Ee sonra canim?hamileyim ve kalmadan aynı dır dır
İkizler var 21 aylık. Hep kızıyor bağırıyor. Evlendiğine pişman. Gene hamileyim ve içime çok atıyorum.hamileyim ve kalmadan aynı dır dır
neden ısrarla hamile kalıyorsun ?İkizler var 21 aylık. Hep kızıyor bağırıyor. Evlendiğine pişman. Gene hamileyim ve içime çok atıyorum.
Benle evlenmesine sebeb olana lanet olsun diyor bu cümle beni yıktı. Gözümden çıktı resmenEe sonra canim?
O adama niye 3. Cocuk?Benle evlenmesine sebeb olana lanet olsun diyor bu cümle beni yıktı. Gözümden çıktı resmen
İkizler tüp Bebek'le oldu. Olmaz düşüncesiyle. Ortak kararla da daha Bebek istiyorduk ancak erken oldu. Bu anlaşmazlıkta uzun süreden değilneden ısrarla hamile kalıyorsun ?
kaza mı yoksa?
Tek cumle alabilmek icin elli kisi mi sormali size ne derdiniz var diyeBenle evlenmesine sebeb olana lanet olsun diyor bu cümle beni yıktı. Gözümden çıktı resmen
Sende durmadan dogur o zamanİçin çok sıkıntılı çok. Sinirden ikizleri dövüyorum sonradan ağlıyorum. Bide hamilelik belli oldu E dikkat et diyor. Ama geçen ağlıyorlar demedik laf bırakmadı. Yardım edeceğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?