lazim aslinda bakcaz artik

bak dedimki bi secim yap. Evliligini devam ettirmek istiyosan arkasinda dur bunun ne yapmak lazimsa yapalim anlasmali. Isteklerin neyse bende yapiyim benden ne bekliyon dedim. Yok mutsuz olcaksan ozaman bitirelim dedim bu kararin arkasinda dur ozaman dedim. Ama boyle olmaz mutsuz mutsuz icine kapanik durgun bi sekilde. Dedigi sey devam edelim isimize gidip gelelim ben boyle yasarim
Bitane degil her sferinde dgisik sebepleri var hangisi diyorum hpsi diyo. bi bana guvenmesingerekiyomus, bi benim iletisim tarzimdan rahatsiz, bi problemler cogalmis hayatina devam edemiyomus, bi ailesine karsi suclu hissediyomus. Hani benle ilgili seylerde diyorum cokmu sertim acaba diye yok bana iyisin hep tatli oldun diyo geride daha napabilirim

İşte net olacaksınız. İstiyorsan bitirelim değil, düşüncelerin buysa ben devam edemem olacak. Ya kendine çeki düzen ver , terapiye mi gidiyorsun , ne yapıyorsan yap kısa sürsün diyeceksiniz.

herşey yolunda gibi gözüküyor.sorun yok.ama ben hep tetik hep çantada planımla geziyorum.kötü bişi ama yapacak bişi yok artık ağzım yandı bir kere toplanmıyor seneler geçsede.
Anlıyorum seni, İçinden gitmez sürekli kafanı kemirir birşeyler. Zor bir hayat. Allah yardımcın olsun. Aklı başına gelmiştir inşallah.

Mutsuz ki mutsuz diyor.. bende aynı duygulardayım ama söylemedim..ora anlamaz zaten

Selam kizlar

Esimle evlendikten sonra problemlerimiz oldu ailesiyle. Bu yuzden bi bucuk saatlik bi yola tasindik. Kimseyi tanimadigimiz biyer. Benim ailemde baska yerde kaliyolar. Neyse esim zorla tasindi istemiyodu ama bitmesin evlilik diye tasindik. Tasindiktan sonra iyice bi tuhaf oldu neyse kac gundur konusuyoruz. Soruyorum ona duygularini. Bana dioki "mutsuzum hayatimdan nefret ediyorum. Sana karsi duygularim eskisi gibi degil bi sene olmadan ne cabuk gitti. Yeniden asik olmam lazim sana. Sanki mecbur hissediyorum evliligimi sana destek olmam lazim dusundugum icin. Seninle disari cikmak bana bisey ifade etmiyo dedi. Goruyorum sen elinden geleni yapiosun ama bana hicbisey ifade etmiyo dedi. Bi aliskanlik oldu evliligimiz. Esimsin ama bi es olarak goremiyom bizi dedi. Evet hakli kopukluk oldu ama duzeltmek bizim elimizdydi. Esimin dedigi cok problem yasadik hayatima devam edemiyorum yasanmis problemlerden dolayi. Diyorumki ozaman bitirelim anlasip. Niye bu soruyu soruyosun ben bitirmek istemiyorum seni hayatimda istiyorum seviyorum diyo. Israr etmek istemiyorum bitsinmi diye ama bu sekildede yasanmazki adam mutsuz. Olsun diyo yasariz boyle. Tutumumu degismem lazim diyo.
Ben anlamiyorum kizlar gercekten. "gelecegi dusundugum zaman gelecek goremiyorumda dedi.
Hani acaba bunalimdami falan diye dusunuyorum oyle gibi ama bilemiyorum.

Tum bunlari duyduktan sonrada acikcasi icimden pek bisey gelmiyo. Hatta bisey yokmus gibi yapmasina kiziyorum. Cunku ben saf saf problem yok sanarken adam hergun dusuncelere boguluyomus

Şimdi alıştığı yerdende uzaklasinca bence kendi içinde bunalıma girmiş olabilir bunun sebebini size bağlıyor olabilir ondan bu şekilde konuşuyor olabilir belkide vi nevi kendini telkin ediyor kendi üzgün olduğu için pskolojik savaş ilan etmiş durumda bence bir süre ilgilenme olmadı bir aile terapisti şart. .

terapiste gitmek mantıklı.
fakat bence üstüne düşmeyin belki özler.

Adamın derdi yeniden ailesinin burnunun dibine yerleşmek.
Teee burdan gördüm :)

Back
X